3 Kasım 2009 Salı

Genç Olmak Dracula Terapisinden Geçiyor

Genç Olmak Dracula Terapisinden Geçiyor

Tüyleriniz yeterince ürpermediyse biraz daha açıklık getirelim.

Adına 'Dracula Terapisi' diyorlar. Tüyleriniz yeterince ürpermediyse biraz daha açıklık getirelim. İnsanın sonsuza kadar genç kalma hayali kabusa dönüşüyor sanki. Gençleşmek için uygulamaya getirilen son yöntem gözleri yuvalarından çıkaracak cinsten: Kendi kanınızı yüzünüze enjekte ettirin!


Dünyayı saran anti-ageing fırtınasında son sıcak haber s3 Terapi denilen bu irkiltici yöntem.

'Stimulated Self Serum' cilt terapisi, Londra merkezli Fransız estetik doktor Daniel Sister tarafından İngiltere'de tanıtıldı.

Sistem şöyle çalışıyor: Doktor kanınızı alıyor ve bunu alyuvarlar, trombositler ve serum olarak ayırıyor. Daha sonra, vitaminler ve aminoasitler eklendikten sonra, zenginleştirilmiş serum yeniden yüze enjekte ediliyor.

Doktor Sister'a göre, bu DNA onarımını uyarıyor, kırışıklıkları düzeltiyor ve yaşlanmış cildin doğal bir şekilde genç görünmesini ve genç hissedilmesini sağlıyor.

İşlemde herhangi bir sentetik dolgu maddeleri kullanılmadığına ya da acı verici lazer ya da peeling yöntemlerine başvurulmadığına da dikket çekiliyor.

Ayrıca yöntem kulağa tuhaf ve hatta korkutucu gelse de, yıllardır diş hekimlerinin çekilmiş dişetlerinin kendilerini yenilemesi için hastanın kendi 'serumunu' kullandıkları biliniyor.

Ayrıca ABD'deki birkaç araştırma trombositten yana zengin plazmanın spor sakatlıklarında enjekte edildiğinde iyileşmeyi hızlandırabildiğini de gösterdi.

Dr.Sister, "Eğer serum kemikler ve dişetleri gibi yumuşak dokular için iyiyse, cilt için de iyi olabilir diye düşündüm" diyor.

Gençleşme ve genç kalma çılgınlığının önüne geçilemediği ve bir yandan da sürekli pompalandığı dünyamızda herkes birer Dracula'ya dönüşebilir. Aman dikkat!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder