30 Mayıs 2012 Çarşamba

Lineadecor Modern Mutfak Modelleri 2012

Lineadecor Modern Mutfak Modelleri 2012

Mutfakta bir devrim yaratmaya hazırsanız bu mutfak modelini mutlaka görmelisiniz. Parlak ve kulpsuz dolapları, tezgâhı ve bütün ayrıntılarıyla hiçbir hanımın kusur bulamayacağı bir model.
Mutfakta keyifli vakit geçirmek isteyen hanımlar bu modele bayılacaklar. Estetik görünümü, renk uyumu ve kullanışlı tasarımıyla bütün evimizin havasını değiştirecektir. 
İnsanlara rahat bir yaşam alanı sunmayı ilke edinen LineadekorFinans’tan akıllara durgunluk getirecek bir mutfak modeli. Ağırlıklı açık renkleri geniş çalışma ve yaşama alanıyla hanımların tanıştıktan sonra bir daha vazgeçemeyecekleri bir mutfak. Mutfak eşyalarımızın yanı sıra tasarımı tamamlayacak aksesuarlarla bile oldukça geniş bir görüntüyle hanımların yüreklerini ferahlatacak.
Zarafetin teknolojiyle işlendiği bir mutfak modeli. Yalınlık, kullanışlılık ve modernliği yüksek kaliteyle birleştiren LineadekorFinans bu mutfak tasarımıyla gönülleri fethediyor. Her zaman daha iyisini arayan bayanların ilk görüşte tutulacakları bir mutfak modeli. Hanımların rahat hareket etmeleri temelinde tasarlanmış bu mutfak modeliyle evimizin konforu artacaktır.
LineadekorFinans düzenli ve estetik bir tasarımla görür görmez nefes gibi soluyarak bir daha vazgeçemeyeceğimiz bu tasarımla konfor ve estetikte sınırları aşmayı tanımlıyor. Evimize bir ışıltı gibi girecek olan bu mutfak modeli tek kelimeyle harika bir tasarım olmakla birlikte kullanışlı olması yönüyle de bizi büyüleyecek bir model teşkil ediyor.
ince kulplarla ahşap renkli dolap ve çekmecelerle içinde yaşadıkça daha da bağlanacağımız bir mutfak modeli çok geniş olmayan mutfaklar için dizayn edilmiş bu model şirinliği ve düzenliliği ile hanımlara rahat bir nefes aldıracak. Ayrıca ahşap renginden gelen sıcak bir ortam sağlayan bu tasarım dar bir mekanın en iyi şekilde kullanılması anlayışını yansıtıyor.
LineadekorFinans doğayı modern teknolojiyle işleyerek evlerimize getiriyor. Saflığın ve şeffaflığın sembolü camla ahşabın birleşiminden olağan üstü bir mutfak modeli. Kullanışlı, şık, ferah, düzenli, geniş ve daha sayabileceğimiz birçok özelliğiyle bu mutfak sadece hanımların değil bütün ev halkının beğenisini kazanacak ve gözdesi olacaktır.
Renkleri ve malzemesinin kalitesiyle ilk bakışta dikkati çeken bir mutfak tasarımı. Yeni bir mutfak almayı düşünenlerin bu mutfağı mutlaka yakından görmeleri gerekiyor. Aradıkları birçok özelliğin şık ve estetik bir anlayışla kendilerine sunulduğunu göreceklerdir. İnce kulpları geniş çekmece ve dolaplarıyla mutfakta uzun süre çalışan hanımlara rahat bir ortam sağlıyor.
İnce bir zevk anlayışının kalite ve konforla buluştuğu bir mutfak tasarımı. Renk uyumu, çekmece ve dolapların hacmi ve düzenli görüntüsüyle hanımların içinden çıkmamak için bahane arayacakları bir mutfak modeli. Baktığımızda deniz kenarından sonsuzluğa bakıyormuşuz tadı veren tasarımı ve kullanışlılığı ile mutfağı hanımların korkulu rüyası olmaktan çıkarıp biran bile ayrılmak istemeyecekleri bir tutkuya dönüştürüyor.
Estetik, kullanışlı ve düzenli olmakla birlikte kutu gibi sevimli bir mutfak tasarımı. Sadece geniş alanlarda değil aynı zamanda dar alanlarda da harikalar yaratan LineadekorFinans’ın bu mutfak modeli küçük evler için ideal bir model. Mekanın her köşesini değerlendiren ve dar bir alan olmasına rağmen hareket rahatlığı ve estetiği ile yürekleri sarıyor.
Çağdaş bir görünümün ahşabın sıcaklığıyla birlikte oluşturduğu harika bir konsept. Klasik çizginin dışına çıkan tasarımı ve derli toplu görüntüsüyle gönüllerde taht kuracak bir mutfak modeli. Cam ve mermerin ahşapla uyumu ve rahat bir hareket alanı sağlayan tasarımıyla iyi ki bu mutfağı aldık dedirtecek bir mutfak modeli.
Klasik mutfak anlayışının modern dokunuşlarla harmanlanmasıyla tasarlanmış bir mutfak modeli. Eski alışkanlıklarından vazgeçemeyen ancak modern bir yaşamı da özleyen hanımların ilk görüşte hayallerimin mutfağı diyecekleri bir mutfak modeli. Ahşap, cam ve metalin böylesi uyumunu başka şekilde yakalamak mümkün olmayacaktır.
Bir ormanın içindeki bir kulübe kadar doğal ve en gelişmiş bir kentin ortasındaymış kadar modern bir mutfak modeli. Böylesi özlenen ve yaşamımızda bir araya getirmekte zorlandığımız iki zıt kutbu birleştirmek ancak büyük bir deneyim ve ince bir zevk anlayışı ile mümkün olabilir. Bu mutfakta ahşabın doğallığı ile çağdaşlığın inceliği ve yalınlığı dans ediyor adeta.
Sade ve günlük ihtiyaçların en rahat şekilde karşılanması temelinde hazırlanmış şık bir mutfak modeli. Yalınlığı ve rahat kullanımıyla pratik yaşamayı sevenler için ideal bir mutfak modeli. Ayak üstü küçük dokunuşlarla harikalar yaratmak için ideal bir ortam sunuyor. Modern düzenli bir o kadar da rahat ve kullanışlı bir mutfak modeli.