18 Nisan 2012 Çarşamba

Padişah halılar, Padişah halı modelleri

Padişah halılar, Padişah halı modelleri


Yeni sezonda desenli halılar daha çok güze çarpmaktadır artık sadelikten çıkıp daha farklı tasarımları ile sizlerin zevkine sunulan halı modellerinden
bir tanesi de gördüğünüz gibi padişaha halının yuvarklak desenlerdeki mükemmel halılarından bir tanesidir.



Evinizde kaya parçaları görünümünü yaratcak olan padişah halının bu modeline bayılacaksınız buradan anlayamasanızda evinizde gördüğünüzde anlayacaksınız ne kadar hoş ve güzel durduğunu bunun gibi daha bir çok modeli de görebilirisiniz.



Evet siyah renklerde halılar tercih ederken bir çok iyi etkilerini de göreceksiniz bunlardan bir tanesi tabiki halınızın kirlendiğini göstermemesi böylelikle daha uzun süre kullanabileceksiniz ikinci daha asil ve ayrı bir hava katmasıdır.



Artık muhteşem görüntü yaratacak olan üç boyutlu halılar çok moda olmaktadır üstelik sıradışı bir görünüm elde etmenizi sağlayacacak olan bu modelleri uyum sağlaması için çabalamanıza gerek yok zaten tek başına bir tasarım olan halıları bırakın kendi halınde kalsın.



Asimetrik tasarımlarda olan halılar evin şeklini de farklı ve harika gösterecektir sizde denemediyseniz düz ve sade halılarınızı ortadan kaldırarak padişah halının birbirinden farklı tasarımlarına sahip olan bu halılardan tercih edebilirsiniz.



Sıradışı olmayı daha çok tercih edenler vardır mesela genlede evlerde bilindik renkte mobilyalar ve ürünler kullanılır beyaz siyah, kırmızı kahve tonları pembe yani bunlar dışında mavi renkte bir dizayn pek tercih edilmez ozaman açık renk mobilyalarınıza uyum sağlaycak olan bu halı zevkinizi ortaya çıkaracak ve harika bir görünüm oluşturacaktır.



Evet bu yıl daha çok açık renkteki eşyalar ürünler evlerde daha çok tercih edilmektedir yani her yıl olsada bu yıl daha yoğun bir ilgi oluşmuştur bunlardan kasıt mobilyalar evet açık renk mobilyalarınıza tabiki açık renklerde halılar çok şık duracaktır.



Kırmızı, beyaz ve lacivert evet bu üç rengin muhteşem uyumunu herkes bilir bilmeyenlerde bu halı modelini ve rengini gördükten sonra ne kadar harika durduğunu anlayacaktır padişah halının bu model ve renkteki halısını nerede kullanacağınız size kalmış.



Evimizde sadece oturduğumuz salon değil yemek yediğimiz mutfak odası da önemlidir oranında şık ve güzel görünmesini sağlayacak olan şeylerden bir tanesi halıdır padişah halıda çok şık mutfağınıza uyabilecek halı modellerini bulabilirsiniz.



Yeni sezonda farklı tasarımlarına imza atan padişah halı bu yıl ki koleksiyonlarında farklı tasarımları ile sizlere sunulmaktadır görüntüsü ile de göze hitap eden bu model her tarzda döşenmiş eve uyum sağlayacak kadar kullanışlı bir modeldir.



Bu yıl sezona damgasını vuran halı modellerinden bir taneside kabarık halı modelleridir bir çok desen ve renkleri ile göze hoş görünen ve bastığınız yerin daha yumuşak olmasını sağlayan bu kabarık halı modellerinden bir tane evinize almalısınız.



Evimizde her odaya mutlaka halı kullanırız ve bu her odanın rengine şekline göre uygun farklı boyutlarda farklı desen ve renklerde halılar ile sağlanmaktadır evet gördüğünüz gibi padişah halının bu modelini ister salonunuzda isterseniz yatak odanızda kullanabilirsiniz.



Evinizin hem temiz hem ferah hem aydınlık görünmesini mi istiyorsunuz o zaman yapmanız gereken tek şey açık renklerde bir halı almak nerede bulacağım diyorsanız hemen söyleyelim padişah halı mağazalarına giderek harika renklerde modeller bulabilirsiniz.



Halı modelleri her yıl daha farklı ve harika tasarımlar ile karşınıza gelmektedir bu tasarımların en güzellerini padişah halı da bulabilirsiniz gördüğünüz gibi farklı tasarımda ve zıt renklerin muhteşem uyumu içinde barındıran modellerden bir tanesidir.



Koyu tonlarda ve farklı desenlerde olan halılar aslında daha kullanışlı olmaktadır açık renk halılar kiri daha çok gösterir ve siz istemesenizde rahatsız bir görüntü yaratacağı için silmeniz yada yıkamanız gerekecektir tabiki bütün halılar temizlenmelidir ama daha uzun süreli zamanlarda temizlemek isterseniz koyu renkleri tercih edebilirsiniz.



Deri halılar evlerinizi çok şık gösteren ürünlerden bir tanesidir özellikle deri modeller siyah krem ve kahverengi renklerde modellerini tam olarak göstermektedir eğer mobilyalarınız bu renklerden birini içinde barındırıyorsa tam size göre bir halı olacaktır.



Koltuklarınızı mobilyalarınızı aldıktan sonra buna uygun olarak da halı almanız gerekmektedir halı olmayan evde ne kadar çok eşya olursa olsun yine de boş bir görüntü olacaktır o yüzden padişah halının şık modellerinden bir tanesi ile evinizi doldurabilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder