13 Nisan 2012 Cuma

Yeni Moda Lcwaikiki Kız Çocuk Kıyafetleri


Anneler özellikle görünümüne önem veren anneler sadece kendilerinin değil etrafındakilerinin de görüntüsüne önem verir çocukların hepsi özeldir ama kız çocuklarının giyimine
anneleri daha çok özen gösterir kendileri gibi onları da süslü giydirebilir o zaman bunun için yapmanız gereken kızınızı da alıp lc waikiki mağazalarına gitmeniz.
 
Lc waikiki 1985 yılında Fransız bir marka tarafından hata bulmuştur. 1988 yılında üretimini daha çok arttırmak için Türk firması ile anlaşarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra üretimde daha iyi bir noktaya gelip gelişmesinde iyi sonuçlar ortaya çıkarmıştır. Türkiye ile daha iyi gelişerek güçlü bir bağ oluşturmuştur. Giyim sektöründe öncü bir marka olmayı başarmış ve diğer markalara da çeşitleri ve yeni modelleri ile öncülük edip modanın örnek markası olarak da bilinmektedir. 1996 yılında parakende sektörüne girmiştir. Ve daha sonrasında parakende kimliğini ön plana çıkararak sadece kendi markasının mağazalarını açmaya başlamıştır. Kısa sürede adını tüm dünyaya duyurmuş ve çok tercih edilen bir marka olmaya başlamıştır. Büyük küçük her kesime uygun ve bir çok çeşitte kıyafetleri ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir marka olmuştur. 2000 yılında XSIDE ve Southblue markasını da kendi ek markası olarak bünyesi altında sunmuştur. Southblue sadece yetişkin bay ve bayanlara hitap ederken Xside ise 15 yaş ve üstü gençlere hitap eden ürünleri ile sizlere sunulmaktadır. Lc waikiki rahat ve şık ürünleri ile istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Çocuk kıyafetlerinde de bir çok seçenek sunan lc waikiki harika modelleri ile çocuklarınızında yüzünü güldürecektir. Özellikle hamile bayanlar kıyafetleri seçerken zorlanırla ama lcw bunuda düşünmüş ve hamile bayanlar için çılgın tasarımlara sahip tşort ve elbiseleri ile de sizi sevindirecektir. Sadece kıyafetleri mi hayır tabi ki ayakkabı çanta ve bir çok aksesuarı da bunyesinde barındırmaktadır. Bunlardan bi tanesi olan kız çocuklar için kıyafetleri de sizler için araştırdık ve yeni sezon da alışverişe çıkmadan önce fikir edinebileceğiniz bir çok modeli sizlere sunmak istedik umarım sizde kızınızda beğenir.
Siyah her yaş için tercih edilebilecek modellerden bir tanesidir hem rengi ile kullanışlı bir model hemde bir çok kıyafetlere uyum sağlamaktadır. Çocuklarınızın 5-6 yaşlar oyun zamanları olduğu için kıyafetlerinide oynadıkları yerlere göre daha çabuk kirletebilecekleri için siyah renkte kıyafetleri daha çok kullanabilirsiniz.
Yaz ayı yaklaşmakta ve kendiniz için alışveriş yaparken çocukları olan bayanlar özellikle kız çocuklarınız içinde alışveriş zamanı onlarında gardroplarında değişiklik yapmaya lc waikikinin şık elbise modelleri ile başlayabilirsiniz.
Her sezonun çocuklarınız için vazgeçilmeyecek kıyafetlerinden bir tanesi de elbiselerdir daha yani ve farklı tasarımları ile lc waikiki annelerin çocukları için bulabileceği bir çok elbise modellerini bünyesinde bulundurmaktadır.
Yeni sezonun renklerininde içinde bulunduğu çok tatlı pantolonları kızlarınız için lc waikiki de bulabilirsiniz çeşit çeşit rengarenk tşortler ile de kombine edebilir üzerine de örgü hırkalar kullanarak kızınızda çok sevimli bir görünüm yaratabilirsiniz.
Lc waikikide kızınız için çok güzel kot ceket modelleri bulabilirsiniz bunlardan bir tanesini biz sizlere gösterelim istedik içine de harika etek modellerinden seçebilir yine üstüne lc waikikinin gömlekleri ile tamamlayabilir güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.
Şık bir kombini ile karşınızdayız lc waikikinin harika kot kaprisi kızınıza çok yakışacaktır üstelik sadece kot kapri ile kalmıyor hırka ve gömlekte lcw dan kızınızda adeta büyümüşte küçülmüş havası yaratacak bir çok çeşit vardır.
Yaz aylarında çocuklarınızın rahatlıkla kullanabileceği tarzda tşortler kapriler kolsuz hırkalar hepsi lcw da gördüğünüz gibi aynı renkte olan farklı modelleri birleştirerek bir takım kıyafet oluşturabilirsiniz bu seçeneği ile bir harika.
Her mevsim çocuklarınızın kullanabileceği tarzda ince sweet hırkalar çok tercih edilmektedir. Lc waikikinin bu modeli de bir harika fermuarlı ve kapşonu ile soğukta yada yağmurda da şapkasını kullanarak çocuğunuzun korunmasını sağlayacaktır.
Çocuklar hassastır ve çok çabuk hasta olabilirler ne kadar havalar ısınmaya başlasada büyüklerin bünyesine göre çocukların bünyesi daha hassas dikkat edilmesi gerekir bunun için tam bu havalarda çocuğunuzun giyebileceği tarzda ince kabanlar kullanabilirsiniz.
Hırkalar her yönden çok kullanışlıdır soğuk havalarda bizi ısıtır eğer ince giyilirse hırka ile bunu tamamlayabilir yani soğuktan ve üşümekten çocukları korur hatta çok oyunu seven kız çocukları terlediklerinde hemen anneleri üzerine hırka giydirebilirsiniz.
Kız çocuklarının giyiminde pantolondan çok etek tercih edilir ve küçük çocuklar için o kadar şık ve harika etekler vardır ki nerde mi diyeceksiniz tabi ki lc waikiki de kızınız için birbirinden modern ve farklı tasarımlarda etekler alabilirsiniz.
Çocuklar çok hareketlidir özellikle 4-5 yaşları arasında oyun onlar için vazgeçilmezdir tabi ki oyun oynarken rahat hareket etmeleri açısından rahat kıyafetler giymeleri gerekir bunun için yapmanız gereken lc waikikinin harika eşofmanlarından bir tane almak.
Anne kız olarak düşünülüp tasarlanmış ürünler sizde ister misiniz? evet diyorsanız bizde bunu duyup sizlere cevap olarak istediğiniz ürünlerin lcw mevcut olduğunu belirtmek isteriz kızınız ile aynı tarzda kıyafetler giyebilir hoş bir görüntü yaratabilirsiniz.
Yeni sezonda ekose kıyafetler yine çok revaçta tabiki sadece siz bayanlar için değil bunu da lcw düşünmüş ve çocuklarınızın da modayı yakından takip etmesini sağlamak için gördüğünüz gibi birbirinden şık ekose kumaştan elbiseler tasarlamıştır.
Kız çocuklarına elbiseler çok yakışır bildiğiniz gibi sizde kızınıza güzel elbiseler almak istiyorsanız ona yakışabilecek modeller sadece lcw de bulacaksınız marjinal tasarımları ile markasının hakkını veren lcw çocuk giyiminde de elbiselerini konuşturuyor.
Çocuk giyiminde öncü olan lcw genelde bay bayan ve özellikle çocuk giyiminde çok tercih edilmektedir bir çok çeşidi bünyesinde barından lcw çocuklarınızında beğeneceği harika modelleri ile yeni sezonda da sizlerle yaz yaklaşırken çocuklarınızın kıyafetlerinide hazırlamaya lcw ile başlamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder