25 Kasım 2011 Cuma

Kırmızı Ruj Ve Topuklu Ayakkabı

Kırmızı Ruj Topuklu Bir Ayakkabı Gibidir...

New York'ta bir yandan modellik diğer yandan makyaj artisti asistanlığı yaparken Guerlain'in yaratıcı direktörü Olivier Echaudemaison tarafından keşfedilen Maxime Poulin, geçtiğimiz günlerde Guerlain markası için İstanbul'daydı. Bize de makyajla ilgili ipuçları verdi...

  • Makyaj konusunda kadınlara ilk tavsiyem fondöten ve pudra gibi cildin pürüzsüzlüğünü sağlamak için sürülen astar ürünleri mutlaka kullanmaları. Vücudunuzun en önemli parçalarından biri olarak cildin mümkün olduğu kadar kusurlarından arınmış görünmesi için makyaj öncesi baz hayati önem taşıyor. Bu yüzden de önemli bir detay daha; kaliteli cilt ürünlerine yatırım yapmak şart.
  • Dudaklarınıza renk kullanmaktan özellikle de kırmızıdan çekinmeyin. Bence kırmızı ruj, topuklu ayakkabı gibi. Makyajın görüntüsünü anında değiştiriyor. Dudaklarda renk kullanmanın bir kuralı yok. Önemli olan seçeceğiniz rengin cilt tonunuzla uyumlu olması. Kırmızı ruj kullanırken tek yapmanız gereken arada rujunuzu tazelemek.
  • Bronzer kullanırken dekolte ve boyun bölgenizi de renklendirmeyi ihmal etmeyin.
  • Bronzlaştırıcı seçerken normal cilt tonundan daha koyu bir gölge tercih edin.
  • Parlatıcı kullanırken bile dudak kalemi uygulayın. Bu uygulama dudaklarınızda hem daha dolgun hem de daha vurgulayıcı bir etki yaratacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder