13 Haziran 2012 Çarşamba

Abiye Ayakkabılar

Abiye Ayakkabılar


Gülkurusu düğüm aksesuarlı abiye ayakkabı modeli giyeceğiniz kıyafetin şıklığını tamamlamakla kalmayacak şıklığına şıklık katacaktır. Kadife görüntüsü ve kendinden
aksesuarıyla zarafeti bayanların ayaklarını altına serecektir. Platform topuklu bu abiye ayakkabı modeli uzun ya da kısa abiyenizin altında harika duracaktır.
Açık renklerin ahenkle kullanıldığı bu abiye ayakkabı modeli gökkuşağı büyüsünü bayanların ayaklarına taşıyor. Gökkuşağı renklerinin parıltısı ve ışığıyla bulundukları ortamda yıldız gibi parlamak isteyen bayanların tercih edeceği bu abiye ayakkabı modeli ahşap renkli platform topuğuyla esrarengiz güzelliğiyle gözlerinizi kamaştıracaktır.
Kıyafette olsun aksesuarda olsun “ben buradayım” demenin en kısa yolu olan kırmızı rengin çekiciliği ile tasarlanan bu abiye ayakkabı modeli bulunduğunuz ortamda bütün ilgiyi bir mıknatıs gibi üzerinize çekecektir. En bayansı özelliklerini estetik ve şık bir şekilde yansıtmak isteyen bayanlar bu ayakkabı modeliyle kesinlikle istedikleri sonucu alacaklardır.
Her kıyafetinin altında mutlaka en uygun ayakkabıyı giymekten ve şıklığının eksiksiz bir şekil de yansımasından hoşlanan bayanlar için ideal bir ayakkabı modeli. Kabartmalı deseni ve koyu bronz rengiyle parlak ve pul işlemeli ve bronz renginde desenleri olan kısa ya da uzun bir abiye ile kesinlikle harika görünecektir.
Fırfırlı mor abiye ayakkabı modeli bulundukları ortamda prenses gibi güzel ve popüler olmak isteyen bayanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir fırsat teşkil ediyor. Birçok renk seçeneği ile tasarlanabilecek bu ayakkabı modeli özellikle mor renginin çekiciliği ve cazibesiyle bir ayakkabının alabileceği maksimum şirinliği kazanmış.
Çiçekli böcekli abiyelerle çocukluk ruhlarını her zaman diri tutmayı ve bu çocukluk ruhunun verdiği hafifliği ve şirinliği kıyafetlerinde ve ayakkabılarında görmek isteyen genç hanımlar için tasarlanmış bir abiye ayakkabı modeli. pembe platform topuklarıyla ve beyaz üzerine ferah renklerle nakşedilmiş çiçek ve kelebeklerle harika bir tasarım teşkil ediyor.
Mavi renkli açık ayakkabı modeli hasır desenli platformu ve topuk tasarımıyla sizi aradığınız şıklığa kavuşturacaktır. Mavinin enginliği ve estetik bir tasarımın birleşmesiyle meydana gelen bu ayakkabı modeli turkuaz renk başta olmak üzere birçok renkte giyeceğiniz abiye modelini tamamlayan ve bütünleyen bir aksesuar olacaktır.
Tek renk düz modellerden sıkılan ama çok cafcaflı bir tarzı da benimsemeyen bayanlar için son derece uygun bir ayakkabı modeli. Topuğunun iç yüzündeki turuncu renginde ya da ayakkabı üzerindeki renklere uygun bir abiyenin altında giyildiğinde dikkat bir incelik arz edecek ve sizi bulunduğunuz ortamda şıklığın kraliçesi yapacaktır.
Mor renginin parlak krem rengiyle büyük uyumu ve topuğun iç yüzündeki yeşil rengiyle şirin mi şirin estetik mi estetik bir ayakkabı tasarımı. Ayak bileğinde duracak şekilde tasarlanmış bağcık ve burun altındaki dalgalı deseniyle büyük bir uyum gösteriyor. Saç modelinden ayak tabanına kadar bakımlı ve şık görünmek isteyen bayanların büyük bir beğeniyle giyecekleri bir ayakkabı modelidir.
Yılların tarihe gömmeyi başaramadığı bir moda olan leopar deseni iddialı görüntüsü ve vahşi cazibesiyle her zaman bayanların hoşuna giden bir şekil olmuştur. Yaz ya da kış aylarında popülaritesini kaybetmeyen leopar deseni kıyafet ve ayakkabılar her bayanın dolabındaki mutlak unsurlardan biridir.
Beyaz renkli platform topuklu bu ayakkabı modeli büyük bir sadeliği estetik bir tasarım anlayışıyla şıklığa dönüştürmenin somut bir örneğidir. Siyah ve daha birçok renkle birlikte kullanılabilecek bu ayakkabı modeli parlak görüntüsü ve topuğun iç yüzüyle tabandaki ince siyah çizgi sürmeli bir ceylan şirinliği veriyor.
Bayanlar doğdukları günden büyüyene kadar her zaman pembenin şirinliği ve güzelliği karşısında büyük bir zaaf sergilerler. Aynı model onlarca ayakkabı arasından ilk eline alıp bakacağı renk mutlaka pembe olur. Şık görünüşü ve göz alıcı parlaklığı görüldüğünde aslında bayanların pembe rengine düşkünlüklerinde kesinlikle haklı olduklarını anlarız. Bayanlara her renk yakışa bilir ama esmer olsun sarışın olsun pembe de her bayana yakışacak bir renktir.
Ana rengi siyah renk olan bu ayakkabı tasarımı açık kırmızı ve ahşap renginin kullanılmasıyla büyük bir şıklık kazanmış. Aslında ayrı ayrı düşünüldüğünde kesinlikle bir araya gelmeyeceğini düşündüğünüz bu renkler bu ayakkabı tasarımında renklerin ve tasarımın inceliği ile bir araya gelemeyecek renkler olmadığını gözlerimizle görebiliriz.
Ayakkabı alırken kendileri aramak yerine kendilerini arayan ayakkabıları bulmayı seven ve bilen bayanlara hitap eden bir ayakkabı modeli. Tamam sade siyah bir ayakkabı arıyorum ama hani biraz da şekilli bir şey olsun istiyorum diyen bayanların gözlerinin ilişmesiyle işte bu benim aradığım ayakkabı modelidir diyeceği bir ayakkabı modelidir.

2 yorum:

  1. ii hoşta beğendiğimiz ayakkabıyı nerden bulacağız. martka yazmamışsınız.

    YanıtlaSil
  2. Malesef Alabileceğiniz bir adres yok şuanda görsel olarak tanıtımı yapılmakda.

    YanıtlaSil