13 Nisan 2012 Cuma

Yeni Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri

Yeni Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri


Gece mavisi 2012 yılının renklerinden şirin bir kişiliğe sahipseniz bu ayakkabıları denemelisiniz ayaklarınızda bile bir sempati oluşturacaktır. Topuklarındaki dalmaçya deseni
renkleri bir bütün tamamlamış uyumu sizler de görüyorsunuz üstelik arkadaki fiyonklar çok tatlı ayakları çok küçük olan bayanlar bu modeli denemelisiniz.




Leopar bayanların tutkusu haline geldi özellikle ayakkabılar da daha çok tutuluyor tabi ki seçerken sadece desenine bakmamalısınız yüzeyine ve modeline de dikkat etmelisiniz ki daha zengin ve şık görünmeli bütün leoparlardan farklı yüzeyi gerçek bir leopar derisini andıran dore topuklu bu ayakkabı anlatmak istediğim asilliği size gösteriyor.




Hemen hemen bütün topuklu ayakkabılar birbirine benziyor sadece renkleri değişik ben farklı bir model istiyorum diyorsanız biz size yardımcı olalım o zaman leopar esintisini yaşatan topuk kısmı tamamen özel tasarım olan bir model bilek kısmındaki bağcıkları zevkinize göre farklı şekillerde bağlayabilirsiniz




Pastel tonları göz alıcı renklerdir gördüğünüz gibi rengi ne kadar muhteşem bir ayakkabı sadece rengi mi hayır tabi ki farklı bir tasarım ürünü olan bu modelin topuk kesimi de ilginç ve harika bir o kadar da rahat yürürken hiç zorlanmayacaksınız denemelisiniz




Tasarım bir ayakkabı modeli genelde ünlülerimizin tercih ettiği bu modelleri bence kendine güvenen bayanlar da kullanmalı bu ayakkabıyla ünlülerden farkınız kalmayacak çünkü bütün gözler sizde olacak ve ayağınızda da çok zarif duracağından emin olabilirsiniz.




Kırmızı biz bayanların vazgeçilmez renklerinden biridir. Ve her bayana çok yakışan bir renktir ayaklarınızda da harika duracaktır bu süet görünümlü kırmızı renkteki topuklu ayakkabı topuk kısmına verilen pile detayı ile kalın ayak bilekleri olan bayanların bileklerini daha ince gösterecektir.




Topuklu ayakkabılar biz bayanları daha alımlı bir hale dönüştürebilir ne kadar kötü giyinirsek giyinelim ayakkabılarımız güzelse gerisi hiç önemli olmaz siyah saten olan ön kısmında kullanılan dore detaylı şık bir model özel günler dışında da kullanabileceğiniz bir renktir.




Işıltısı ile göz alan pullarla süslenmiş güzel bir model bakıldığında tek renk gibi görünse de ışıkta farklı renklere dönüşebilen bu topuklu ayakkabıyı uygun tonlarda bir çok kıyafetinizle kullanabilirsiniz topuk kısımlarına doğru asimetrik kesimlerle havasına hava katılmış.




Biz bayanlar ayakkabı tutkunları olarak alışverişe çıktığımızda ne almak istersek isteyelim birbirinden renkli farklı modellerde ayakkabıları gördüğümüzde her şeyi bir kenara bırakıp ayakkabılara koşabiliyoruz sizlere rengarenk bu topuklu ayakkabıların şıklığını sunmak istedik.




Tarzım herkes'den farklı diyor iseniz bu model tam size göre 2012 de yaygınlaşan kuru kafa şekli burada da kullanılmış arka topuk kısmındaki fermuar ayakkabıyı daha kolay giyebilmeniz için avantaj sağlıyor bilekte bant kullanılmış gizli platformlu bu ayakkabının topuk kısımlarındaki kuru kafa şekilleri harika görünüyor.




Pudra pembesinin yumuşak ve hoş rengi bu topuklu ayakkabıda çok hoş duruyor. Bot şeklindeki tarz bu model kışın da bahar ayında da kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış ince demir topukları ve gizli platform topuğu ile boyunuzu olduğundan daha uzun gösterecek.




Siyah her zaman her şey ile kombine edebileceğimiz bir renktir. Bir davet de özel bir günde çalışırken her zaman siyahı tercih edebiliriz en kullanışlı renktir siyah renk bu topuklu ayakkabı da rengi ve bileklerden ayakkabı burnuna doğru gelen şerit bantlarıyla çok şık görünüyor.




Bu topuklu ayakkabıyı beğenmeyen hiç kimse olmayacağını umuyorum çünkü muhteşem bir ayakkabı gül kurusu rengi kendini gösteriyor üst kısımları asimetrik olarak kesilmiş ince topuklu bir model.




Yılın moda renklerinden biri olan oranj renkte bir topuklu ayakkabı modeli süet görünümlü ve zerindeki dikişleri ile farklı bir model bakıldığında beyzbol topundan esinlenerek tasarlanmış görünüyor




Özellikle kıyafetlerimizde kullandığımız desenli kumaşlar artık giydiğimiz ayakkabılarda da kullanılmaya başlandı hatta birebir kıyafetlerimizle takım olabilecek bir çok ayakkabı var ayaklarınızda bahar havası yaratacak gül desenli harika bir model.




Deri ayakkabılar bayanların vazgeçilmezlerinden biridir özellikle çalışan bayanlar klasik kıyafetlerinin altına daha şık durması için ve ciddi görünüm adına deri ayakkabılar seçerler rengi ile modelini daha bir ortaya çıkaran bir topuklu ayakkabıyı sizlere sunuyoruz




Senin modası olan kuru kafa şekilleri her yerde karşımıza çıkıyor gördüğünüz gibi burada da kullanılmış rugan ayakkabılar da çok tercih edilmektedir. Siyah ve beyazın asil renklerinden oluşan farklı görünümüyle dikkat çeken bu ayakkabının taban kısmındaki kuru kafa resimleri de gözleri ayakkabılarınıza çekecektir

2 yorum:

  1. bu ayakkabılara nasıl ulaşabiliriiz ?

    YanıtlaSil
  2. Malesef ulaşabileceğiniz bir adres veremiyoruz görsel olarak ayakkabının tanıtımı yapılmakda.

    YanıtlaSil