14 Haziran 2012 Perşembe

Büyük beden tunik çeşitleri

Büyük beden tunik çeşitleri


Geometrik şekillerle süslenmiş şifon büyük beden tunik modeli kesinlikle ortalama ebatların üzerinde olan bayanlarda çok şık durarak en ideal vücut ölçülerine sahip bayanları
bile kıskandıracaktır. Yuvarlak kesimli panço gibi duran bu tunikle zariflikte ve şıklıkta büyük bir herkesin hayranlığını kazanabilirsiniz.
Siyah beyaz ince sık çizgili kumaşla tasarlanmış büyük beden tunik modeli kilolu bayanların bütün kilolarını estetik bir şekilde şıklığa dönüştürüyor. Fırfırlarıyla sadeliği ve yavanlığı kırılan bu tunik modeli vücut üzerine tam oturan siyah bir pantolonun üzerinde kesinlikle çok şık duracaktır.
Duman rengi çapraz fırfırlı büyük beden tunik modeli kesinlikle hiçbir bayanın vücut ölçülerinden şikâyet etmesine olanak tanımayacaktır. Geniş omuzlu ve kalıplı olarak nitelendirilen vücut yapılarında muhteşem duran bu büyük beden tunik modelinin her zevke hitap eden rengi bulunmakla birlikte resimde görünen duman rengi modelle en çok uyum sağlayan rengi teşkil ediyor.
Kilolu bayanların dolaplarındaki kıyafetlerin çoğu siyahtır ya da koyu renktir büyük beden giyinen bayanlar bu nedenle başta beyaz olmak üzere bütün açık renklere hasret kalırlar. Beyaz renk tam kollu bu tunik modeli şıklığı ve tasarımının inceliği ile büyük bedende alışılmışın dışına çıkıyor.
Siyah renkli bele oturan siya tunik modeli sadeliyi fazla kiloları yok ederken şık görünümüyle de göz alıcı bir şekil kazandırıyor. Vücuda tam oturan kesimiyle hem vücut hatlarını daha ince gösteren hem de tasarımındaki ustalıkla fazla kiloları görünmez hale getiren bu büyük beden tunik modeli kilolarından şikayet eden her bayanı memnun edecektir.
Oval geniş yakası ve omuzlardan dökülen geniş kollarıyla bütün fazla kiloları kamufle eden kırmızı tunik modeli özellikle basen bölgesinde biriken fazla kiloların saklanması için ideal bir modeldir. Geniş omuzlu bayanlarda çok şık duracak bu yaka modeliyle ve sadeliği ile kilolarından şikayet eden bayanların en sevdikleri kıyafet olacaktır.
Tavus kuşu deseni ve dökümlü tasarımıyla fazla kiloları endama dönüştüren sihirli bir değnek gibi görünen bu büyük beden tunik modeli kilolarınızla ilgili problemlerinizi unutturacak alacağınız iltifatlarının mutluluğunu yaşatacaktır. Büzmeli yakası ve kollarıyla üzerinizde son derece şık duracak ve etrafınızdaki herkesi kıskandıracaktır.
Boyuna çizgileri ve baklava deseniyle oldukça şık görünen bu büyük beden tunik modeli bulunduğunuz ortamlarda kulağa hoş gelecek iltifatlar ve kıskanan bakışlarla karşılaşacaksınızdır. Bu tunikle çevrenizdekiler çok zayıfladığınızı söyleyerek bunu nasıl başardığınızı soracaklardır. Dökümlü kesim ve uygun kumaşla tasarlanan bu tunik modeliyle bana hiçbir yakışmıyor diyenler kesinlikle yalancı çıkacaktır.
Yan kesilmiş bir şekilde basen üzerinde duran bu duman rengi büyük beden tunik modeli orta boy ve uzun boylu bayanlarda çok şık duracaktır. Göğüs üzerinde duran kurdelesiyle, yakasının ve kollarının şekliyle büyük beden giyinenlerin müthiş diyeceği bir tunik modeli. Dökümlü bir model olmasıyla fazla kiloları ortadan kaldıran ancak vücudun ince hatlarını bir sanat eseri gibi ortaya çıkaran bir tunik modeli…
Mavi penye tunik fazla kilolarından şikayet eden bayanlar için hem şık hem de rahat bir tasarım teşkil ediyor. Yürekleri serinleten rengi ve ferah tasarımıyla üzerinizde bebek gibi duracak bu büyük beden tunik modeliyle kendinizi çok hafif hissedeceksinizdir. Ayrıca üst kısımdan vücuda tam oturan ve basen bölgesinde biraz genişleyen tasarımıyla şıklığı ve zarafeti yaşatacaktır.
Açık pembe dökümlü yakası ve omuzlardan tutturulan tokasıyla bu büyük beden tunik modeli bir tasarım harikası olmuştur. Büyük beden tasarımındaki sadeliği ve yalınlığı basit dokunuşlarla kıran bu model fazla kilolarından şikayet eden bayanların bu şikayetlerini tamamen unutturacaktır.
Benekli düz kesim ve dirsek boyu kollarıyla şirin ve şık bir tasarım sağlayan bu büyük beden tunik modeliyle fazla kilolarınız geri plana giderek şıklığınız ve şirinliğinizle ön plana çıkacaksınız. Büzmeli yakası ve üst taraftaki düğmeleriyle yalınlığı bir şıklığa dönüştüren bu tasarımla son derece rahat edecek ve bu rahatlık ve şıklığı bütün kıyafetlerinizde hissetmek isteyeceksinizdir.
Yaz mevsiminde başınızın belası olan fazla kilolar sonbahar ve kış aylarında giyeceğimiz kıyafetlerin kalınlaşmasıyla daha büyük bir sorun haline geliyor. Koyu gri renginde kış aylarında hem sıcak tutacak hem de son derece ince görünmenizi sağlayacak bir tunik modelidir. İçine giyeceğiniz beyaz bir badi veya staplez tişörtle sonbahar ve kış aylarında çok şık görünmenizi sağlayacak bu tasarımla fazla kilo problemlerinizi uzun bir süre hatırlamayacaksınızdır.
Yavruağzı renkli bu büyük beden tunik modeli geniş omuzlu ve fazla kilolarından
şikâyet eden bayanlar için bir ilaç gibi olacaktır. Kilolarıyla gündem olan bayanların şıklıklarıyla gündem olmalarını sağlayacak bu tunik modeli rengi, tasarımı ve hafif açık büzmeli yakasıyla üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz bir kıyafetiniz olacaktır.
Balık etli diye tanımlanan bayanlar kendilerine uygun kıyafetler giydikleri takdirde ideal vücut ölçüleriyle ortalıkta gezen bütün bayanları sollayacak bir güzelliğe sahip olabiliyorlar. Bu resimde görülen tunik modeli de bu güzelliğin en büyük kanıtlarından birini teşkil ediyor. İşlemeli omuzları ve beli saran kuşağının şıklığını tamamlayan hafif dekoltesi balık etli bayanları bulundukları ortamın gözdesi yapacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder