12 Eylül 2014 Cuma

Daha güzel olabilmek için güzellik tavsiyeleri

Daha güzel olabilmek için güzellik tavsiyeleri
Geç uyandınız ve hemen hazır olmanız gerekiyor. İşte kısa sürede güzelleşme önerileri.


bronzlaştırıcı bir fondöten veya allığınız mutlaka olmalı. Toz bir bronz allık sizi kurtarır. Tüm yüze sürün ve elmacık kemiklerine yoğun geçin. Göz kapakları ve kaşlara da sürün. Canlı renk tonları ile hızlı makyaj yaparken daha kötü hatalar göze batacaktır. Bu nedenle sıkışık zamanlarda silik tonları seçin.

Mavi, gri, kahve gibi. Doğal renklere cildiniz de ısınır. Rimel, yüzünüzü aydınlatır ve anlam katar. Hızlı uygulanması kötü gösterir. Bunun yerine kirpik kıvırıcı veya bu seferlik takma kirpik deneyebilirsiniz. Renkli oje yerine yine silik tonlarda oje kullanmak manikür hatalarını kapatır.

Her sabah saçlarınızı yıkayıp kurutmak zaman alıyor. Sadece alın kenarı ve üstündeki tutamı parlak ve terden arınmış göstermeniz de yeter. Bu kısma odaklanın. Deodorant sıkıp hemen giyinmek elbisede iz yapıyor ve vaktiniz yok.

Bu bölgeye bir şey yapıştırıp elbisenizi kolayca giyin. Hem krem hem saçları aynı anda fön makinesiyle kurutun. Saçınızı parmaklarınızla hacimlendirin. Salisilik asitli bir temizleyici ile yüzünüzü temizleyin. Bunun yanında iyi beslenin, iyi uyuyun ve gerekirse cilt doktoruna görünün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder