16 Haziran 2012 Cumartesi

Güzel Avize Modelleri avizeler

Güzel Avize Modelleri avizeler 



Padişahların ihtişamının bir sembolü olan kavuk şeklinde tasarlanmış bu İnci Avize modeli evinizi ve dünyanızı aydınlatacaktır. Kraliyet saraylarının ve büyülü şatoların
ihtişamını evinizin odalarına taşıyacak olan bu İnci Avize modeliyle güneşi evinizde ağırladığınızı hissedeceksiniz.



Şeklini Lalelerin mahcup güzelliğinden alan bu İnci Avize modeli evinizin dekorunu tamamlayacak ve en şık haline kavuşturacaktır. Evinizi bir lale tarlasına çevirecek bu İnci Avize modeli size ışıltılı bir yaşam vaat ediyor. Karanlık dünyaları aydınlatma iddiasına sahip lale avize modeli evinize büyülü bir hava kazandıracak.



Mum ışığının romantik büyüsünü modern bir tasarımla siz değerli müşterilerinin hizmetine sunan İnci Avize Firması gelişen teknolojiyi geleneksel yaşamınıza uyarlama marifetini ispatlıyor. Tavanda asılı bir şamdan gibi duran ve aşağıya doğru sarkan pırlantalarıyla evinizin ihtişamını arttıracak bu İnci Avize modeli evinizi ziyaret eden herkesin beğenisini kazanacaktır.



İnci salkımları gibi duran bu İnci Avize modeli evinizin dekoruna ve tercihinize göre seçebileceğiniz farklı uzunluklardaki tasarımlarıyla evinizde büyülü bir ışık olacaktır. İnci Avize Firmasının ince ve şık tasarımıyla evlerinizi saraya dönüştürecek bu avize modeli ilk görüşte beğeneceğiniz ve bu avizeyi mutlaka evime almalıyım diyeceğiniz bir model teşkil ediyor.



Tavandan bir gelin gibi süzülerek kıvrılan İnci Avize modeli evinizin inceliği ve şıklığının bir parçası olacaktır. Evinizin tavanından dans eden bir balerin gibi aşağıya doğru sarkacak olan bu avize modeli şıklığı ve esnek görüntüsüyle gözlerinizi kamaştıracaktır. İpek kozaları gibi öbek öbek asılı duran salkımları ve büyük bir incelikle tasarlanmış kıvrımlarıyla kesinlikle muhteşem bir tasarım olmuş.



Bayanlar pırlanta ve elmas taşlarını sadece boyunlarında ve parmaklarında değil yaşamlarının her alanında görmek isterler. Tavanda asılı duran bir tepsiden dökülen berrak bir suyun damlaları gibi duran kristallerle evlerini şıkır şıkır görmek isteyenlere hitap eden bir avize modeli. gündüzleri berrak suların ferahlığın geceleri de bu suların yansıttığı ışığın büyüsünü yaşamak isteyenlerin ilk görüşte beğenecekleri bir avize modeli.



Güneşin yörüngesinde dönen yıldızlar gibi evinize hayat ve parıltı getirecek bu avize modeli abajur tasarımlarıyla birlikte evinizi en güzel haline kavuşturacaktır. Evinin konforunu sadelik ve şıklıkla tamamlamak isteyenler bu avize modelleriyle istedikleri şıklığın en üst düzeyini sade bir tasarımla sağlamanın huzurunu yaşayacaklardır.



Klasik avize anlayışından biraz uzak ilk bakışta kuru bir sadelik ile dikkat çeken bu avize modeli evlerinin dekorunu sade mobilya ve aksesuarlarla düzenleyenler için harika bir tasarım teşkil ediyor. Üretiminde kullanılan malzemenin dış görünüme yansıyan kalitesiyle evinizde şık bir sadeliğin mutluluğunu yaşayacaksınız.



İçinden çeşit çeşit boncuklar dökülen fanus şeklinde tasarlanan bu avize modeli istenmesi halinde tavana yapışık monte edilen istenmesi halinde estetik bir şekilde sarkacak şekilde monte edilen modelleriyle evinizde harika duracaktır. Damla şeklinde tasarlanmış boncukları ve bu damlaları çevreleyen bir fanus şeklinde gördüğünüz avize modeliyle evinizde İnci Avize’nin ince tasarımının şıklığını yaşayacaksınız.



Aydınlatmada mumun geleneksel bir yeri vardır. Modern çağımızda daha çok romantik ve loş ortamlar yaratmakta kullanılmaya başlayan mum avizelere modern bir şekilde işlenen bir motif olarak da son derece estetik ve romantik bir eser ortaya çıkıyor. Üstü abajurla kapatılmış modelini de tercih edebileceğiniz bu mum motifli abajur modeli sarmaşık motifleriyle de evinizde bir sanat eseri gibi duracaktır.



Evlerinde karmaşık ve cafcaflı işlemeli aksesuarlar yerine düzenli, sade ve şık tasarımlı aksesuar ve eşyalar görmeyi tercih edenler için tasarlanmış son derece şık ve düzenli bir avize modeli. Farklı renk ve ebatlardaki alternatifleriyle evinizin tavanında estetik bir aksesuar olarak duracak ve herkesin beğeniyle bakacağı bu avize modeliyle İnci Avize firması bütün zevklere hitap eden geniş kapasitesini yeniden ispatladı.



Avize, abajur ve duvara monte edilen abajur olarak tasarlanan bu model evindeki eşyaların takım olarak bir uyum arz etmesini sevenler için tasarlanmış ve aynı modelde birçok ürünle eviniz ahengini tamamlamayı amaçlayan bir model. Çiçek desenli çerçevesiyle içinde yanan ışığın direk gözle temasını önleyen yapısıyla hem göz sağlığını koruyan hem de evinize güzel bir atmosfer kazandıran bir avize modeli.



Evlerinde cafcaflı ve kalabalık bir görüntüden hoşlanmayanlar için sade krom kaplamalı ve fincan şeklindeki lambalarıyla son derece şık ve sade bir avize modeli. Tasarımlarında modern bir çizgi izlemeyi ve müşteri memnuniyetini temel almayı ilke edinen İnci Avize bu tasarımıyla evinizin havsını değiştirecek özlediğiniz estetik şıklığa kavuşturacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder