20 Nisan 2012 Cuma

Sunset Mayolar, Mayo Modelleri

Sunset Mayolar, Mayo Modelleri


Sunset siyah rengin asilliğini bu modelinde ortaya çıkarmıştır. Renk düz ve tek bir renk olmasına rağmen verilen şekli ile harika görünmektedir

üst kısım askılı ve karın kısmından bel kısmına kadar katlar verilmiştir alt kısım daha düz modelde olmaktadır.



Harika bir mayo modeli ile karşınızdayız evet sizlerinde gördüğü gibi beyaz üzerine kahverengi renkler ile sanki ağaç dalları gibi bir görüntü verilmiştir ve çok da şık durmaktadır straplez ve kahverengi şerit geçilerek model belirginleştirilmiştir.



Sunset bu modelinde siyah beyaz renkleri kullanmış ve hoş bir model ortaya çıkarmıştır straplez kısmında tek siyah renk kullanmıştır yine kemer modeli verilerek tek renk beyaz kullanılmıştır alt kısıma doğru siyah beyaz yuvarlak renkler ile desen verilmiştir.



Sarı güneşin rengi olarak da söylenmektedir güneş gibi görünmek isterseniz yazın deniz kenarında sarı bir mayo ile bunu gerçekleştirebilirsiniz sunsetin bu modeli alt kısmı fırfırlı bir görünüm verilmiştir üst kısımda da ince askılar kullanmıştır.



Sunset bu modelinde renk olarak pembe rengi kullanmıştır gördüğünüz gibi renk ve model birbirini tamamlamış ve ortaya çok güzel bir görüntü çıkmıştır mayonun üst kısmı sonradan eklenmiş görüntüsü verilerek bir aksesuar ile tutturulmuş bir modeldir.



Evet bir yüzücü mayosunun daha modern tasarlanmış olanını görmekteyiz bildiğiniz gibi yüzücü mayoları tek renk sade modellerden oluşur ama sunset bunun dışına çıkmasını sağlamış ve ortaya çok hoş bir mayo modeli çıkarmıştır renkleri de çok güzel görünmektedir.



Bazı bayanlar daha spor tarzı olduğu için mayo modelinde de spor kesim mayolar yüzücü mayoları gibi modeller tercih etmektedir bunlardan bir taneside sunsetin modelinde görmekteyiz kalın askısı olan bu mayo siyah renkten oluşmakta ve karın kısmında desenler olmaktadır.



Her bayan kendine özen gösterir ve bakımlıdır ama bazı bayanlar vardır ki onlara halk dilinde kokoş denmektedir işte bu tarz bayanalar süsüne aşırı düşkün ve daha gösterişli şeyleri tercih ederler sunset bunu da düşünmüş ve tam size uygun bir model ortaya çıkarmıştır.



Evet mayo modellerinde farkını gösteren modellerden bir tanesi de tek askısı olan modellerdir gördüğünüz gibi sunset bu koleksiyonunda tek askılı mayo modellerine de yer vermiş ve farkını buradan da belli etmiştir her modelde güzel durmayan bir tasarım ama bunda harika görünüyor.



Bu renk kıyafetlerde de bu sene çok tutulmaktadır birde rengi mayo üzerinde görmelisiniz daha da çok beğeneceğinizden eminiz özellikle harika modeli ile rengin uyumu muhteşem görünmektedir sunset moda renkleri yakından takıp eden markalardan bir tanesidir.



Gayet sade hoş ve üzerinizde çok güzel durabilecek şekilde tasarlanmış bir mayo modelini sizlere tanıtmak isteriz evet gördüğünüz gibi sunset bu mayosunda kırmızı rengi kullanmış boyundan bağlanan bir model olan mayo taşlı aksesuarı ile de çok gzel görünmektedir.



Evet bayanlar bu sezonda geçen sezondaki gibi kahverengi mayolar yine çok tutulacak daha farklı tasarımlar ve modellerde bir çok mayo modellerini sunsetin koleksiyonlarında da göreceksiniz bunlardan bir taneside bu çiçek desenli mayo modeli.



Yazın bayanlar en çok bronz tene sahip olmak isterler ve saatlerce güneşin altında bronzlaşmak için uzanırlar ama sonrasında başarabilirlerse çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor beyaz renkte bronz tenle harika duracağı için sunsetin bu mayosu tam size göre.



Lacivert koyu renkler arasında en güzel olanlardan bir tanesi sunset bu mayosunda rengi kullanarak çok hoş bir modeli sizlere sunmaktadır gördüğünüz gibi straplez şekilde olan bu mayonun üst kısımdan bel kısmına kadar yine lacivert renkle çapraz iç içe model verilmiştir.



Siyah renk bayanlar için kurtarıcı renklerden bir tanesidir hem daha zayıf gösterir hem de asil bir görünüm oluşturur evet sunset de mayolarında siyah renk kullanarak birbirinden güzel mayo modelleri ortaya çıkarmıştır mutlaka siyah bir mayonuz olmalı.



Sunset bu mayo modelinde bir kaç rengi bir arada kullanmıştır ve çok güzel bir tasarım ortaya çıkmıştır beyaz üzerine siyah kırmızı sarı yuvarlaklar kullanılmış ve çok güzel görünmüştür üst kısımda da dekolte olup ince ip ile tamamlanmış bir model.



Yeni sezonda sunset birbirinden güzel mayo modelleri ile karşınızda yaz ayları yaklaşırken tatil planları da yapılmaya başlanmaktadır tabi ki tatil planlarının içine deniz de dahil olmakta o zaman şimdiden sunsetten size uygun mayoyu seçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder