7 Haziran 2012 Perşembe

Çardak resimleri

Çok güzelbahçenize yazlığınızı vs. kurabileceğiniz çardaklar
Sahra prens ve prenslerinin görkemli çadırlarını andıran bu çardak modeli eksantrik görüntülerden hoşlananlar için ideal bir tasarım teşkil ediyor. Koltuk takımı ya da konforlu
sandalyeler ve masayla da kullanılabilecek bu çardak daha çok bir sayfiye mekanları için tasarlanmıştır. Kenarlarındaki tüller ise güzel bir görüntü vermenin yanı sıra güneşin geleceği taraftan çekilerek daha serin bir çardak keyfi imkanı verecektir.
Son derece sıradan bir o kadar da klasik bir ahşap çardak modeli. Üstü çalı ya da sazlıkla kapatılarak hem kolay yapımı hem de pratik kullanımıyla piknik ve açık hava sohbetlerine ayrı bir keyif katabilir. Sadece iskeleti yapılarak kullanılacağı zaman üstü tenteyle de örtülebilecek bu çardak modeli ev bahçesi ya da terasından ziyade ormanlık ve park gibi alanlarda daha uygun bur kullanıma sahiptir.
Yazlık evlerin bahçe tasarımında temel unsurlardan biri olacak bu çardak modeli küçük olması ve sade bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Daha çok küçük bahçeler için düşünülebilecek bu çardak modeli mütevazı şeylerle mutlu olmayı başaranlar için son derece uygun bir çardak modeli teşkil ediyor.
Paraşüt tipi portatif çardak modeli pratik kullanımı ve taşınabilir olmasıyla yaşamımızın önemli bir unsuru olmaya aday bir model teşkil ediyor. Havuz kenarında ya da bahçemizin uygun gördüğümüz bir köşesinde kolaylıkla kurabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Güneşi kendi bünyesine hapsederek serin bir ortam sağlama özelliğine sahip bu çardak modeliyle tatil günleriniz ve dinlenme saatleriniz daha keyifli geçecektir.
Klasik ahşap çardak modeli yaşamında belli bir standardı aşmaktan hoşlanmayan ve her şeyin klasiğini seven insanlar için ideal bir tasarım teşkil ediyor. Siyah kiremit çatısı ve ahşap korkuluk ve oturaklarıyla orman evlerini andıran bu çardak modeli geniş bahçeli evler ve ağaçlık alanlardaki piknik alanları için daha uygun olacaktır.
Kuş kafesi gibi şirin ve minik bir çardak modeli. Küçük ortamlardan hoşlanan insanların ilk görüşte hayran olacakları bu çardak modeli derli toplu görüntüsü ve ahşabın verdiği pozitif enerjisiyle günün yorgunluğunu üzerinizden rahatlıkla atabileceğiniz bir ortam sağlayacaktır.
Masallardaki pembe panjurlu evleri anımsatacak büyüsüyle son derece etkileyici ve güzel bir çardak modeli. Oturakları ve çiçek için tasarlanmış alanlarıyla keyifli zamanlarınızın mekanı olacak bu ahşap çardak modeliyle hem bahçenize daha güzel bir görünüm verecek hem de konforlu bir mekan sağlayacaksınız.
Yuvarlak çizgileri ve otantik görünümüyle keyfinize keyif katacak bir çardak modeli. Gerek misafirlerinizi ağırlarken gerekse ailece oturacağınız zamanlarda size rahat olacağınız bir ortam sağlamayı vaat ediyor. Kenarlarındaki süslemelerin yanı sıra yuvarlık masa etrafına dizilmiş oturaklarıyla modernliği ve konforu bir arada sunuyor.
Yarım açık üçgen ahşap çardak modeli küçük olması ve şirin görüntüsüyle bahçenizin herhangi bir köşesine rahatlıkla kurabileceğiniz bir çardak modelidir. Küçük bir yer kaplamasından sağlayacağı avantajla en küçük bahçelerde bile rahatlıkla kullanılabilir ve keyifli zamanlarınızın ortağı olabilir.
Klasik kırmızı kiremitli çardak modeli hem sadeliği hem de mütevaziliği ile sadece bahçeli evlerin değil koca koca sitelerin de bahçelerine kurularak ortak kullanım mekanı şeklinde tasarlanabilir. Dört duvar arasında boğulan ve günün yorgunluğunu üzerinden atmak için kendine uygun arayan site sakinleri bu çardakta keyfi ve huzuru göreceklerdir.
Doğayla iç içe olmayı seven ancak böceklerden ve yerden gelecek nemden hoşlanmayanlar için tasarlanmış bir çardak modeli. Yerden yüksek olması hem şekil olarak daha estetik bir hava kazandırmış hem de toprakla direk temas içinde olmaktan huylananlar için huzurlu bir ortam sağlıyor.
Evinizin bahçesine ya da yakınlarda bulunan bir parka konulmuş bu çardağın altına bir kere oturduğunuzda sonraki bütün keyifli zamanlarınızda arayacağınız bir mekan olacaktır. Şıklığı ve konforu ile her zevke hitap etme iddiasında olan bu çardakta geçireceğiniz keyifli zamanlar hafızanızdan asla silinmeyecektir.