11 Kasım 2009 Çarşamba

Supangle tarifi supangle nasıl yapılır ?

Supangle tarifi supangle nasıl yapılır ?


Malzemeler:
3 yemek kaşığı nişasta
3,5 küçük su bardağı süt (525 ml)
4 yemek kaşığı tozşeker
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
Kek veya bisküvi parçaları
Bir tencereye sütü, kakaoyu, nişastayı ve tozşekeri koyup koyulaşınaya kadar pişiriyoruz. Ben kaynamaya yakın vanilyayı ekliyorum. Servis yapacağınız kapların diplerine önce kek parçaları koyun. Sonra tatlıyı kaselere paylaştırın. Özellikle artan kek falan varsa değerlendirmek açısından iyi olur. Kek yoksa bisküvileri kırıp koyun. Ne demişler demokrasilerde çare tükenmez. Soğuduktan sonra üzerine hint cevizi serpiştirebilirsiniz.
Resimdeki gibi küçük kaselere koyarsanız 6 tane çıkıyor.

Afiyet Şeker Bal Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder