17 Haziran 2012 Pazar

2012 Şal Modelleri

2012 Şal Modelleri
Dantelin eşsiz zarafetini bu modelimizle sizlere sunuyoruz . Sizin için en özel gün olan düğün kına nişan ve davetlerde kullana bileceğiniz şık bir tasarım ile özel günlerinizi bu
tığla örülmüş dantel motifleriyle süslenmiş şalımızı sizlere sunuyoruz.
Dantellerde kullandığımız bu model şal modelimize de çok yakıştı .Sizlerde hayal gücünüzü kullanarak yaratıcılığınızı göstere bilirsiniz. Bayanların vaz geçilmezi danteli burada şal modelimizde sizlere sunduk. 
Şal modellerimizde vaz geçemediğimiz çiçek motifleri ve örümceğin mükemmel birleşimini bu modelimizde de görüyoruz üçgen olarak yapılan bu modeli her yerde kullanabilirsiniz.
Tığ da örülen dikdörtgen modelimizi 4 ayrı seçenekle sizlere sunduk her bir modelde farklılığı göreceksiniz . Spor modelleri seven bayanlar tam size göre bir model her renkte örebileceğiniz bu modeli, spor bir broş takarak tamamlaya bilirsiniz.
Hareketi seven gençler bu modelimiz tam size göre motifler ve fiyonklarla yapılan bu model tam size göre, günlük hayatınızda çok rahat kullanabileceğiniz modelle boynunuzu çiçeklerle süsleye bilirsiniz.
Alize ipinin inceliğiyle yapılan bu model . Özel günleriniz de size eşlik edecek zarafette . Örümcek ve çiçek motifleriyle yapılan bu model hem çok şık hem de çok zarif.
Krem rengi ile cağ da örülen omuzluk için kullanılan bu model, hem çok kolay hem de çok şık, siyah düğmeler de kullanılarak modeli tam olarak bütünleştirmiştir . Sizi sıcak tutacak modelimizi günlük hayatta da çok rahat kullana bilirsiniz.
Krem rengiyle cağ da örülen modelimiz üçgen desenin hakimiyetiyle sizlere sunuldu .Asimetrik kesimleri seven bayanlar bu model sizlere özel. Üçgen uçlarının bitirilişiyle de modeli tam olarak tamamlamıştır.
Krem rengiyle cağ da örülen modelimiz üçgen desenin hakimiyetiyle sizlere sunuldu .Asimetrik kesimleri seven bayanlar bu model sizlere özel. Üçgen uçlarının bitirilişiyle de modeli tam olarak tamamlamıştır.
Otantik motiflerin hakim olduğu bu model size nostaljiyi yaşatacak . Geçmişten günümüze kadar gelen bu motifler bize tarihimizi de anımsatıyor. Panço olarak kullanacağımız bu model soğuk kış günlerinizi size sıcağa çevirecek .
Mor renginin güzelliğini tığla işleyerek sizlere hem fular hem şal olarak sunuyoruz Bütün kıyafetlerinize kombine olarak da kullana bileceğiniz bir model. Günlük yaşamınızda her yerde çok rahatlıkla kullana bileceğiniz bir modelimiz .
Tığda yapılan dolgu modelimiz ile kare desenin hakim olduğu modelimiz çok zarif bir görünümüyle şıklığınızı ve zarafetinizi ortaya koyuyor . Sizi farklı kılan modellerimizi size özel sitemizde bulabilirsiniz . Her zevke göre modellerimizi sizlerin zevkine sunuyoruz.
Krem rengiyle yapılan bolero tarzı omuzluk modelimizi tığda zincir çekerek çok kolay ve şık bir modeli sizlere sunuyoruz . Abiye kıyafetlerinizde de kullana bileceğiniz bir modelimiz .
Üçlü tırabzan ve örümceğin mükemmel birleşmesiyle oluşan çok güzel bir model . Gri renginin beyazın ve siyahın mükemmel uyumunu birleştirerek sizlere sunuyoruz.
Tığla yapılan modelimizde örümcek ve çiçek motifi kullanılmıştır . Mor rengi bu modelimize çok yakıştı .Alize ipinin inceliği ile motiflerin bütünleşmesi ancak bu kadar güzel durabilirdi .
Tığla yapılan modelimizde dantelin size sunduğu güzelliği yaşarsınız. Üçgen model ile size özel tasarımı sizlerde yaparak farkınızı göstere bilirsiniz. 
Bu şal modelimizde renkleri istediğiniz gibi özgürce kullana bilirsiniz modeli sunmak bizden hayal gücünüzle renkleri uygulamak sizden . isterseniz baharı yaşayın bu modelde ,isterseniz kışı .
Alize ipiyle yapılan şalımızda ,örümcek ve zincir yapılmıştır . Krem rengiyle yeşilin mükemmel uyumu ile bütünleşen modelimizi özel günlerinizde kullana bilirsiniz . Sizi hem sıcak tutup hem de güzelliğinizi bütünleştirecek modelimizle gününüzü özelleştirirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder