13 Nisan 2012 Cuma

Brillant Tül Perde Modelleri, Brillant Perdeler

Brillant Tül Perde Modelleri, Brillant Perdeler

Yatak odanız için odanızın şekline ve modeline uygun bir perde mi arıyorsunuz yoksa perdenizin şekline ve modeline göre bir oda mı tasarlamak istiyorsunuz yapmanız gereken tek
şey en yakın brillant perde mağazalarına gidip zevkinize göre harika perde modellerini almak.
Bu modele baktığınız da saraylara laik bir perde modeli olduğunu göreceksiniz tasarımı çok başarılı olmuş o zaman siz evinizi saraya çevirmek isterseniz brillant perdenin bu muhteşem modeldeki perdesini kullanmanız yeterli olacaktır güpür tülü ile bir harika.
Yine perdeyi asma konusunda kolaylık sağalayacak olan bir model ile karşınızdayız kanat kısımları iki renkten oluşan bu modelin tülünde de kanat da kullanılan renkler ile desenler kullanılmış ve uyumu harika bir şekilde göstermiştir bizce de çok şık.
Brillant perdenin bu modeline bayılacaksınız sezonun moda renklerinden oluşması dışında tasarım olarak da bir harika akıllıca bir model olmuş perdenin kanat kısımları iki renkten oluşmaktadır üst kısmı vizon renkte olan perdenin alt kısmı ise turuncu ve sürpriz bir görünüm oluşturuyor.
Genellikle hemen hemen her evdeki perdelerde tül ve kanat modelinde ikisi bir arada olan perdeler ile karşılaşabilirsiniz kanat denildiğinde pencerenin her iki kenarında aynı ölçüde olan kalın perdeler aklımıza gelir ama artık bu yıl tek kanat olan perdeler daha çok tercih edilmektedir.
Perdeler evinizin bir çok odasında kullanılması zorunlu ürünlerden bir tanesidir salonuz için ayrı yatak odanız için ayrı çocuk odası ve daha bir çok oda için farklı döşenmiş tarzına göre uygun perdeler kullanılmaktadır brillant perdenin bu modelini istediğiniz oda da kullanabilirsiniz.
Artık tül dışında perdeler yani güneşlik de denilen perdeler süs olarak kullanılmakta güneşten korumak amaçlı yine bir perde daha kullanılmaktadır tül perde ve kanattan oluşan üçlü takımları ile brillant perde sizlere seçenek sunmaktadır bu modelde farklı tasarımı ile oldukça güzel görünyor.
Perdelerin modellerine göre bir çok ismi olmaktadır bunlardan bir tanesini de size hem gösterelim hem de tanıtalım brillant perdenin bu modeline zebra perde modelleri denmektedir kalın şeritler halinde ince tül ve kalın kumaşın birleşimi ile oluşturulmuş bir modeldir.

Perdeler güzelliği kadar zorluğu olan ürünlerdir mesela zorluk derken demek istediğimiz birbirinden şık perdeleri alması çok kolay ama aldıktan sonra asmanız da bir o kadar zor demeyelim o zaman çünkü brillant perde de asması da bir o kadar kolay olan modeller barındırmaktadır.
Vizon renkler bu yıl her üründe olduğu gibi perdelerde de çok moda bir renk üstelik rengin şıklığı ve ağırlığı perdelerin modellerini de harika göstermektedir brillant perde de bu renkleri koleksiyonlarında kullanmış ve tasarım harikası olan tül ve perdelerini sizlere sunmuştur.
Yeni sezonda tül ve perdelerin uyumu dikkatlerden kaçmıyor brillante perdenin bu modeli de birbirini tamamlamış ve güzel bir görüntü ortaya çıkarılmış perde kanatları kalın keten kumaştan olduğu için kullanışı da çok kolay bir perde tülün uç kısımları da perde ile tamamlanmış şık bir model olmuş.
Artık her yerde standart modellerdeki perdeler dışında farklı harika perdeler bulabilirsiniz nerede bulacağınızı bilmiyorsanız biz söyleyelim perdenin adresi brillant perde tabi ki bir çok çeşidi içinde barındıran brillant perdenin modellerini görmek için en yakın mağazasına gidebilirsiniz.
Brillant perde her yıl yeni ve farklı perde modelleri ile siz müşterilerine verdiği önemi göstermektedir her kesime ve zevke hitap eden bir çok perde modelleri ile bu yıl da sizlere sunuluyor bu modelde perde işlemeleri ile dikkat cekiyor tafta perdesi ve tek renk tülü ile çok şık.
Bu perde görünümü ile bir harika adeta farklı bir tasarım ürünü olan perde yeni sezonda brillant perdenin koleksiyonunda yer almaktadır bence bu perdeyi gördükten sonra evinizdeki perdelerin değişme vakti geldiğini anlayacaksınız bence bir göz atın.
Bayanlar süslerine önem verdiği gibi evinin süsüne de önem verir sizlerin deyimi ile kokoş bayanlar:) evinizde de o süslü görüntüyü vermek istiyorsanız normal düz renkli perdeler dışında brillant perde de farklı tasarlanmış bir çok perdeyi zevkinize göre bulabilirsiniz ve diktirebilirsiniz.
Eğer evinizi spor tarzda döşemek istiyorsanız mobilya dışında önemli olan perdelerinizi de spor tarzda almalısınız ki gerçekten spor bir ev görünümü sağlayabilesiniz. Brillant perdenin bu modeli evinizde spor havayı fazlası ile yaratacaktır sizce de öyle değil mi?
Bir evi farklı gösteren mobilya dışında perdelerdir gün ışığını yansıtan perde modelleri evi daha değişik gösterebilir bunun için evinizi tamamlayabilecek modelde uyum içerisinde olmasını sağlayacak tül ve perde modellerini tercih etmelisiniz brillant perdeler bu yönü ile size olanak sağlıyor.
Evinizde daha canlı bir hava yaratmak istiyorsanız buna perdelerinizden başlayabilirsiniz bir anda evinizi farklı ve harika gösterebilecek olan perdeler sadece brillant perde modellerinde mevcuttur gördüğünüz gibi renkleri ile içinizi açacak olan tül ve perde modelleri bir harika görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder