26 Mayıs 2012 Cumartesi

LC Waikiki Etekleri

LC Waikiki Etek Modelleri

Ayak bileklerine kadar uzun ve tiril tiril bir kumaştan yapılmış açık kırmızı lastikli etek modeli. Şıklığı ve rahatlığı ile genç hanımların güzelliğini ortaya çıkarmakla birlikte gün içinde rahat hareket etmesini
sağlayacak. Beli sıkmayan orta kalınlıkta lastiği ile bu model etekler hareketli günlerde hanımların ilk tercihleri arasında yer alacaktır.

Çiçek desenli parçalı uzun etek modeli ile LC Waikiki cıvıl cıvıl giyinmeyi seven bayanlara sesleniyor. Aynı kumaştan bele bağlanan kuşağı ve parçaları arasındaki ton farklarıyla monotonluğu kıran bu model sade ve sevimli görünmeye özen gösteren hanımlar için ideal bir seçenek teşkil ediyor. Ayrıca desenlerinde ince bir zevkle kullanılan renkleriyle bu modeli giyen hanımların şıklığı kimsenin gözünden kaçmayacaktır.
Her hanımı en az beş yaş küçük gösterecek kadar sevimli ve şık bir elbise modeli. Bu yılın en moda desenlerinden biri olan leopar deseniyle oldukça çağdaş görünen bu modeli tercih eden hanımlar hem modayı yakından takip etmenin hazzını yaşayacak hem de klasik kesimiyle nostaljiyi yaşayabilecek. Bel ve yakasındaki lastik elbisenin esnek kullanılmasını sağlamakla birlikte göz alıcı bir şirinlik veriyor. 
Ayak bileğinin üstünde gelecek bir uzunlukta geniş klasik etek kesimi hafif kilolu hanımlar için ideal bir etek modelidir. Lastiksiz kalın ve zarif bir kemerle önden düğmeli olarak tasarlanan bu model özellikle geniş basen sıkıntısı yaşayan hanımlara ilaç gibi gelecektir. Ayrıca kemerin altında dökümlü ve bol olması günlük yaşamda çok rahat bir kullanım sağlayacaktır.
Bütün dikkatleri üzerinde hissetmeyi seven bayanlar için rengiyle ve tasarımıyla ideal bir etek modeli. Gezme, alışveriş, komşu-akraba ziyareti ve daha birçok yerde rahatça giyilebilecek bir model. Altan geniş kesim olması rahat bir kullanım sağlarken beli tam saran ancak hiçbir şekilde sıkmayan lastiği de genç hanımların rahat edeceği bir model olmasını sağlıyor. Geçtiğimiz yıla damgasını vuran uzun geniş elbise modeli bu sene de popülerliğini yitirmedi. Uzun ve orta boylu bayanlar için ideal bir tasarım olan uzun elbise şık ve estetik bir görünüm vermekle birlikte hayali bir kullanım rahatlığı sağlıyor.
Fırfırlı çiçekli mini etek modeli çıtı pıtı genç bayanlara çok yakışan bir tasarım. Renk uyumu ve estetik tasarımıyla dikkat çeken bu modeli giyen bir genç bayan çevresi tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacaktır. Genç bayanların bütün inceliği ve zarafetini gözler önüne seren bu modelle bu yaz şahane görüneceksiniz
Hanım hanımcık giyinmeyi seven genç bayanlar için ideal bir model. İki katlı çan etek hem çok sade hem de son derece şık bir şekilde tasarlanmış. Diz üstü uzunluğu ve kumaş yapısıyla her yerde rahatça giyilebilecek bir model. Alışverişte, gezmede ya da gün içinde herhangi bir münasebetle sokağa çıkarken hiç düşünmeden giyebileceğimiz şık bir model.
Klasik keten dar etek modeli her bayanın dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardan biri. Pantolonun rahatlığını aratmayan şık bir tasarım. Diz hizasında her ortama uyumlu olmasıyla bugün ne giysem diye düşünürken gözünüzü alacak bir model. Yüksek topuklu ya da düz taban bir kundura ya da sandaletle gün boyu üzerinizde kalsa da ağırlığını hissetmeyeceğiniz bir etek modeli.
Pamuklu ve dantel işlemeli kumaştan yapılmış geniş etek, tasarımı ve kullanışlı yapısıyla genç bayanlara çok yakışacaktır. Biri kalın diğeri ince işlenmiş iki dantel şeridiyle oldukça şık görünen bu model orta boylu bayanlara çok yakışacaktır. Ayrıca açık ama cafcaflı olmayan rengi ve tasarımı güzelliği incelikte arayan bayanları cezp edecektir. Penye boydan düz kesim tek parça elbise modeli şirin ve sportif görüntüsüyle hareketli genç bayanların bir numaralı tercihi olacaktır. Ben çok yürürüm, koşarım, atlarım, zıplarım diyen kıpır kıpır genç bayanların görür görmez hayran olacakları bir elbise modeli. Pamuklu ince kumaştan yapılmış bu elbiseyle serin bir yaz geçirebilirsiniz.
İnce kot kumaştan yapılmış fırfırlı mini etek son derece şirin ve ince bacaklı genç bayanların üzerinde harika duracak bir model. Üst üste fırfırları ve rengiyle oldukça şık bu model genç bayanların büyük bir beğeni ile giyecekleri ve giydikten sonra aynada kendilerine bakmaktan doyamayacakları bir model.
Polyester kumaştan yapılmış önden pileli mini etek modeli. Bu modelin ana kumaşının ince polyester astarının da polyester kumaştan yapılması şık bir şekilde durmasını sağlıyor. Üzerindeki desen ve tasarımıyla göz dolduran bu tasarım iddialı genç 
bayanların ilk tercihlerinden biri olacaktır.
Kareli dantelli fırfırlı mini etek modeli klasik renk ve şekliyle sade bir görünüm sağlıyor. Kız çocukların şirinliği ve genç hanımlığın şıklığını bir arada tutan bu model çocuk ruhunu her zaman yaşatmayı seven bayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Fırfır kenarlarındaki dantellerle sade bir tasarıma ustaca bir şıklık kazandırılmış. Lacivert düz kesim elbise modeli. Günlük kullanım için rahat ve şık bir alternatif olan bu elbise modeli gün içinde kullanım için oldukça uygundur. Şık görünmeye önem veren hanımlar bu elbiseyle hem şık görünecek hem de gün boyu daralmadan dolaşabilecekler. Yazın kavurucu sıcaklarında giyilebilecek ince kumaşı sayesinde en sıcak yaz günlerinde bile rahatça giyebileceğimiz bir elbise modeli.
Etek giymekten hoşlanan ancak eteklerinin rüzgarda uçuşup savrulmasından hoşlanmayan bayanlar için ideal bir model. Dar derli toplu olmasıyla bacaklara dolanmayan ama aynı zamanda esnekliği ve kullanışlığı ile rahat hareket etme kolaylığı sağlayan bu model sempatik bir görünüm de kazandıracaktır.
Kullanışlığı ve şıklığıyla yaşamımızın her alanına giren kot kumaşların etek tasarımlarında da oldukça şık olacağını kanıtlayan bir model. Sade günlük gidilecek her yerde giyilmeye uygun bu model hafif kilolu ve zayıf bayanlara çok yakışacaktır. Düğmeli ve esnek yapısıyla estetik görünen bu model aynı zamanda cafcaflı giyinmekten hoşlanmayan bayanlar için oldukça uygun bir alternatif teşkil ediyor.
Keten klasik dar etek her bayanın dönem dönem özlem duyduğu bir model olması itibariyle nerdeyse her bayanın dolabında bulunması gereken bir modeldir. Açık rengi yaz aylarında rahatça kullanılmasını sağlarken biraz resmi görünmesi de çalışan hanımların mesai saatlerinde kullanabilecekleri bir model ayrıcalığını kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder