7 Haziran 2012 Perşembe

Değişik Ojeler

Değişik Ojeler


Su kristallerini genç hanımların tırnaklarına nakşeden bu oje modeli de bildiğimiz oje anlayışının dışına çıkarak tırnak bakımı dünyasında bir devrim teşkil ediyor. Tırnaklarınızın
üzerinde dans eden kristal taneleriyle genç hanımların yüreklerindeki saflık ve temizlik tırnaklarına yansıyor. Bulundukları ortamın prensesi olmayı seven bayanlar bu tarz oje modellerine bayılacaklardır.




Hayatı bir melodi gibi yaşamak isteyen bayanların özlemlerini tırnaklarına resmedecek bir oje modeli. Hayatın çığlıklarına değil melodisine kulak vermeyi tercih eden bayanlar bu oje modelinde kendilerini bulacak ve büyük bir zevkle bakımlı tırnaklarına süreceklerdir. Bu oje modeli genç hanımlara vereceği pozitif enerji müziğin ruhun gıdası olduğu teorisini doğrulayacak.



Mavi üzerine çizilmiş zeytin dalını anımsatan deseniyle bu oje modeli genç bayanların yüreğine kaynağı zor anlaşılacak bir huzur verirken renginin ve deseninin çekiciliği ile çevredeki herkesin beğenisini kazanacaktır. Gideceğiniz bir davete ya da kokteylde giyeceğiniz mavi renkli bir abiye ile akılları baştan alacak bir uyum sağlayacaktır.



Aksesuarlarında doğadan ilham alan bayanlar yaprak motifli oje modeliyle doğanın estetiği ev cazibesini kazanacaklar. Doğanın gizemi ve olağan üstü güzelliğini bir fırça dokunuşu kolaylığında tırnaklarınıza taşıyacak bu oje modeliyle bayan olmanın mutluluğunu yeniden ve tekrar tekrar yaşayacaksınız.



Yıldızlı gecelerin büyüsünü tırnaklarında görmek isteyen bayanların tercih edeceği bu oje modeli hanımların katılacakları davet ve kokteyllerde çevrelerindeki herkesi hayran bırakacaktır. Şiirlere ve türkülere ilham kaynağı olan yıldızlı geceler bayanların tırnaklarını birer sanat tablosuna dönüştürecektir.



Mor renginin zifiri bir karanlığa gömüldüğü bu oje modeli yüreklerindeki huzuru tırnaklarına nakşetmeyi isteyen bayanlar için ideal bir model teşkil ediyor. Gizemi ve tutkuyu bir arada yansıtan bu oje modeliyle daha modern bir görünüm kazanacak olan bayanlar sadece özel günlerde değil günlük yaşamın bir çok alanında daha çekici ve cazibeli bir haz alacaklardır.



Arap hat sanatını andıran bu mavi desenli ojeyle geniş yapılı tırnaklar çapa gibi görünmekten kurtulup bir sanat tablosuna dönüşeceklerdir. Üzerindeki desenle tırnağın genişliğini kamufle eden bu model tırnaklarının geniş olmasından şikayet eden bayanlara ilaç gibi olacaktır.



Her zaman klasik bir görüntünün içine hapsolmaktan bıkmış hayatı bütün renkleriyle yaşamak isteyen bayanlar için değişik bir oje modeli. Tabir yerindeyse zıpır bayanların kabına sığmaz yüreklerini bir nebze anlatan bu modelle gençliğinin zirvesinde yaşayan bayanlar kendilerini yansıtan bir modele kavuşmanın keyfini yaşayacaklardır.



Ebruli desenine yakın ancak leopar desenini de anımsatan bu oje modeli masum olduklarına inanan bayanlar için ideal bir modeldir. Üzerindeki küçük motiflerle sarının en açık tonlarından birinden oluşan bu model duruluğu ve estetiği içinde yaşayan bayanları yansıtıyor.



Simli ve çiçekli parlak pembe oje modeli iddialı olduğu kadar şirin ve modern bir modeldir. Masallardaki perilerin sihir tozu misali tırnaklara yayılan simler genç hanımların güzelliğini büyülü
bir şekilde ortaya koyarken iki parmakta görünen çiçekler bu büyülü güzelliğin gerçek dünyadaki görünümü gibi duruyor.