13 Nisan 2012 Cuma

Stiletto Topuklu Ayakkabı Modelleri, Stiletto ayakkabılar 2012

Stiletto Topuklu Ayakkabı Modelleri, Stiletto ayakkabılar 2012


Stiletto ayakkabılar yani daha açık söyleyelim sivri burun topuklu ayakkabıların modadaki ismi budur evet bu yıl modaya damgasını vuran bir tarz ve tasarım harikası olan birbirinden renkli ve değişik
tasarımlardaki stilettolar vazgeçilmeziniz olacaktır.
 
Şıklık baştan aşağı çok önemli bir şeydir. İstatistiklere göre erkekler, bir bayanı daha çekici gösteren şeyin topuklu ayakkabılar olduğunu savunuyor ve bunda da haksız sayılmazlar topuklu ayakkabılar bir bayanı olduğundan daha zarif göstermektedir. Zaten bakımlı bir bayan kıyafetine makyajına verdiği önem kadar ayakkabılarına da önem verir hatta fazlasını verir. Çünkü bildiğiniz gibi bir çok bayanın ayakkabı takıntısı vardır. Hatta bu hastalık derecesinde olan bayanlarda vardır evlerinde beklide bir çok çeşit bulunurken yine de doymayıp aynı modelin farklı rengini alabilen çılgın ruhlu bayanlarda vardır. Ve bildiğiniz gibi bayanlar için tasarlanmış bir çok ayakkabı tasarımlarsı vardır ve her ayakkabının modeline göre bir ismi vardır her yıl her sezon farklı tasarımlar ve farklı isimlerde bir çok ayakkabılar tasarlanıp bayanların zevkine sunulmaktadır ve bu zamana kadar sunulan bütün modeller de o yıl modasını sürdürmüş hatta daha ileriye taşımıştır. Çünkü bayanlar için hiçbir ayakkabının modası kolay kolay geçmez. Kaliteli bir ayakkabı alıyorsanız onu birkaç yıl kullanabilir ve modasını sürdürebilirsiniz bazı bayanların mutlaka ayakkabılarının arasında vazgeçilmezi olan en küçük bir fırsatını bulduğunda bile onu giyen bir çok bayan vardır. Kaliteli ve sağlıklı bir ayakkabı aldıktan sonra hiçbiri vazgeçilmez olarak kullanılır. Ama bayanlar ayakkabı tutkuları yüzünden sırf rengi güzel yada modeli güzel diye bir ayakkabıyı alabiliyorlar. Bu şekilde ayak sağlığınıza zarar vermiş oluyorsunuz bir takım hastalıkların doğmasına sebep olacaktır. Bu yüzden ayakkabılarınızı seçerken rahatlığına ve kalitesine dikkat etmelisiniz. Bu bilgileri verdikten sonra sezona damgasını vuran stiletto ayakkabı modellerini sizlere sunalım. Bayanların saniyede harika bir şıklığa kavuşmasında en önemli etken olan stiletto ayakkabılar mutlaka ayakkabı dolabınızda bulunması gereken modellerden bir tanesidir. Sizde bir göz atın ve gerçeği görün isteriz

Stiletto ayakkabılar yani daha açık söyleyelim sivri burun topuklu ayakkabıların modadaki ismi budur evet bu yıl modaya damgasını vuran bir tarz ve tasarım harikası olan birbirinden renkli ve değişik tasarımlardaki stilettolar vazgeçilmeziniz olacaktır.



2012 yılına damgasını vuran stiletto ayakkabılar ayağınızı olduğundan da zarif gösteriyor buna inanın özellikle dar ve kısa paçalı pantolonlarınız ile harika duracaktır isterseniz iste göz atın resmimize ve kendi gözleriniz ile görün.



Pastel tonları özellikle yaz aylarında cıvıl cıvıl görünmenizi doğaya uyum sağlamanızda yardımcı renkler ve bu renkler giydikleriniz ile de birleşince harika görünüyor stiletto ayakkabılarda olduğu gibi ayaklarınızda görmenizi tavsiye ederiz.



Sezonun hit renklerini kıyafetler dışında bir de ayakkabılarda görmenizi tavsiye ederiz mükemmel bir görüntü ile karşılaşacağınızdan şüpheniz olmasın özellikle stiletto ayakkabılar bunların en büyük örneği rengi ile tasarımı ve süet olması da çok hoş.



Yılın moda renklerinden bir tanesi olan stiletto ayakkabıyı beğeninize sunalım rugan ayakkabılar parlaklığı ile de dikkat çekmektedir ve yıllardır modası hiç bitmeden devam eden ve sürekli gelişen harika tasarımları ile her modelde boy göstermektedir.



Dorenin ayakkabılarda ne kadar şık durduğunu bayanlar çok iyi bilirler eğer ayakkabının herhangi bir yerinde dore kullanılmışsa o ayakkabı fazlası ile hoş görünür stiletto sivri burun bir model olduğu için dore özellikle ayakkabının uç kısımlarını harika göstermiş.



Mükemmel tasarımı ile sizlere sunulan bu stiletto ayakkabı harika görünüyor giymeye bile kıyamayacağınız modeli ile ve özellikle rengi ile bayanları hayran bırakacaktır kendine kırmızı rugan ve siyah topukları ile istenilen sonucu başarı ile sonlandırmışlar.



Işıltılı ayakkabılar özellikle davetlerde çok tercih edilmektedir bir ayakkabıyı veya kıyafeti yerinde kullanmaktan daha harika ne olabilir ki yeni sezonun stiletto tarzı ayakkabıları da bu ışıltıyı kullanmadan geçmemiş ve ortaya iyi bir sonuç çıkmış.



Bayanların vazgeçilmez tutkularından iki tanesi olan leopar ve ayakkabı bir araya geldiğinde muhteşem bir görüntü çıkıyor ve vazgeçilmezliği daha güçlü kılıyor stiletto ayakkabı da leopar deseni ve lacivert rengi ile harika görünmektedir.



Bir tasarım ürünü olan stiletto ayakkabıyı sizlere sunmak isteriz bu model bütün gözlrei zerine çekecek eminiz sizce de öyle değil mi? kırmızı Dior tasarımı tabanları ile harika görünen bu stiletto ayakkabı üzerindeki çivileri ile tehlikeli bir bayan yapacak sizi.



Tasarım harikası ayakkabıları kim istemez öyle değil mi? ama her zaman istenileni bulamayabiliyoruz o zaman bunun için size yardımcı olalım biz sizin için yılın stiletto modellerinin harika tasarımlarını örnek olarak sunalım fikir olsun.



Süet modelde ayakkabılar ayaklarda çok zarif duruyor bir çok bayanında yaz kış vazgeçemediği modellerden bir tanesidir peki ya şimdi; süetin stiletto ayakkabı ile birleşmesi ortaya harika bir tasarım çıkarmış bundan hiç vazgeçemeyeceksiniz.



Stiletto ayakkabılar yani sivri burun ayakkabılar eskiye geri dönüşün göstergesi olarak bize hatırlatılıyor bu yıl harika modern tarzlarda bir çok stiletto ayakkabı görebilirsiniz özelikle Hollywood yıldızlarının ayaklarından düşmeyen bu modeller çok tercih edilmektedir.



Bir davete giderken eğer seçtiğiniz kıyafet sade ise ki eminiz sade olsa bile bir bayan üzerine yakıştırmışsa o sadelikten çıkmıştır ama sade modeli daha da hareketlendirmenin bir yolu ise stiletto ayakkabılarınız ile elbiseyi tamamlamaktır.



2012 nin rengini bilmeyen bayanlara biz söyleyelim turuncu yani oranj renkler bu yıl çok moda eğer bu renklerde bir ayakkabınız yoksa yine sezonun en hit ayakkabılarından bir tanesi olan stiletto ayakkabıları tercih ederek modayı yakından takibe devam edebilirsiniz.



Kırmızı bayanları olduğundan daha çekici gösteriyor bu kanıtlanmış bir bilgi olduğu için söylemek istedim bayanların ayakkabı çılgınlığı hiçbir zaman bitmeyecektir çünkü böyle harika modelleri görünce aşık olmamak elde değil kırmızı stiletto ayakkabıda gördüğünüz gibi.



Bayanlar hatta genel konuşalım bu stiletto ayakkabıya bayılacaksınız rengi olsun modeli olsun adeta tasarım harikası olan bu modelin topukları ince ve dore renklerde bu mükemmelliğini arttırmış topuk üst kısımları ise bağcıklar ile hareketlendirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder