13 Nisan 2012 Cuma

Mini kot etek modelleri, Mini etekler nasıl giyilir ?

Mini kot etek modelleri, Mini etekler nasıl giyilir ?


Sezona damgasını vuran modellerden bir tanesi kot etek modelleridir mini görünümü ile bir bayanı harika gösterebilecek giyim tarzlarından bir tanesi olacaktır evet eğer
bir kot eteğiniz varsa sadece tşort yada gömlekler ile değil blazer ceketleriniz ile de kombine edebilirsiniz.
 
2012 yılının yaz ve kış aylarında hatta bütün yıl boyunca modası geçmeyen ve hiçbir zamanda geçmeyecek olan kıyafetlerden bir tanesidir kot etek modelleri. Evet modası geçmeyen diyoruz çünkü yıllardır karşılaştığımız eteklerden bir tanesidir kullanımı ve rahatlığı yönünden bayanların vazgeçilmez etek modellerinden bir tanesi olan kot etek gerçekten sadece rahatlığı açısından değil görünümü açısından da çok tercih edilmektedir. Kot eteklerin bir çok modeli ve boyutları vardır isterseniz uzun isterseniz dizlerinizde olan modelleri, isterseniz mini kot etekleri tercih edebilirsiniz bu tamamen sizin zevkinize kalmıştır ama bizim söylememiz gerekirse kısa yani mini kot etekler harika görünmektedir. Kot olması yönünden de spor bir görünüme de sahip olan bu etekleri her kıyafetiniz ile rahatlıkla kombine edebilirsiniz inanın hepsi ile harika duracaktır. Örneğin herhangi bir spor tşortünüz ile yine altına converse giyebilir gayet şık spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Yada ister klasik kesim gömlekler ister spor kesim uzun veya kısa boyutlu gömlekleriniz ile kullanabilir ve altına babetler düz taban Oxford tarzı ayakkabılarınız ile kombine edebilirsiniz. Ve yahut da özel bir davete giderken bile kullanabilirsiniz şık blazer ceketleriniz ve hafif yada yüksek topuklu ayakkabılarınız ile muhteşem görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Kısacası her şekilde şık dikkat çeken bir görünüm elde edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi bayanları etekler çok çekici ve şık göstermektedir özellikle de mini etekler ile tabi ki her bayana etek yakışmayabilir bunun için vücudunuzu iyi tanımanız ve nelerin size yakışacağını ne tarzda giyebileceğinizi iyi bilmeniz gerekmektedir. Mini kot etekler özellikle düzgün ve uzun bacakları olan ve küçük basenli bayanlarda çok şık durmaktadır. Yine boyu kısa olan bayanlarda mini kot etekler ile bacak boylarını da daha uzun gösterebilirler. Bunun için yapmanız gereken bu modelleri inceleyip size uygun olanı seçmek.





Kot denildiğinde genelde mavi tonlarında renkler gelir akla ama kot kumaşlar artık bir çok renk ve modellerde olmaktadır bunlardan bir tanesi olan bu model kot etek pembe ve beyaz renklerden oluşmaktadır hem rengi ile hem de görüntüsü ile şık görünüyor.



Buz mavisi jeanlar yani bilmeyenler için söyleyelim kot kumaşlardan olan pantolonlar etekler jean olarak da adlandırılmaktadır moda da adı budur evet bir çok rengi olan kot eteklerden bir tanesi de buz mavisi olanı baksanıza ne kadar mükemmel görünüyor öyle değil mi?



Yaz ayları yaklaşırken birbirinden şık etek modelleri de ortaya çıkmaya başlamaktadır özellikle yaz aylarında havalarında sıcak olması sebebi ile bayanlar etek modellerini daha çok tercih eder giyim tarzlarında ve bunlardan bir taneside mini kot etekler olacaktır.



Bir bayanı harika gösterebilen kıyafetlerden bir tanesidir etekler evet etekler bayanları olduğundan daha çekici ve hoş gösterir özellikle mini tarzda olanları bir bayanda dikkatleri üzerine toplayabilir örneğin bu model bir kot etek ile harika görünebilirsiniz.



Evet mini dar kot etekler mini kloş kot etekler, mini fırfırlı kot etekler uzun kot etekler ve daha bir çok model kot etek vardır bunlardan saymadıklarımız olanlardan bir tanesi de mini pileli kot etek modelidir her model kot olduğu için şık görünmektedir.



Evet bir kot eteği nasıl kombine edebilirim diyorsanız bunlara örnek olarak spor giyimi seven bayanlar için bu tarzı göstermek isteriz evet tayt ile harika duran bir kot etek modelidir yine converse ve spor kesim tşortleriniz ile tamamlayabilirsiniz.



Modele baktığınızda da anlayacağınız gibi bu model kısa kalem kot etek modelidir gerçekten bir bayana yakışan etek modellerinden bir tanesidir ve bu modeli sadece günlük hayatınızda değil özel günlerde de giyebilirsiniz uyum sağlayacak bir model.



Kot etekler günlük hayatta hem dikkat çekici hem şık hemde rahat bir görünüm sağlayacaktır sizlere istediğiniz tşortleriniz ile gömlekler kazaklar yani kısaca aklınıza gelebilecek bir çok kıyafetleriniz ile kombine edebileceğiniz etek modellerinden bir tanesidir.



Kloş modelde etekler sadece ince ve renkli desenli kumaşlarda değil kalın kot kumaşlarda da kullanılmaktadır üstelik çok güzel görünmektedir isterseniz gözleriniz ile görebilirsiniz bakın gayet şık ve harika görünüyor öyle değil mi?



Bu modelde olan kot eteklere genelde balon kot etek denmektedir çünkü eteğin uç kısımlarına doğru daralmıştır ve orta kısım bombeli bir görünüm oluşturduğu için balon kot etek adı verilen bir model bu modeli basenli görünmek için de kullanabilirsiniz.



Bu model ince kot kumaştan yapılmış diğer kot eteklerin aksine bel kısmında düğme fermuar yerine lastik dikişler kullanılmıştır hem rahatca giyebileceksiniz hemde üzerinize olmayacak yada sıkacak diye tedirgin olacağınız bir durum olmayacak.



2012 yılında en çok tercih edilen eteklerden bir tanesi kot etek olmaktadır rahatlığı ve görünümü ile bir harika özellikle zayıf ve uzun bacakları olan bayanlara mini kot etekler çok yakışacaktır denemeden yorum yapmayın sonucu gördüğünüzde hak vereceksiniz.



Kat kat fırfırları olan etek modelleri bu sene çok moda bu model kot etekte de çok şık durmaktadır. Eteğin bel kısmı düz uçlara doğru fırfırlar oluşmaktadır. Şık bir model olan bu eteği basenleri olmayan bayanlar da tercih edebilirler güzel duracaktır.



Harika bir kot etek ile karşınızdayız süper mini olan bu modelin eteğinin uç kısımlarına yırtılmış havası verilmiş yine aynı şekilde üst kısımda da taşlamalar bulunmaktadır gayet spor görünen bu modeli converse ile giydiğinizde çok yakışacaktır.



Söylediğimiz gibi bir çok kot etek modelleri vardır renk ve tasarımları ile tercih edebileceğiniz modellerden örneğin bu mini ot etek tarzı gibi eteğin üst kısmı kot etek uçlarına ise ekose kumaş ile bir pile görünümü verilerek yapılmış bir modeldir.



Kot etekler bir çok renk ve modellerde sizler için tasarlanmıştır. Bunlardan bir tanesi de gördüğünüz gibi bu açık gri renklerindeki kot etek modelidir bu model gömlekleriniz ile çok şık duracaktır eğer hala kot eteğiniz yoksa mutlaka almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder