25 Kasım 2018 Pazar

Erkekler Yatakta ne İsterler Kaçırmayın

Erkekler Yatakta ne İsterler Kaçırmayın


Erkeklerin seks hayatı onların hayatının tüm alanlarını olumlu ya da olumsuz biçimde etkilemektedir. Bu nedenle bir erkeği yatakta mutlu etmek aslında hayatta mutlu etmek anlamına gelir.

Bu yazımızda erkekler için bu kadar önemli olan seks yaşamı ile ilgili "Erkekler yatakta ne ister?" sorusunu sorduk ve cevapları sizler için derledik.

İşte erkeklerin yatakta en fazla istedikleri şeyler

Erkekler yatakta düşlediği fantezileri gerçekleştirmek ister

Erkekler normal günlük hayat aktivitelerini sürdürürken bile kafasında pek çok cinsel fantezi kurar.

Erkek yatakta sevişmeye başladığı anda önceden kafasında kurguladığı bu fantezileri hayata geçirmek ister. Bunu yaparken de kadından destek görmeyi arzular.

Erkeği yatakta mutlu etmek isteyen bir kadın erkeğin bu düşlerinin gerçekleşmesine yardımcı olmalıdır. Eğer erkeğin kafasında kurduğu bu fanteziler ciddi riskler barındırmıyorsa ve küçük eğlenceli oyunlardan ibaretse kadın da bu oyunlarda rol almalıdır.


Erkekler yatakta stresten uzaklaşmak isterler


Erkekler için seksi sadece biyolojik boşalma değil aynı zamanda ruhsal bir boşalmadır.
Erkek orgazma ulaşarak deri üzerinde biriken elektrik yükünü boşaltırken psikolojik olarak da hayatın tüm sıkıntılarını bir tarafa atıp hazza ulaşmaktadır.

Seks sırasında kadının sürekli reddedici bir tavır takınması, kaygı düzeyini yüksek tutması ve bu kaygısını erkeğe de yansıtması erkeklerin canını müthiş derecede sıkmaktadır.

Çünkü erkekler yatakta şikayet dinlemek yerine zevk sözcükleri işitmeyi tercih ederler.


Erkekler hareketli bir partner ister

Seks sırasında kadının pasif bir şekilde davranması erkeğin hoşuna gitmez. Erkek kadının dinamizmiyle kendisine eşlik etmesini ister.

Klasik kültürdeki gibi sadece sırt üstü yatıp bacaklarını açmış bir kadın asla erkeklerin düşlerindeki kadın olamaz. Erkek devamlı pozisyon değiştiren, hareketli, yeni şeyler denemekten korkmayan ve en az erkek kadar ateşli sevişen kadınlardan hoşlanmaktadır.

Erkekler yatakta rahatsız edilemeyecekleri bir ortam isterler

Erkek, sevişirken üçüncü bir kişinin varlığını hissettiği anda tüm dikkati dağılır. Hatta başka insanların varlığının şüphesi dahi onun elinin ayağının birbirine dolaşmasına yetmektedir.

Erkeği yatakta mutlu etmek istiyorsanız yatak odasına hiç kimsenin giremeyeceği konusunda onu inandırmalısınız.

Erkekler asla rahatsız edilmeyeceklerini birlikleri ortamlarda çok daha yüksek performansla sevişirler. Ancak görülebilecekleri endişesine kapılırlarsa kadını şaşırtacak düzeyde korkakça davranışlar sergileyebilirler.

Erkekler birlikte oldukları kadınla duygusal bir bağ kurmak isterler

Bir şairin dediği gibi erkekler seviştikleri her kadını hayatlarının aşkı kabul edebilecek kadar duygusal olarak zayıftırlar.

İlk bakışta seks ile duygusallığı birleştiren kişilerin kadınlar olduğu görüşü zihinde canlansa da bu tespit doğru değildir.

Cinselliğe duygusal bir anlam yükleyenler kadınlardan çok erkeklerdir. Erkekler kadınla birlikte olduktan sonra onu sahiplenirler, onu hayatlarının bir parçası haline getirirler ve kadına karşı kendilerini sorumlu hissederler. Bu nedenle de kadın yatakta erkekle bedensel yakınlık kadar duygusal yakınlık da kurmaya dikkat etmelidir.


Erkekler günün farklı saatlerinde sevişmek ister

Erkeklerin cinsel ilişkiye girme arzularının en güçlü olduğu vakitler sabahın erken saatleridir. Çünkü bu saatlerde erkeklerin kan akışı oldukça güçlüdür ve yoğun sertleşme görülür.

Erkeklerin seksi en fazla arzuladığı bir diğer vakit ise akşam saatleridir.

Dikkat edilirse toplum tarafından benimsenmiş olan gece yarısı sevişme kavramı erkeklerin cinsel arzuları ile pek de ilgili değildir. Hatta gece yarıları erkeklerin bedensel ve psikolojik olarak cinselliğe en az ilgi duydukları vakittir.

Bir kadın erkeği cinsel konuda daha çok memnun etmek istiyorsa sadece gece yaralarıyla yetinmemeli ve günün farklı saatlerini de değerlendirmeyi bilmelidir.

Erkek bazen sessiz film bazen sesli film ister

Erkekler genel olarak seks sırasında kadının inleyip çığlık atmasından müthiş bir haz almaktadır. Çünkü “kadının inlemesi” erkekte güçlü olduğu hissini yaratır, “kadının çığlık atması” ise erkeğin kadını ne kadar zevke getirdiğini gösterir ve erkeğe büyük bir öz güven verir.

Ancak bazen sesin bu cezbedici özelliğini ters çevirerek de erkeğe büyük bir zevk yaşatmak mümkündür. Yani kadın seks sırasında mümkün olduğu kadar sessiz kalmaya gayret edecek ve sadece erkekle birlikte "temponun sesi"ni dinleyecektir.

Erkekler ön sevişmenin normalden uzun sürmemesini ister?


Ön sevişme cinsel birlikteliği güzel bir hale getiren hazırlık aşamasıdır. Hatta bazen kişilere o kadar büyük zevk verir ki asıl birleşmeden bile daha çok mutluluk verir. Ayrıca ön sevişme kadın ve erkeğin cinsel organlarının birleşmeye hazır hale getirilmesinde de faydalıdır.

Ön sevişmenin süresi kadın ve erkeklerde farklıdır. Bir kadın için en makul ön sevişme süresi 20 dakika iken bir erkek ortalama 12 dakika ön sevişme yapmayı arzular. Yani erkek kadına göre ön sevişmeyi daha erken tamamlar ve asıl cinsel birleşme yönelir.

Erkeği yatakta mutlu etmek isteyen bir kadın erkeğin daha kısa süren ön sevişmeler arzuladığını bilerek hareket etmeli ve bu kısa süreye mümkün olduğu kadar çok sayıda ateşleyici ön sevişme taktiği sığdırmalıdır.


Erkekler yatakta gözlerinin doyurulmasını ister

Erkekler kadının güzelliği karşısında hemen cinsel yönden motive olurlar. Erkeğin göz zevkini yoğun biçimde tatmin eden bir kadın en etkili afrodizyaklardan bile daha tahrik edici olabilir.

Bir kadın seçeceği iç çamaşırlarıyla ve sevişme ortamını düzenlemesi ile erkeğin aklını başından alabilir.

Erkekleri en fazla tahrik eden renklerin kırmızı, bordo, siyah ve beyaz olduğunu bilmek, turuncu ile sarıdan ise mümkün olduğu kadar uzak durmak gerekir.

Tabii iç çamaşırların renginden bahsetmişken bazen kadının saf çıplaklığının tüm renklerin çekiciliğinden çok daha fazla arzu uyandırdığını da belirtmek gerekir.

Zevk noktaları önemli…

Erkekler sevişme sırasında kadının zevk noktalarına yönelmeyi şiddetle arzulamaktadır. Kadının göğüs uçları, boynu, dudakları ve bacak araları gibi zevk noktaları erkeğin arzulu dokunuşlarına maruz kalır.

Ancak erkekler kadının da kendi zevk noktalarına yönelmesini ister. Çünkü erkeğin her zaman “zevke getiren”, kadının da “zevk alan” biçiminde tanımlanması seks hayatında bir süre sonra tek yönlü ilişkilere yol açar.

İşte bu nedenle kadın erkeğin zevk noktalarını bilerek sık sık aktif olarak harekete geçmelidir.

Kadınların dokunarak erkeği zevkten çıldırtabilecekleri noktalar ise şöyle: boynun ön tarafı, karında göbek deliği civarı, diz kapağının arka tarafı, penisin uç ve alt kısımları, avuç içleri, dudaklar ve her erkekte değişen -kadının deneme yanılma yoluyla bulabileceği- diğer hassas noktalar.


Erkekler yatakta güzel şeyler duymak ister

Sözcükler cinsellik sırasında erkeğin arzularını en güçlü biçimde etkileyen unsurlardan biridir.

Ön sevişme sırasında erkeğe söylenebilecek birkaç övgü dolu sözcük erkeğin kendisini çok güçlü hissetmesini sağlayacak ve onu müthiş derecede azgınlaş tıracak'tır.

Eğer kadın seks sırasında erkeğin performansını artırmak istiyorsa ona tek kelimelik övgülerde bulunabilir. Mesela "süpersin, harika, durma, işte bu..." gibi kısa ifadelerle erkek büyük ölçüde ateşlenebilir. Bazen erkeğe argo sözcükler söylenerek de erkeğin arzuları alevlen dirilebilir.

Seks bittikten sonra erkeğe söylenecek "güzeldi, hoşuma gitti, daha sık yapmalıyız..." gibi ifadeler ise kadının cinsellikten memnuniyet duyduğunu gösterir. Cinsellikte kadının memnuniyet duyduğunu belirtmesi ise erkekler için övünç kaynağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder