5 Haziran 2013 Çarşamba

Parfüm buzdolabına konulurmu ?

Parfüm kullanma yöntemleri uzun süreli parfüm etkisi ve saklama çeşitleri.




Parfüm nasıl korunur, parfümün kokusunu uzun süre saklamak ve korumak için parfüm nerede saklanır, parfüm buzdolabına koyulur mu, parfümün bayatlamaması için nasıl kullanmalıyız? İşte parfüm saklama ve daha kalıcı parfüm kokusu için parfümü doğru kullanma klavuzu..


PARFÜM NASIL SAKLANIR
Parfümün kokusunu daha uzun süre saklamak ve parfümün bayatlamasını önlemek için parfümü kutusunda, karanlık bir dolapta saklayın. Ama parfümü buzdolabı gibi soğuk yerlerde saklamayın. Buzdolabı parfümü bozar ve kokusunu saklamak şöyle dursun daha kötü kokmasına neden olabilir.
KALICI PARFÜM KOKUSU İÇİN
Sıktığınız parfümün teninizde daha uzun süre kalmasını nasıl sağlarsınız?
Bir parfümün cilde tatbik edilmesinden sonra kokunun kalıcılığı ortalama 3 saat kadardır. Yıkandıktan sonra, cilde nemlendirici yağlar sürülmüş ve daha sonra parfüm tatbik edilmişse süre uzar. Deniz seviyesinden yükseklere çıktıkça parfümün etkisini kaybetmesi hızlanır. Daha sıcak havalarda ve nemin yüksek olduğu durumlarda kalıcılık artar.
Parfümün saça ve saç diplerine uygulanması da yanlıştır. Saçın ve saç diplerinin yağlı ortamı, parfümün yapısını değiştirebilir ve kokuyu bozabilir. Ayrıca parfümünüzdeki alkol, saçlı derinizin kurumasına neden olabilir.
Parfümünüzün kalıcılığını ve etkinliğini arttırmak istiyorsanız, parfümünüzü nabız hissettiğiniz deri noktalarına, boyun, kulak arkası, bilekler, dirsek içi bölgelerine tatbik etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder