20 Nisan 2012 Cuma

Ayyıldız Gecelik Modelleri, Gecelikler

Ayyıldız Gecelik Modelleri, Gecelikler


Bayanların vazgeçilmezleridir bu tarzda gecelik modelleri mutlaka her bayanın giymesede çeyizinde bulunan bir geceliği vardır bence onları kullanmanız dha güzel olacaktır
emin olun bir giydikten sonra daha çıkarmak istemeyeceksiniz onun öncesinde bu modeli inceleyebilirsiniz.



Evet yatmadan öncede yatarken de çok şirin ve bir o kadar da hoş görünen bu gecelik sizlere çok yakışacaktır ayyıldızın yeni sezon koleksiyonlarından bir tanesi olan bu şık gecelik modelini en yakın ayyıldız mağazalarında bulabilirsiniz.



Spor tarzda giyinmeyi seven bayanlar alışkanlık açısından yatarkende spor pijama ve gecelik modellerini tercih ederler o zaman siz bayanlara örnek olması açısından gördüğünüz gibi ayyıldızın muhteşem tarzda bir geceliğini tercih edebilirsiniz.



Ayyıldızın yeni sezon gecelik modellerinden bir tanesini sizlere tanıtmak isteriz 2012 yılında yaz ayları da yaklaşırken evlenecek olan bayanlar çeyizlerinizde de olmazsa olmazlardan bir tanesi geceliklerinizi şimdiden almaya başlamalısınız.



Sarışın bir bayansanız bu renkte bir geceliğe hayır dememelisiniz her bayana uyabilecek olan renklerden bir tanesi olan modeli herkes deneyebilir. ayak bileklerden bir kaç cm daha kısa olan model çok güzel görünmektedir.



Bu modeldeki gecelik çok sade bir görünümde fakat göğüs altından itibaren bir fiyonk ile tasarlanmış ve fiyongun alt kısmından itibaren sarkıtılmış bir tül kumaş ile şık görünmektedir. üst kısım ince askılar ile güzel bir görünüm elde edilmiştir.



Beyaz bir gecelik ne kadar şık görünüyor öyle değil mi üst kısım bel kısmına kadar güpür kumaşla yapılmış olmaktadır yine sabahlığın kol kısımlarında da güpür işlemeler kullanılmış ve uzun etek kısmı ile çok güzel görünmektedir. bence incelemelisiniz.




Genç kızlar genellikle bu modelleri daha çok tercih ederler ama evli bayanlarında tercihleri arasında yer almaktadır ayyıldızın sizler için hazırlamış olduğu bu modeldeki gecelikleri rahatlıkla kullanabilir ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz.




Bu geceliğe bayılacaksınız hem renk seçeneği sunmayan aklınızı karıştırmayacak olan bu model siyah renkten oluşmaktadır ve iki parça bir gecelik, bir sabahlığı ile zevkinize sunuluyoruz geceliğin yaka kısmında ve sabahlığın yaka, kol kısmında işlemeler bulunmaktadır.



Ayyıldız markasının koleksiyonlarında yer alan gecelik modellerinden bir tanesini sizlere tanıtalım evet iki parçadan oluşan bu gecelik modelinin geceliği sade etek kısmı fırfırlı olmaktadır sabahlığın yaka kısmında da fırfırlar kullanılmıştır.



Gecelikler boy boy ve şık farklı tasarımlar ile sizlere sunulmaktadır bunlardan en farklı olanları ayyıldız mağazalarında bulabilirsiniz mesela bir örnek olarak uzun bir gecelik modelini sizlere sunalım sizde bir inceledikten sonra kararınızı verin.



Bayanların vazgeçilmezi olan leopar desenler aslında yıllardır kullanılmaktadır genelde iç giyim veya bu şekilde geceliklerde kullanılan leopar desenler artık her yerde her kıyafette karşımıza çıkıyor ama yinede bir gecelikte durduğu gibi duramaz.



Geceliklerde renklerde çok önemlidir bir geceliğin çok güzel bir modeli olsada rengi güzel değilse o modeli göstermez renge modeli uydurmak modele rengin uyum sağlaması gerekmektedir biz anlatmayalım sizler inceleyin ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder