13 Nisan 2012 Cuma

2012 Sırt Dekolteli Abiye Elbiseler

2012 Sırt Dekolteli Abiye Elbiseler



Yaz ayları yaklaşırken düğünler davetler de daha fazla olmaya başlayacaktır genelde evlenmek isteyenler yaz aylarını daha çok tercih etmektedir sizde hem yaza uygun renklerde bir kıyafet hemde
yılın modası olan sırt dekolteli modelleri tercih etmek istersiniz buyrun bir göz atın.



Hem şirin ve tatlı bir kız görünümünde hemde asil ve iddialı bir görünümde olabilirsiniz bunların ikisini de bir arada yaratmak için yapmanız gerek tek şey bu tarz da bir elbise modeli kısa kloş gelen eteğinin altında uzun tül ile tasarlanmış olan modelin sırt dekoltesi de çok iddialı görünüyor.



Gri parıltılı kumaşı ile tüm gözleri üzerine toplayacak olan bu elbisenin tasarımı da bir harika ön kısımdan bakıldığında göğüs dekoltesi ile dikkat çekmektedir ancak arka kısımdaki dekolte daha da güzel görünüyor üstelik asimetrik kesimleri ten rengi tül ile birleştirilmiş görüntü bir harika.



Beyaz renk her bayana çok yakışır yakışmasaydı evlenirken beyaz gelinlik giyilmezdi öyle değil mi? bir nevi kadının simgesi olan beyaz renk her kıyafeti güzel gösterir mesela bu model o kadar şık ki üstelik sırt dekoltesi ten rengi tülden oluştuğu için sizi yanıltacaktır.



Sadeliği seven bayanlar bunun yanında süprizleri de seven bayanların ikisini bir arada kullanabileceği bir model ile karşınızdayız gayet sade şık uzun bir abiye elbise modeli fakat arka kısımdaki harika sırt dekoltesi bu sadeliği geride bırakmıştır.



Bu kıyafet sizi çok şaşırtacak harika bir modele sahip ön kısımdan baktığınızda farklı görünmektedir üst kısım krem renkte alt etek kısmı siyah renkte ayrı bir parça gibi görünüyor ama arka kısım daha bir harika işlemeli taşlar ile oluşturulmuş muhteşem bir sırt dekoltesine sahip.



Leopar elbiseler sezonda yerini tamamı ile almış durumda artık nereye baksak birbirinden harika leopar desenli kıyafetler görebiliriz zaten istemeseniz de bir şekilde gözünüze batacak ve gördüğünüzde de gözlerinizi alamayacaksınız özellikle de sırt dekoltesi ile bütünleşmiş olan modeller bir harika.



Bir kokteyle davetlisiniz ve çok şık görünmelisiniz bunun için yapmanız gereken birbirinden muhteşem olan sırt dekolteli kıyafetleri tercih etmek biz sizlere örnek olarak bir model gösterelim ama diğer modellerde ilginizi çekecektir göz atmalısınız.



Paletli elbiseler 2012 ye damgasını vuran kıyafetlerden bir tanesi artık her modelde palet görebilirsiniz yine sezonun sırt dekoltesi ile paletin birleşimi harika bir model oluşturmuştur omuz kısımlarındaki vatkalar da kıyafeti daha muhteşem göstermiştir.



Gittiğiniz davette en gözde siz olacaksınız tabi ki bu şekilde bir kıyafetiniz var ise baksanıza elbise hem modeli ile hem de tasarımı ile bir harika sırt kısmı dökümlü bir şekilde dekolteli olan bu kıyafetin etek kısmında da hafif bir kuyruğu bulunmaktadır.



Tamamı işlemeden oluşan bir abiye elbise modelini sizlere tanıtalım etek kısmı balık modeli denilen bir şekilde tasarlanmış olan bu model pul taşlar ile işlenmiş olması ile birlikte asıl önemli kısmı ve elbiseye hava katan sırt dekoltesidir üçgen bir şekilde model verilmiş bir sırt dekoltesine sahiptir.



Yine çok harika bir model ile karşınızdayız bakıldığında iki parçadan oluşan bir kıyafet gibi görünüyor değil mi ama bu iki parça değil iki renkten oluşan bir elbise modelidir üst kısım siyah sırt dekolteli bu modelin alt kısmı uzun ve kloş gelmektedir.



Modeli uzun olan kıyafetler genelde bayanları zarif ve bir o kadar da asil gösterir özellikle uzun boylu bayanlar genelde uzun elbiseler tercih edebilirsiniz mesela yeni sezon bu sırt dekolteli abiye elbise gibi rengi ile de gayet şık görünmektedir.




Bu model yine yılın en moda tasarımlarından bir tanesi artık vücudu saran ve dikişli modeller çok tutulmaktadır elbisenin boyutu kısa tamamen vücut şeklini alan bir şekilde tasarlanış arka kısmında sırt dekoltesi ve dekoltenin bitti kısımdan etek uçlarına kadar fermuar bulunmaktadır.



Evet kendine güvenen ve cesaretli bayanlar demeliyim çünkü bu kıyafeti giymek gerçekten cesaret istiyor harika bir renge sahip olan bu kıyafetin ön kısımına bakınca normal bir model sanabilirsin ama yanılıyorsunuz arkasına baktığınızda yanıldığınızı anlayacaksınız.



Sırt dekoltesi olan abiye modellerinde genelde sade tasarımlar üzerinde çalışılır zaten sırt dekoltesi bu sadeliği yeterince kapatmaktadır gördüğünüz gibi bu model de ön kısım gayet sade ve kapalı bir şekilde ama arka kısımda gayet hoş bir görünüm yaratılmış.



Deri kıyafetler de bu yıl sezonda yerini almış durumda aynı şekilde sırt dekoltesi olan kıyafetler de sezonun en tercih edilenleri arasında peki bu iki muhteşem kıyafetlerin ikisi bir arada kullanıldığını düşünsenize yada düşünmeyin burada gözleriniz ile görün bence.



Yeni sezona damgasını vuran abiye kıyafetlerden bir tanesi sırt dekoltesi olan modeller bu yıl çok tutulan bu kıyafetler çok hoş ve iddialı bir çok model ile sizlere sunulmaktadır ne kadar şık olduğunu sizde görün sade e harika bir model.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder