30 Mayıs 2012 Çarşamba

Güzel Bayan Şapka Modelleri

Güzel Bayan Şapka Modelleri

Bayanların vazgeçilmezlerinden olan leopar desenini artık nereya baksanız görebiliyorsunuz yeni sezonda çok popüler bir yere sahip olan leopar deseni şapkalarda da muhteşem görünüyor
baksanıza bu leopar desenli şapka ne kadar da harika öyle değil mi?
Siyah ve kırmızı renklerin muhteşem uyumunu herkes bilir öyle değil mi bilmeyenler için biz söyleyelim gerçekten harika yapmanız gereken tek şey göz alıcı kırmızı renkte bir geniş kenarları olan şapka almak daha sonra istediğiniz siyah kıyafetinizle kombine edebilirsiniz siyah ile sınırlı kalmıyoruz tabi ki sadece bir örnek.
Gece hayatını seven eğlenmekten vazgeçemeyen bayanlar her akşam birbirinden değişik kıyafetler giyinmek isterler bunları aksesuarlarınız ile de bütünleştirerek çok farklı tarzlar elde edebilirsiniz mesela bu tarz bir şapka ile spor kesim blazer ceket muhteşem görünecektir.
Asil bayanlar daha asil görünebilmek için bu şekilde harika şapkalar kullanabilirsiniz kışın renklerinden olan bu geniş kenarlı şapka modelini yine aynı renklerde kabanlarınız ile kombine edebilir harika bir görünüm elde edebilirsiniz.
Farklı tarzı olan bayanlar modaya aykırı olan sıradışı tarzları kendileri yaratırlar mesela bir davette giydiğiniz harika kıyafetiniz ile sadece renk olarak uyum sağlayacak olan bir panama hasır şapka kullanabilirsiniz farkınızı böylece herkese yansıtmış olacaksınız.
Evet plaj kıyafetlerimiz ile birlikte kullandığımız vazgeçilmez aksesuarlardan bir tanesi geniş kenarlı panama şapka modelleri hasır şapkalar yaz aylarında kumsallarda sürekli karşılaştığımız aksesuarlardan bir tanesidir gerçekten çok hoş görünüyor.
Panama şapka modelleri genellikle hasır olduğu için ilkbahar ve yaz aylarında daha çok tercih edilmektedir. Bu siyah renkteki panama şapkayı spor kıyafetleriniz ile de kombine edebilir ayrıca farklı bir görünüm elde etmek için yine vazgeçilmez aksesuarlardan gözlük ile tamamlayabilirsiniz.
Şapkalar sadece aksesuar olarak kıyafetler ile kullanılmıyor bir çok şeyde kurtarıcınız olabiliyor örneğin eğer dışarı çıkarken saçlarınızı yapmak için vaktiniz yoksa o zaman hemen bir şapka takarak hoş ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Bu panama şapka modeli yaz aylarının vazgeçilmez şapkalarından bir tanesi hem aksesuar olarak sizi şık gösterecek hem de yazın sıcağından koruyacak sizleri hasır ve kahverengi tonlarındaki bu şapkanın kemer kısmı da renklerle uyumlu şekilde tasarlanmıştır.
Kışın daha çok koyu renkleri tercih ederiz ve giydiğimiz kıyafetlerin renklerine göre aksesuarlar kullanırız eğer bu şekilde bir kürkünüz varsa bu muhteşem şapka bile kombine edebilirsiniz bir yıldız havası yaratacak görünüme sahip olacaksınız.
Bu fötr şapkayı kullandığınızda tüm dikkatleri üzerinizde toplayacağınızdan emin olabilirsiniz hem rengi ile hemde modeli ile çok şık görünen fötr modelinde bu şapkayı uyum sağalayacak kıyafetleriniz ile kullanabilirsiniz gecenin en şık bayanı olacaksınız.
Yine geniş kenarları olan harika bir şapka modeli ile karşınızdayız görüntüsünden de anlaşıldığı gibi değişik bir tasarımı olan bu şapka vizon renkten oluşmaktadır. yine şapkanın kemer kısmı siyah renkle birleşince ortaya şık bir tasarım çıkmış.
Genelde yaz aylarında deniz kenarlarında da çok kullanılan hasır şapkalar artık bir çok boyutta ve günlük hayatta da kullanılacak şekilde tasarlanmış bir çok modelden oluşmaktadır bu hasır şapkada hem görüntüsü ile hem de modeli ile tercih edebileceğiniz bir şapka modeli.
Bu fötr şapka daha geniş kenarlı olmakla beraber hem çok hoş görünmekte hemde size hafif bir kovboy havası yaratmaktadır. açık kahve rengi olan bu model sezonunda renklerinden oluşmaktadır yine şapkanın koyu kahve olan kemeri de çok şık duruyor.
Yine farklı şapkalardan bir tanesi olan fötr şapkayı sizlere sunuyoruz. Bu model krem renk üzerine küçük kareli desenlerden oluşmakta olup yine aynı renkteki çizgiler ile bütünleşen ince kemer şerit şapkaya ayrı bir hava kazandırmış günlük kullanım için ideal.
Bir çok modelde olan şapkalardan bir tanesi de bu siyah spor tarz da olan şapka bu modeli rahat tarzı olan günlük hayatında spor giyimden hoşlanan bayanlar rahatlıkla kullanabilirler. spor kıyafet ile şapka kullanılmaz diyen bayanlar bu kombini denemelisiniz.
Yazın sıcaklarından korunmak için kullanılan şapkalar artık sadece yaz aylarında değil hem gündüz hem gece kıyafetlere uygun şekilde kullanılıyor bu modeli özel bir davette giydiğiniz kıyafetiniz ile kombine edebilirsiniz çok güzel görünecektir.
Şapkalar harika aksesuarlardan bir tanesidir. Kıyafetler ile birleşince sıradışı bir tarz yaratır. bir çok modelde olan şapkaları giyim tarzınıza göre seçebilir ve kombine edebilirsiniz mesela bu panama şapka modeli kıyafetlerinizle harika görünecektir.