22 Temmuz 2012 Pazar

Iphone Kapak Modelleri

İphone kapakları her yaşa her zevke hitap edebilecek değişik güzel kapaklar.
Her insanın zevkine hitap edecek tasarımlar mevcuttur. Kimi kullanıcı sade olmaktan yana, kimisi ise gösterişe düşkün olabiliyor. Ya da çocuk kullanıcılar içinde onların zevkine uygun olarak tasarlanan modeller çok beğeniliyor. Tarzınızı yansıtan kılıf seçimleri ile telefonunuzu size özel yapın.

Bayanların vazgeçilmez bir özelliği elbette ki süs… Taşlar, inciler, elbisede, ayakkabıda olur da iphone kabında olmaz mı hiç. Bu kap süsüne meraklı bayanlar için üretilmiş. Şeffaf görünümlü bir kabın üzerine dizayn edilmiş bu taş, inci ve sedefler, gayet basit şeffaf bir kabı, oldukça şıklaştırmıştır. Tam ortada bulunan pembe topuğu taşlı ayakkabı ise kabın şıklığındaki etkenlerden biri olmuştur.
İşte son derece akıllıca tasarlanmış bir iphone 4 kabı daha. Böylesine kullanışlı bir kabı görüp de istemeyecek yoktur herhalde. Bu silikon kaplar, telefonunuzu koruyacak aynı zamanda da sizin için bir cep görevi görecektir. Ceplere sıkıştıracağınız kağıt parçaları veya herhangi bir şey, kabın silikon olmasından kaynaklı kaymayacak, içinizi rahat ettirecek ve elinizin altında durmasına imkan sağlayacaktır. Değişik renk çeşitleriyle de karar vermekte zorlanmayacaksınız. 
Fotoğrafseverler için düşünülmüş, oldukça hoş bir tasarım. Günümüzde dijitalleri kullanılan DSLR fotoğraf makineleri, eskiden kullanılan analog makinaların pabuçlarını dama attırmıştı. Fakat iphone kap üreticileri, eskileri ve analog makineseverleri de unutmamış. Eğer sizde analog makine ve fotoğraf tutkunuysanız, işte bu kap tam size göre. Telefonunuzun sadece arkasını görenler sizi yeni ve küçük bir analog makine sahibi sanabilirler. Vizöründen objektifine kadar detay ve özenle yapılmış bu kap bizi eskilere götürürken, yeni teknolojiyi de kullandırtıyor. 
Köpekbalığının, kendinden küçük başka bir balığı rehin alışı anlatılmış bu kapta. Bu fikir, tasarımcının ilhamıyla, balıklara insansı özellikler vermiştir. Bu tasarım en canlı renklerle boyanırken sulu boya tekniğinden yararlanılmıştır. Kabın altına doğru akıtılan boyalar ise apayrı bir hava vermiştir. Ayrıca bu kabın farklı bir özelliği de arka kabın iç ekrana da yansımasıdır. Böyle bir kapak, belki de sulu boya ile veya resim ile uğraşan kişilerin ilgi alanına rahatlıkla girebilir. Birçok kişinin beğeneceğinden emin olabilirsiniz.
Bu küçük ilistrasyonlu iphone kabi özellikle beyaz iphone unuza sıra dışı bir hava katacağından emin olabilirsiniz. Yine çok nadir rastlanan bir kap olacağından bu kap sizi çok özelleştirecek. Üstelik diğer kaplar gibi sadece telefonunuzun arka kapağını değil, geliştirilen sistem sayesinde iç yüzünü de arka kapakla aynı olacak şekilde kaplayacaktır. Bu kaptaki küçük ilistrasyonlar birçok anlama kapı açıyor. Kabı iyi incelediğiniz zaman anlatılmak istenenin bir şehir olduğunu fark edebilirsiniz.
Çikolata 7’den 70’e birçoğumuzun vazgeçilmezidir. Çikolata severler için üretilmiş iphone kabı telefonlarına ayrı bir espri katacaktır. Bu telefon kabına sahip olanlar hayatlarında zaman zaman ilginç anlara şahit olabilirler. Çocuklarında oldukça ilgisini çeken bu iphone kabı silikon olma özelliği ile telefonunuzu daha iyi koruyacaktır. Plastik iphone kılıfları kırılma çatlama yapabilirler, fakat esnek bir yüzeye sahip olan bu kılıfta bu tip sorunlarla karşı karşıya gelmezsiniz.
Normalde bu tip bir ağacın yapraklarını yeşil olarak biliriz. Fakat üstün teknoloji sayesinde pembe yapraklara da şahit olabiliyoruz. Bu tasarım oldukça ilginç tasarlanmıştır. Ağacın bu şekilde tasarlanması ve pembe renginin verilmesi bize baharı anımsatmakta, telefonunuzun rengine renk katmaktadır. Teknolojinin çeşitli geliştirilmiş özelleriyle arka kapağın ve menü kısmını oluşturan temanın aynı olması artık mümkün. Buda telefonunuza has olup, diğer hiçbir modelde rastlanmayan bir özelliğidir.
Özel işçiliğe sahip sert kılıfı sayesinde telefonunuzu dış etkenlere karşı korur aynı zamanda telefonunuzun daha sevimli görünmesine yardımcı olur. Her yaştan bayanın kullanabileceği bu kap zarif tasarımı sayesinde telefonunuza yeni bir görünüm skatacaktır. Parlak kaplaması sayesinde özel günlerde de tercih edilebilir. Aynı zamanda telefonunuzun arka ve yan kısımlarını çiziklerden ve kirlenmelerden korur. Kolayca takılıp çıkarılabilir özelliğiyle kılıf, telefon üzerindeyken telefonunuzun hiçbir fonksiyonunu engelleyici bir durumda bulunmaz. 
Düz beyaz silikon kabı renklendirmek için yapılmış harika bir çözüm. Bu kap, üzeri pembe bağcığıyla oldukça spor bir görünüme sahiptir. Üzerinize giyebileceğiniz her renk kıyafet ile uyum içerisinde olacaksınız. Üstelik kendi alacağınız diğer farklı renklerde ve desenlerdeki bağcıkları zevkinize uygun değiştirebilir, kabınızın bağcık rengini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Nadir görülen bir telefon kabı olduğundan dolayı sizi özelleştirecektir. Beyazın masumiyet ve zarifliğinden vazgeçmem diyorsanız yapılmış bu spor kap idealiniz olacaktır. 
Eskiden Cd yerine kullandığımız kasetler şimdi iphone kabınız. Kaset görünümlü bu kap insanlara bir nostalji yaşatacak. Birçoğumuz, eskiden sıkça kullandığımız bu kasetleri görünce bir an olsun eskiye gidiyoruz. Şimdi sizde eskileri, yeni teknolojide kullanmak istiyorsanız bu kabı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu kaset görünümlü kap, ilginç tasarımıyla çevrenizdekilerin ilgi odağı olurken sizlere de eğlenceli dakikalar yaşatacak, kabınız sayesinde ilgiler üstünüze çekilecektir.
Bu pembe iphone kılıfı, özel bir tasarım olmakla birlikte insanların ilgisini toplayacaktır. Bu kap, diğer iphone kaplarına benzemez. Bu kabın özelliği, arkasındaki kanatların açılır-kapanır olmasıdır. Bu özellik kabınıza 3 boyutluk katarken, size kullanımda yardımcı olacak bir özelliktir. Kanatları açtığınız zaman, iphone unuzu dik konuma getirip, video izleyebilir, rahatlıkla telefonun 3g özelliği ile konuşma yapabilir, sevdiklerinizle konuşabilirsiniz. İşiniz bittiğinde kanatları kapatıp, sadece kapta kalmasını sağlayabilirsiniz
Mizahi bir yapıya sahip olan bu kılıf, günümüzde artık kullanılmayan ama varlığı da inkar edilmeyecek bıyıklı erkek tiplerini bizlere hatırlatmakta. Düz beyaz plastik üzerine yapılan renkli ve değişik şekilli bıyık desenleri görenleri çok güldürecek cinsten. Oldukça orijinal bir tasarıma sahip olan bu model gün geçtikçe tüm ilgileri üzerine çekiyor. Rengârenk tasarlanması ile birçok konsepte uyarlanabilen bu model en çok tutulan modeller arasında olma yolunda.
Hello kitty son zamanlarda tekstilde önemli bir yer taşıyor. Çeşitli yerlerde, t-shirt üstlerinde, şortlarda, çocuklardan tutun orta yaşlıların giyebileceği kıyafetlerin üstlerine kadar tasarlanıyor. Bu kadar seveni düşkünü varken bir çok insan iphone kapları üzerindede görmek istiyor. İlk bakışta çocuk işiymiş gibi gelen bu modelin hayranı çok. Üretimi oldukça yaygın. Hello kitty’nin sevimliliği telefonunuza ayrı bir tatlılık katacaktır. Hello kitty’nin özel mağazalarında satılan pek çok giyim malzemesi ve aksesuarları vardır. Bunlarla birlikte kullandığınızda telefonunuz onlarla uyum sağlayacak, sizin uyumunuz oldukça dikkat çekecektir.
Bu yılın en gözde renklerinden biriyle hazırlanmış taşlı bu kılıf süslü bayanlar tamda sizin için. Hem iphone kabına hem ipad kılıfına hem de ayrıca telefona takılacak olan aksesuarıyla bir takım halinde tasarlanmış. Pudra üzerine gümüş ve altın sarısı özel taşlarla süslenmiş bu kılıf oldukça dikkat çekici sade ve zarif. Çift yönlü kullanıma sahip bu kılıf günlük hayatınızda oldukça işinizi kolaylaştıracaktır.
iPhone cüzdan kılıf modeli çok amaçlı kullanılabiliyor. Cüzdan özelliğinin kaybetmeden iphone’u taşımanıza da yardımcı bu model oldukça tercih ediliyor. Günlük yaşamda yanımızda taşıdığımız para, nüfus cüzdanı, kartvizitler, kredi kartları gibi malzemeleri ve tabi cep telefonumuzu bu kılıf sayesinde tek bir yerde rahatlıkla kullanabiliriz. Deri malzemeden üretilmiş olan kılıf günlük yaşamda sizi rahatlatacaktır. Dış haznesiyle aynı zamanda telefonunuzu çeşitli darbelerden çiziklerden de koruyacaktır.
Üzerinde birçok renk bulunduran bu üzeri sıvama taşlı model oldukça şık görünüyor. Swarovski taşla süslenmiş tamamen el yapımı bu modeli belki sadece özel günler için kullanılabileceğini düşünüyorsunuz fakat bu taşlı modeli günlük yaşamınızda da kullanabilir, her çeşit kıyafete uydurabilirsiniz. İnce işçiliğe sahip uzun ömürlü bir özelliğe sahiptir. Diğer önü kapalı modeller dışında bu modelin önünün açık yan ve arkayı muhafaza özelliği kullanım açısından size kolaylık sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder