15 Haziran 2012 Cuma

Dinarsu halıları

Dinarsu halı modelleri

Kahverengi tonları ve çiçek motifli bu Dinarsu Halı modeli kış aylarında evimize sıcak bir atmosfer kazandıracak ve şık bir görünüm kazandıracak. Oturma odası için
uygun bir tasarım olan bu halı modeli üzerindeki sarmaşık dalı ve çiçeği ile sonbahar mevsiminin büyüsünü ayaklarımızın altına seriyor.
Kum rengi ve kahve renklerinin harmanlanmasıyla ve üzerindeki esnek çizgilerle gözleri dinlendiren bir görünüme sahip olan bu model Dinarsu markasının sadece göze değil ruha da hitap eden tarzını ortaya koyuyor. Sahra kumu yumuşaklığını hissettiren yapısı ve görüntüsüyle bu halı modeli evimizi ziyaret eden herkes tarafından beğenilecektir.
Buğulu ve canlı renkleriyle birçok dekorasyona uyum sağlayacak bu halı modeli, üzerindeki çiçeklerle ve sarmaşık görüntüyle ince bir tasarım teşkil ediyor. Dinarsu’nun yüksek çözünürlükte işlediği motifler hem şık bir görünüm sağlıyor hem de motiflerin bütün ayrıntılarının ortaya çıkarak bir doğalık kazanmasını sağlıyor.
Renk renk çiçeklerle esnek çizgilerin dalgaların birleşiminden oluşan bu Dinarsu halı modeli kız çocukların odaları ve oturma odaları için ideal bir tasarım teşkil ediyor. Mat ve açık renklerin ön plana çıktığı bu halı modeliyle kız çocuklarımızın odaları ve oturma odalarımız ek olarak fazla bir aksesuara ihtiyaç duymayacaklardır. Sade bir şıklığı evimize taşıyan bu halı modeli hem annelerin hem de kız çocukların çok hoşuna gidecektir.
Halıda genelde tercih edilen kahve tonlarıyla tasarlanan bu halı modelindeki minik çiçekler ve gözleri dinlendiren esnek çizgileriyle evimizin tasarımında kullandığımız bir unsur gibi duracaktır. Dinarsu kalitesi ve güvencesiyle evimizde ağırlayacağımız bu halı modelini gören birçok insan klasik halı anlayışında yeni bir şıklığı keşfedecektir.
Yeşil tonlarının hakim olduğu bu kareli Dinarsu halı modeli genelde mutfakta kullanabileceğimiz bir model olmakla birlikte çocuk ve genç odalarında da oldukça şık duracaktır. Yeşilin canlı ve sempatik renginin geometrik ve esnek çizgilerle oluşturduğu bu kombinasyon evimize şık ve canlı bir görüntü kazandıracaktır.
Siyah ve gri tonlarında tasarlanmış çiçekli Dinarsu halı modeli genelde evlerinde özellikle zemin dekorasyonunda mat koyu tonları tercih edenler için ideal bir tasarım teşkil ediyor. Çiçeklerin estetiğinin siyah ve gri tonlarının asaletiyle harmanlanmasıyla bu tasarım özellikle soğuk kış aylarında evimizde sıcak ve samimi bir ortam yaratacaktır.
Renk uyumu ve deseniyle evinde ferah bir atmosfer yaratmak isteyenlerin terci edeceği bu Dinarsu halı modeli ayrıca köşeli ve düz olmayan çizgileriyle ruhu dinlendiren bir görünüm sergiliyor. Fıstık yeşilinin turuncu renginin ruha ve göze hitap eden uyumuyla birlikte pembeye çalan krem renginin huzur veren özelliği hem şık hem de sade bir halı modelinde birleşmiş.
Gülkurusu ve krem renginin oluşturduğu ahenk ve ince motiflerin yansıttığı incelikle evlere modern bir şıklık getirecek bu Dinarsu halı modeliyle klasik halı işlemeleri modernize edilerek işlenmiş. Arap süslemelerini anımsatan ve her bakıldığında farklı bir motifiyle dikkati çeken bu halı modeli modern bir yaşam sürmek isteyen ancak klasik zevkinden de vazgeçmek istemeyenler için ideal bir modeldir.
Siyah ve gri tonlarıyla sade üzerindeki motiflerle de oldukça dikkat çekici görünen bu Dinarsu halı modeli evimizde bir kara kalem tablosu şeklinde duracaktır. Sanatçı bir ruha sahip olanların ilk bakışta inceliğini görecekleri bu halı modeli sonbahar mevsiminin dinginliğini ilkbahar çiçeklerinin canlılığıyla harmanlamış.
Dinarsu halı modellerinin en bariz özelliklerinden biri olan motiflerinin yüksek bir çözünürlükle işlenmesi bu halı modelindeki küçük motiflerin şık ve estetik bir şekilde durmasını sağlamış. Bu halı modeli renkleri ve ince işlemeleriyle evinizdeki mobilya takımlarına uyumlu duracak ve evinizin bir parçası haline gelecektir.
Dairesel şekillerin rahatlatıcı etkisi göz önünde bulundurularak tasarlanan bu halı modeli evinize girdiği anda sanki yıllardır evinizdeymiş gibi alışıldık görünecek ve yıllarca sonra bile yeni konulmuş gibi şık duracaktır. Halı seçerken gözünüze iliştiğinde dikkatinizi pek çekmeyecek bu model evinizde duracağı şekli ve şıklığı tasavvur ettiğinizde mutlaka kendisini seçtirecek bir modeldir.
Buket buket çiçek motiflerinin şirin bir görüntü kazandırdığı bu halı modeli Dinarsu Halılarının dikkat çekici özelliklerinden birini teşkil ediyor. Renkleri ve desenleriyle bir bütünlük sergileyen bu halı modeli evinizin havasını değiştirecek ve şıklığını bütün dekorasyonunuza yansıtacaktır.
Deseni ve rengiyle çöl fırtınalarından sonra görülen dinginliği ve durgunluğu yansıtan bu halı modeli çölün sonsuzluğunda görülün ufuk çizgisini görmüş gibi bir huzur verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder