26 Mayıs 2012 Cumartesi

Flo Bayan Sandalet Modelleri, Flo Sandalet

Flo Bayan Sandalet Modelleri, Flo Sandalet


Çiçekli kurdeleli dolgu topuklu Flo terlik yazın rengarenk elbiselerinizin altında son derece şık durmakla birlikte size konforlu bir yürüyüş imkanı tanıyacak. Hasır desenli dolgu tabanı güzeli bilen gözlere hitap ederken
kalitesi ve kullanışlığıyla ayakkabıdan anlayan bayanların ilgi odağı olacaktır.

İnce topuklu ayak bileğini saran bu sandalet modeli gerek renkleri gerek tasarımıyla yaşamında şık giyinmeyi ilke edinenlerin benimseyeceği bir model olacaktır. İnce topuk şıklığını rahatlığın son sınırına kadar veren bu model tıngır mıngır, salına salına yürümeyi seven bayanların hayallerinde tasarladıklarını düşünecekleri bir model. 

Dolgu tabanlı puanlı Flo sandalet modeli şirinliğin zirvesinde kalmaktan hoşlanan bayanlar için ideal bir model teşkil ediyor. Bayram şekeri kadar şirin ve şık bu model bu sezon genç bayanların bir numaralı tercihini oluşturacaktır. Topuğun alt kısmanın sandaletin genel deseninden bir şerit bulunması ve bu desenin açık ahşap rengiyle sağladığı olağanüstü uyum kör gözleri bile kamaştıracaktır.

Gümüşi renkli boncuk işlemeli Flo sandalet modeli takılarında ve kıyafetlerinde olduğu gibi ayakkabılarında da parlaklık arayan bayanlar için yaratılmış bir modeldir. Gümüşi renginin göz alıcılığı ve kemerlerin üzerine işlenen boncukların parlaklığıyla her bayanın ayağında görmek isteyeceği bir sandalet modelidir.
Bütün yaşamında kendi tarzını yaratan bayanların kesinlikle hayır diyemeyecekleri bir sandalet modeli. Parmaklı olmasının getirdiği rahatlığın çiçekli şeritlerin verdiği şıklıkla birleştiren bu tasarım baharı ayaklara getirecek bir model oluşturuyor. Çiçekleri yaşamlarını ve yüreklerinin bir parçası gibi gören bayanlar bu ince çiçek motiflerini ayaklarında hissetmekten büyük haz duyacaklardır.

Ben aşırı cafcafı sevmem ama kuru sadeliği de sevmem diyen bayanlara seslenen bir sandalet modeli. Hasır işlemesi kemeri ve topuğuyla eksantrik bir hava yaratan bu model topuğuna yerleştirilen siyah kurdelelerle genç kızların cazibelerine cazibe katacaktır. En önemli davetlerden tutun da günlük yaşamın en sıradan ortamlarına kadar her ortamda size eşlik etmeye elverişli olan bu model ayaklarınızı yerden kesecektir.

Tökezlemeden rahat yürümeyi seven ama yüksek topuk giyme zevkinden de vazgeçemeyen bayanlar için yaratılmış yüksek dolgu topuk örgü kemerli Flo Sandalet modeli. Hem genç bayanların hem de orta yaş bayanların rahatlıkla kullanabilecekleri bu model sağlayacağı rahat yürüyüşle sahibinin yaşam ortağı olmaya aday bir model teşkil ediyor.

İnce şeritli orta yükseklik dolgu taban Flo sandalet modeli “ben gün boyu sokakta dolaşıyorum” diyen bayanlar için yaratılmış bir modeldir. Şık ve rahat olan bu sandalet modeli sadeliği ve pratikliği ile de bayanların büyük beğenisini kazanacaktır. Yumuşak tabanı yürüyüş sırasında ayakların dinlenmesini sağlarken topuğun kenarlarındaki süslemeler ve kemerler üzerindeki beyaz dikişlerle son derece şık bir model tasarımı teşkil ediyor.

Sandalet modellerinin hep aynı olduğunu ve aradığı bütün mağazalarda istediği gibi bir model bulamadığını söyleyen bayanlar bu modeli görünce düşüncelerini tamamen değiştireceklerdir. Farklı tarzlar izlemeyi ve modanın öncüsü olmayı seven bayanlar bu modelle yeni bir akım başlatacaklardır. Gören herkesi kıskandıracak bir şıklığın ve rahatlığın bir araya geldiği bu model Flo mağazalarında modadan anlayan genç bayanları bekliyor.

Dolgu topuk Leopar kemerli sandalet modeli ağırlığını yürüyüşünde hissettirmeyi seven bayanlar için özel yaratılmış bir modeldir. Leoparın vahşi cazibesini krem renginin huzurlu görüntüsüyle harmanlayan bu model şıklığıyla ortalığı yakacak bir iddiaya sahip.

Gün içinde oradan oraya koşturan bayanların ayağına girdimi bir daha çıkaramayacakları bir sandalet modeli. Renk uyumu ve rahat tasarımıyla pratik hanımların yaşamlarına ışık gibi doğacak bu model hem kullanım rahatlığıyla hem de ayakları dinlendiren yapısıyla büyük beğeni kazanacaktır.

Cıvıl cıvıl giyinmeyi seven bayanların ilk görüşte hayran olacakları bir sandalet modeli. Göz alıcı renk ve desenleriyle dikkatleri ayaklarınıza toplayacak olan bu model aynı zamanda dolgu topuk ve esnek bir yapıya sahip olmasıyla da size son derce rahat yürüyüşler vaat ediyor. Beyaz bir şortun ya da pantolonun altında çok şık duracak bir sandalet modeli.

Siyah papyonlu orta yükseklikte dolgu tabanıyla alışveriş ve akraba-komşu ziyaretlerinin yanı sıra çalışan bayanların işe giderken ya da ufak tefek davet ve partilerde sizleri asla yalnız bırakmayacak bir modeldir. Rahatlığını tadan her bayanın gün boyu bu sandalet modelini giyeceğini gönül rahatlığıyla iddia edebiliriz.

Örgü kemerli siyah düz taban Flo sandalet modeli ince ve şık tasarımının yanı sıra rahat ve pratikliği ile bu sezon en çok kullandığımız eşyalarımız arasında yer almayı hakkedecek bir modeldir. Bayanların genelde her kıyafetine ayrı bir ayakkabısı ya da sandaleti bulunur. Ancak bu sandaleti alan her bayan bütün ayakkabı ve sandaletlerini tozlanmadan bırakacak ve gün boyunca bunu giymeyi tercih edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder