25 Kasım 2011 Cuma

Aç Karnına Su İçmek

Aç Karnına Su İçmek
Yemek-Arası-Su-İçmek.jpg 
Japonya’da aç karnına su içmek son derece popülermiş. Sabah kalkar kalkmaz daha dişlerinizi fırçalamadan içebileceğiniz kadar suyu içmeniz gerekiyormuş. Su tedavisi adı altında yapılan bu uygulama ile de pek çok hastalıkla baş etmek mümkünmüş. Bilimsel testlerle de kanıtlamışlar ve bunu yayınlamışlar. Aç karnına içilen suyun iyi geldiği birçok hastalık var: Baş ağrısı, vücut ağrıları, kalp çarpıntısı, bronşit, astım, gastrit, obezite, epilepsi, menenjit, göz hastalıkları, böbrek sancıları, adet sancıları, kulak-burun-boğaz hastalıkları…
AÇ KARNINA SU İÇMEK HER DERDE DEVA UYGULAMA YÖNTEMİ
- Sabah kalkar kalkmaz daha dişleri fırçalamadan 4×160 ml su içilecek.
- Sonra diş fırçalanacak ve 45 dakikadan önce bir şey yenip içilmeyecek.
- 45 dakika sonra yiyebilir, kahvaltı yapabilirsiniz.
- Sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika sonra en az iki saat süreyle hiçbir şey yemeyecek ve içmeyeceksiniz.
- Sabah kalktığınızda bu kadar çok su içemiyorsanız yavaşça artırarak kendinizi alıştırabilirsiniz.
- Daha sağlıklı bir yaşama bu uygulama ile kavuşabilirsiniz.
BİR AYDA YÜKSEK TANSİYON KALMIYOR
Endokrinolog Doktor Ghada Haddad'ın yaptığı açıklamada bu uygulamaya devam edildiği takdirde, 30 gün sonunda yüksek tansiyon sorununuz kalmayacakmış. 10 günde gastrit, yine 30 günde şeker sorunundan kurtulmak ya da en aza indirmek mümkün olabiliyormuş. Yine de her türlü uygulamayı denemeden önce lütfen kendi doktorunuza danışın ve eğer bu sistem size zarar vermeyecekse başlayın. Bazı yan etkileri de var muhakkak, her zamankinden daha fazla tuvalete gideceksiniz en azından.
Uzakdoğu’da yemeklerle beraber çay içildiğini de hatırlatıyor Dr. Haddad ve ‘kaybedilecek bir şey yok’ diyor. Yine de doktora sormadan adım atmayın ama bana kalırsa son derece ucuz ve kolay bir yöntem.
Aa, uygulamanın zayıflattığını da söylemiş miydim? En önemli sonucun kilo kaybı olduğunu da eklemiş doktorumuz.
Elif AKTUĞ (Akşam)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder