24 Haziran 2012 Pazar

Altinbas Bilezikleri Altinbas modelleri

Altinbas Bilezikleri Altinbas modelleri

Altınbaştan özel günlerinizde kullanabileceğiniz şık bir bilezik
modeli. Klasik altın sarısı rengi ve Arapça hat sanatı motifleriyle kolunuzda son derece şık duracak bir bilezik modeli. Üst tarafını şeker bayramı gibi iki taraftan saran pırlanta işlemeli aksesuarlarıyla her ayrıntısı ve işlemesinde ayrı bir şıklık yansıtan bir bilezik modeli.
Pırlanta işlemeli kıvrımlı bilezik modeli Altınbaş ürünlerinin tipik özelliği olan ince şıklığı yansıtıyor. Sarı altının pırlanta taşlarıyla uyumu ve ahenginin oluşturduğu estetik görünüm Altınbaş markasıyla her bayanı baştan çıkaracak bir bilezik haline geliyor. Altında kaba ve cafcaflı görünümü tercih etmeyen bayanların ilk görüşte beğenecekleri bir bilezik modeli.
Pırlanta işlemeli ince burmaların tam ortasında duran kocaman pembe pırlantasıyla şıklığın ve estetiğin somut şekli gibi duran bu bilezik modeli aksesuar ve takıdan anlayan bayanların ilk görüşte işlemelerinin kalitesiyle büyüleneceği bir model teşkil ediyor. Bilezik denilince akla ilk gelen kaba ve cafcaflı görüntülerden uzak incecik hoş görüntüsüyle genç hanımların beğenerek takacağı bir bilezik modeli.
Masallardaki peri kızların sihirli değneklerinden serpilen sihir tozu misali işlenen pırlantaları ve estetik işlemenin adresi olan Altınbaş şıklığıyla genç hanımlara kendilerini rüyada yaşıyormuş hissini yaşatacak bir bilezik modeli. Bronz, beyaz ve sarı şeritler üzerine serpilen pırlantalar altın bir bilezikten beklenenin çok üstünde bir şıklık kazandırırken ince tasarımıyla genç hanımların başını döndürecektir.
Bronz, beyaz ve sarı renkli altının uyumu ve ahengiyle şekillenen bu bilezik modeli sadeliğin ve şıklığın bir arada sunulduğu bir model teşkil ediyor. Altınbaş şıklığını ve estetiğini bileklerinde hissetmek isteyen bayanların tercih edecekleri bu model bileğinize ilk bahar güneşinin parlak ışıltısını taşıyacaktır.
Birbirine kavuşan iki kelebeğin büyülü görüntüsünden ilham alan bu bilezik modeli üst tarafı tamamen pırlanta işlemeli olması ve kelebeklerin harika görüntüsüyle kesinlikle her bayanın hayran olacağı bir şıklık ve incelik arz ediyor. Bileğinize dolanan kelebeklerin hafifliğini ve şirinliğini hissedeceğiniz bu bilezik modeliyle ince zevkinizi çevrenize bir kez daha kanıtlamış olacaksınız.
Beyaz ve sarı altının birbirine dolandığı bu güzel bilezik Altınbaş markasının siz hanımların zevk ve beğenisine verdiği önemin bir yansımasını oluşturuyor. Her zevke ve beğeniye hitap etme iddiasını yıllardır yaşatan ve yaşama geçiren Altınbaş bu bilezik modeliyle takı ve aksesuarlarında cafcaflı görüntülerden uzak kalmayı seven bayanların ilk görüşte beğeneceği ve yıllardır aradığı bileziği bulmanın mutluluğunu yaşayacağı bir model teşkil ediyor.
İlk bakışta biraz kalın gibi görünen bu Altınbaş bilezik modelini kolunuza taktığınızda Altınbaş ürünleri kullanmanın ayrıcalığını bir kez daha hissedeceksiniz. Ortasında göz şeklinde üç sıra halinde duran pırlanta işlemeler ve gözün ortasında duran pırlanta bezenmiş çiçeğiyle kesinlikle en sevdiğiniz aksesuarlarını yer alacak bir bilezik modelidir.
En katı yürekli bayanların bile gözünün ilişmesiyle yüreğinin eriyeceği bu bilezik modeliyle beyaz pırlantanın sarı altınla uyumlu ve ahenkli dansını bileğinizde hissedeceksiniz. Bileğinizin şıklığın ve estetiğin sarhoşluğuna kapılacağı bu Altınbaş bilezik modeliyle kendinize olan güveniniz artacak ve güzellikte kendinize rakip tanımayacaksınızdır.
Günebakan çiçeğinin güneşten aldığı büyüleyici güzelliğini bileğinizde hissettirecek bu Altınbaş bilezik modeli bileğinizi tam kaplayacak bir kalınlığı ve altının sihirli parlaklığıyla vitrinde gördüğünüz ilk anda hayran olacağınız bir modeldir. Güneşin büyülü güzelliğinden gözlerini ayıramayan günebakan çiçeğinin büyüsüyle güneşi bile kıskandıracak bir şıklık yansıyor.
Minik minik altın boncuklarla bezenmiş Altınbaş bilezik modeli size sadeliği ve şıklığı bir arada yaşatmayı vaat ediyor. Sadece bileğinizi süsleyen bir aksesuardan çok sizin bir parçanız haline gelecek bu bilezik modeliyle her zamanki halinizin adı şık ve güzel olacaktır.
Bileğinizi bir el gibi kavrayacak Altınbaş bilezik modeli güzelliğinizi her an hissetmenizi sağlayacak size bir özgüven kazandıracaktır. Pırlantalı şeritleri ve urgan desenli sarı altın şeritleriyle her münasebette takmak isteyeceğiniz bu bilezik modeli en beğendiğiniz aksesuarlarınız arasında yer alacaktır.
Altının modern işlenmiş halinin adı olan Altınbaş markasının ince tasarımı ve şıklığı gözle görülür elle tutulur hale getirdiği bu bilezik modeli modern hanımların bileğinde harika görünecektir. Dalgalı kenarları ve pırlanta işlemeleriyle gördüğünüz andan itibaren bir daha gözünüzü alamayacağınız bu bilezik modeliyle kazanacağınız pozitif enerji yüzünüzde bir gülümseme olarak belirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder