28 Eylül 2008 Pazar

Çikolata Kaplı Muz Tarifi

Çikolata Kaplı Muz Tarifi

sütlü çikolata
-4 adet dondurma çubuğu
-1 yemek kaşığı kırık fındık
-1 yemek kaşığı hindistan cevizi
-1 yemek kaşığı renkli pasta süsü şekerleri

HAZIRLANMASI

1-Muzları soyun ve tam ortasından ikiye kesin.
2-Altlarından dondurma çubuklarını muzları parçalamadan dikkatlice sokun.
3-Muzları biraz soğumaları için dolaba yerleştirin.
4-Çikolataları parçalayın ve benmari usulü iyice sıvı hale geçinceye kadar eritin.
5-Muzları dolaptan çıkartın ve çikolataya daldırın.Bir kaşık yardımıyla da muzun her tarafına eşit olarak dağıtıp her bir muz parçasını ayrı ayrı fındık kırığına, hindistan cevizine ve renkli şekerlemeye bulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder