26 Temmuz 2012 Perşembe

Yemek yemek kadınları mutlu ediyor

Yemek yemek kadınları mutlu ediyor
Yemek yemek kadınları mutlu ediyor
İngiltere’de yapılan bir araştırmada, yemek yiyen kadınların sıkıntılarından kurtuldukları ve rahatladıkları belirlendi.
Yemek yemenin kadınları mutlu ettiği belirtildi. İngiltere’deki Surrey Üniversitesi araştırmacıları, hislerine göre yemek yiyen ve yemeyen 40 kadın üzerinde, yemenin psikolojiye etkilerini araştırmak üzere
bir araştırma yaptı. Hislerine göre yemek yiyenlerin acıktıkları zaman değil, kendilerini ruhen kötü ya da iyi hissettikleri zaman yemek yedikleri ortaya çıktı.
Bütün kadınlar bir gün sonunda ruh hallerini ve yemek yedikten sonra neler hissettiklerini rapor etti. Yemek yemenin bütün kadınların psikolojisine olumlu yönde etki ettiği belirtildi. Hislerine göre yemek yiyenlerin yorgun, aceleci, kızgın, sinirli ve korkulu anlarında yemeyi tercih ettikleri belirtildi. Yemek yemenin insana mutluluk hissi verdiği ve insanı ruhen rahatlattığı belirtildi. Araştırmayı yapan doktorlardan Katherine Appleton, yemek yemek ile ruh halinin büyük ölçüde ilişkilendirilebileceğini söyledi.
 Yemek yemek kadınları mutlu ediyor hakkinda aciklamalar Yemek yemek kadınları mutlu ediyor konusunda bilgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder