8 Nisan 2013 Pazartesi

Burcu Esmersoy Ve Güzellik !

Burcu Esmersoy Ve Güzellik !
Hemen hemen her erkeğin en güzel kadınlar sıralamasına soktuğu burcu Esmersoy’un, ilerleyen yaşına rağmen nasıl böyle güzel kalabildiğini biliyor muydunuz? Elbette kendine has özel genleri ve inkâr edilemez bir güzelliği var, ama bunu korumakta sonra derece önem arz ediyor.


Burcu Esmersoy’un güzelliği yapmış olduğu spor ile çok orantılı. Her gün spor yaptığını ve hiç fırsat bulamaz ise de mutlaka yürüyüşe çıktığını belirten güzel sunucu güzelliğinin büyük kısmını buna bağlı olduğunu dile getiriyor.

Burcu Esmersoyun güzelliği
Günlük hayatta pek makyaj yapmadığını ve yüzünü dinlendirmek adına elinden geldiğini aktarıyor. Ece ise asla makyaj ile uyumuyor ve mutlaka nemlendirici sürüyor. Kullandığı ürünlerde ise doğal olanları tercih edip, zararlı içeriklerden kaçınıyor.
Saçları için ise bakımını her zaman yaptığını ve aksatmadan kuaförüne giderek her an bakımlı olmak istediğini de sözlerine ekliyor. Kıyafet konusunda ise, modayı değil, fiziğine uygun ve ona yakışan kıyafetler seçtiğinde sözlerine ekliyor. Yoğun iş temposundan vakit bulduğu zamanlar uyku düzenlerini de dengeye sokmaya çalışan manken dinlenilmiş bir vücudun her işin üstesinden geldiğine inanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder