20 Nisan 2012 Cuma

Çocuk Gelinlikleri

Çocuk Gelinlikleri


Kısa kollu gelinlikler dışında çocuklarınız için uzun kollu
gelinliklerde tasarlanmaktadır gördüğünüz gibi bu modeldeki gelinliğin kollarında güpür kullanılmıştır ve dirsek altından itibaren kolları bol kesimde şekil verilmiştir.



Kızınızın çok beğeneceği gelinliklerden bir tanesi de bu modeldeki gelinliktir gördüğünüz gibi gelinliğin en üst katında dore renkte işlemeli güpür ve kemer kullanılmıştır alt kısımda krem renkte saten ile tamamlanmış olan şık bir modeldir.



Çocuk gelinliklerinde bir çok renk kullanılabilir nasıl olsa her renkte de çok şık duracaktır gördüğünüz gibi bu modelde de pembe renkte işlemeler kullanılmıştır üst kısım ve etek uçlarında görmekteyiz yine dirsek altında eldivenlerde çok güzel görünmektedir.



Çocuk gelinlikleri de büyüklerin gelinlikleri gibi bembeyaz olacak diye bir durum yok yaratıcılığı kendi gelinliğinizde kullanamıyorsanız kızınızın gelinliğinde kullanabilirsiniz gördüğünüz gibi çok şık yaka kısmında kırmızı şerit bulunmaktadır.



Bu gelinlik model kızınıza çok yakışaacak sizlere tanıtmak isteriz evet bu model gelinliğin üst kısmı ince askılı olmaktadır etek kısmına doğru kabarıklık verilen modelin yine etek kısmında katlı ve uzun bir kuyruğu bulunmaktadır.



Bembeyaz ve sade bir görünümde şık bir gelinlik modeliniz sizlere tanıtmak isteriz gördüğünüz gibi bu çocuk gelinliği modeli düz yaka ve sıfır koldan oluşan üst kısmı ile gayet sade ve şık yine alt etek kısmı çok hafif kabarık bir görünüm sağlanmıştır.



Kız çocukları barbie bebekleri çok severler bu bebeklerin genelde kıyafetleri de prenses gelinlik tarzı kıyafetlerden oluşmaktadır onlar gibi bir kıyafete sahip olmayı hayal ederler ama artık hayallerınız gerçek olabilir çocuklar bakın ne kadar şık.



Hem hazır alabileceğiniz hemde çok pratik dikebileceğiniz bu model gelinlik kızınızı da çok mutlu edecektir. Gayet sade ve bir o kadar güzel görünen bu model yakalı olmaktadır yaka kısmında ve etek kısmında inci işlemeler kullanılarak hareket verilmiş.



Yaz aylarında yapılan düğünlerde yakınlarınızın düğünü ise kızlarınıza gelinlik giydirebilirsiniz fakat çocuklar çok hareketli oldukları için yazın sıcağında daha çok terleyebilir bu tür kısa gelinlikleri yaz aylarında tercih edebilirsiniz.



Bu model gelinlik her küçük kızın beğeneceği modellerden bir tanesidir. üst kısım sıfır kol olmaktadır küçük taşlar ile süslenmiştir yine bel kısmında da güller kullanılarak güzel bir tasarım elde edilmiş etek kısmında tül ile kabartılmıştır.



Evet çok şirin bir gelinlik modeli ile karşınızdayız üst kısım straplez olmaktadır yine incecik askılarla tamamlanmış olan bu kısımda göbek kısmına doğru kocaman bir gül konulmuştur etek uçlarında da kat kat küçük fırfırlar ile süslenmiştir.



Yaz ayları yaklaşırken düğünlerde sıralanmaya başlamaktadır eğer çok yakın akrabanızın ailenizden birinin düğünü olacaksa kendi kıyafetiniz gibi çocugunuzun da kıyafeti önemli bu kadar yakın olan birinin düğünü içinde tam da kızınıza uyabilecek gelinlik modellerinden bir tanesi.



Yine çok tatlı bir gelinlik modeli ile karşınızdayız kızınızın güzel görünmesini isterseniz pudra pembesi olan bu gelinlik bunu sağlayacaktır kolları sıfır kol görünen bu moedlin üst kısmında işlemeler bulunmaktadır yine etek üstlerinde de küçük işlemeler ile tamamlanmıştır.



Genelde kız çocukları düğünlerde gelinlik giymeye çok heves ederler ama her düğünde de gelinlik giymek olmayabilir o zaman böyle sade bir görünümü olan gelinlikleri kızınıza yakınlarınızın düğününde giydirebilirsiniz bence abartılı durmayacaktır.



Küçük kızlar bu model gelinlik sizlere çok yakışacak evet anneler kızlarınızın şirin bir gelin olmasını istiyorsanız en yakınınızın düğünü için bu modeli tercih edebilirsiniz askılı ve kabarık etekleri ile çok güzel üstelik cepkeni de çok şık duruyor.



Küçük bir gelin hatta küçük bir prenses yaratmak mı istiyorsunuz o zaman bu modeldeki gelinlik ikisininde oluşmasında yardımcı olacaktır sade bir model olan bu gelinliğin üst kısımlarında işlemeler olmaktadır yine gelinliğe uyum sağlayan eldivenleri de çok şık duruyor.



Bu model gelinlik kızınızın üzerinde çok güzel duracaktır omuzlara düşen üçgen kesimde kolları ile harika görünüyor yine gelinliğin etek kısımları küçük güller ile toplanarak model verilmiştir hafif kabarık olan etek kısımları küçük bir gelin olmasını sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder