7 Haziran 2012 Perşembe

El Yapımı Takılar

Metal takılardan sıkılan hanımlar için el yapımı güzel kolye modelleri

Metal takıları sıradan bulan ve farklı görünmeyi seven bayanların çok seveceği bir kolye modeli. Canlı renkleri ve çiçek motifleriyle yaz mevsiminde rengarenk kıyafetlerle
harika bir uyum sağlayacak bu model yaratıcılık ve estetiğin buluştuğu bir tasarım oldu. Çiçekli bir elbise ya da açık renk herhangi bir kıyafetle son derece şık görünecek bir model. 
Yaz mevsimi geldi mi bayanlar pırıl pırıl renklerde takılarını takıp takıştırmaya bayılırlar. Bu el yapımı kolye modeli de yazın neşesini ve güzelliğini renklere yansıtmayı bilen bayanlar için ideal bir modeldir. Kalp şeklindeki renk renk boncukların her birinden ayrı bir neşe ve şirinlik fışkırıyor. Bulundukları ortamın neşesi olduklarının bilincinde olan bayanlar bu kolyeyle daha bir neşeli görüneceklerdir.
Yaşamlarında ve takı stillerinde inceliğe ve şıklığa önem veren bayanların vazgeçemeyecekleri bir el yapımı kolye modeli. Eksantrik zevklere sahip olan bayanlar böyle bir kolye modelini çarşı pazar ararlar. Kahverengi ipliğin turuncu boncuk ve eski görünümlü metal pullarla bir araya gelerek böylesi bir şaheser yaratacağına kendi gözleriyle şahit olmayan hiç kimse inanamaz. Kesinlikle genç bayanların günlük yaşamda zevkle takacakları bir kolye modeli olmuş.
Çiçek motifli el yapımı kolye modeli peri masallarında peri kızlarının güzelliğini anımsatacak bir şıklığı yansıtıyor. Bayanların bütün giyim ve aksesuarlarında vazgeçilmez motiflerinden biri olan çiçekler ancak bu kadar ince ve hoş bir tasarımla böylesi güzel bir kolye oluşturabilir. Uçuk lila rengi ve mavi renginden oluşan bu güzel kompozisyon yaz mevsimi boyunca boynunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz favori takınız olacaktır. 
Uçuk renk ve şeffaflığın verdiği ferah bir kolye modeli. El emeği ve göz nurunun harmanlanarak ince bir zevk anlayışıyla seçilmiş bu şeffaf uçuk renkli boncuklarla bir şaheser yaratılmış. Küpesi ve yan tarafta tığla işlenmiş çiçeği ile göz alıcı bir model olmuş. Kullanılan renklerin uyumu ve hem şekil hem de tasarım anlamındaki zenginlik bu modele mucizevi bir hava katmış.
İlk bakışta üzerindeki emek ve inceliği ile dikkati çeken bu el yapımı kolye modeli bütün genç bayanların hoşuna gidecektir. Parlak bordo rengi iplik işlemelerinin arasına serpiştirilen koyu kırmızı boncuklarla benzersiz bir güzellik kazandırılmış. Bayanların boyunlarını çiçek salkımı gibi saracak bu kolye modelini kullanacak olanlar çevrelerinden gelecek hayran bakışlara alışacaklar.
Sadece dantel ipliği kullanılarak yapılmış bu kolye modeli yapımında kullanılan malzemeler yönünden oldukça basit ve sade ancak bir kolye olarak son derece şık ve estetik bir eser teşkil ediyor. Bayanların yoktan var etme özelliklerini tercüme eden bu kolye modeli güzel görünmenin külfetli ve zahmetli bir mesele olduğu tezini çürütüyor. Boyunda oldukça şık duran bu modelin ana maddesinin sadece dantel ipliği olduğunu bilmek oldukça şaşırtıcı olacaktır.
Sadeliği ve şıklığı bir arada yaşama iddiasına sahip bayanların ilk görüşte bir daha vazgeçemeyecekleri bir el yapımı kolye modeli. Işıl ışıl parlayan boncuk ve taşlarıyla her ortamın gözdesi olacak bu model el yapımı olmasından aldığı nadide görüntüsü ve kullanılan malzemelerin şıklığıyla birçok bayanın en sevdiği takısı haline gelecektir. 
Güzellikleriyle çiçekleri bile kıskandırmak isteyen bayanlar için yaratılmış çiçek sepetini andıracak bu el yapımı kolye bayanların güzelliğine çiçeklerin rengarenk güzelliğini ekliyor. Oya ipliğinden yapılmış bu kolye modelini takacak bayanlar sıradan takı anlayışını kıracak ve kendi tarzlarını yaratmanın hazzına ulaşacaklar.
Rengarenk minik boncuklar kullanılarak yapılmış bu el yapımı kolye modeliyle genç bayanlar boyunlarında ahenkle dans eden renklerin neşesini yaşayacaklar. Tasarımı ve kullanılan renkleriyle hiçbir bayanın burun kıvırarak bakamayacağı bu el yapımı kolye modeli her ilmeğinde ayrı bir güzellik taşıyor. 
Ben giyimimle de takılarımla da bulunduğum ortamın en farklı ve göz alıcı bayanı olmalıyım diye düşünen bayanlara özel bir el yapımı takı seti modeli. Küpeleri, yüzüğü ve kolyesiyle eşine rastlanmayacak bir şıklık vaat eden bu model farklı görünmeyi ve dikkat çekmeyi seven bayanların idolü olacaktır. 
Masallardaki prenseslerin şıklığına örnek olacak bir el yapımı kolye modeli. Bu kolyeyi takan bayanlar bulunduğu ortamlarda bayan erkek ayrımı yapmadan bütün bakışların hedefi olacaktır. Bakanların gözlerini alamayacakları bu modelle bayanlar beğenilmenin ve ilgi odağı olmanın hazzını yaşayacaklar.