28 Mayıs 2012 Pazartesi

Değişik Bayan Saç Modelleri

Değişik Bayan Saç Modelleri

Özel bir davete giderken saçlarınızın modeli de elbisenizin modeli kadar önemlidir kıyafetiniz ile birbirini tamamlayacak tarzda saç modelleri yaptırabilirsiniz mesela bu model hem kolay
hemde muhteşem görünüyor öyle değil mi saç toplanarak fiyonk şeklinde birleşmiştir.
Klasik görüntünün dışında bir tarzı olan bayanlar için davetlerde özel günlerde saçlarının da tarzına uygun şekilde model vermeyi sağlamak için bu şekilde dağınık toplu modeller yapılabilir ne kadar adı dağınık olsa da gayet harika bir görünümde bir modeldir.
Bu topuz modelini farkını ortaya koymak isteyen bayanlar yaptırabilirler ve bütün gözleri dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız sıkı bir şekilde şekillendirici yardımı ile toplanan saçın uç kısımlarını tepede fiyonk şeklinde model verilerek harika bir topuz ortaya çıkacak.
Bir davete gitmeden önce kuaföre gitmek zorunda hissetmeyin kendinizi evinizde sizde saçlarınızda harikalar yaratabilirsiniz nasıl mı biz yardımcı olalım size kolay ve harika görünen saç modellerinden örnek verelim bu modeli yapmanız çok az vaktinizi alacaktır.
Dağınık topuz denilen bir saç modelini sizlere örnek göstermek istedik evet bu model saçlarınızda harika duracaktır. Eğer vaktiniz yoksa kuaförde ama vaktiniz varsa kendinizde evde yapabilirsiniz saçlarınıza maşa yaptıktan sonra ön kısımlarından birer bukle bırakarak kalan kısmı tel toka yardımı ile toplayıp şekil verebilirsiniz.
Saçlarınız ince ve az ise daha dolgun göstermek sizin elinizde isterseniz perma yaptırabilirsiniz yada iki şekilde kullanmak istiyorsanız maşa yardımı ile saçlarınızı ince ince ayırarak şekil verebilir daha kabarık ve havalı saçlara sahip olabilirsiniz.
Saçlarınızı bir çok modelde bağlayabilirsiniz bunlardan bir tanesini sizlere örnek olarak gösterelim bu uzun saçları olan bayanların daha kolay yapabileceği bir modeldir önce saçlarınızı toplayın daha sonra üst kısımdan ayırarak uçlarını ortasından geçirdiğinizde bu modeli elde edeceksiniz.
Doğal bir topuz modeli ile karşınızdayız bir davette bu şık topuzu yaptırabilirsiniz ince ayrımlarla şekil verilerek dağınık bir görünüm ile toplanmış saçlar alt kısımda birleştirilmiş ve harika bir görünüm elde edilmiştir çok şık sizce de öyle değil mi?
Kısa saçları toplamakta biraz zorlanabilirsiniz ama bir kuaför yardımı ile bu saçlara şekil verdirebilirsiniz. Mesela bu model saçlarınızı harika gösterecektir at kuyruğu şeklinde toplanmış bu modeli kahkül ile daha farklı gösterebilirsiniz.
Yine bu modeli de özel davetlerde yada günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz saçlarınızı ister kuaförde isterseniz kendiniz yapabilirsiniz önce maşa ile şekillendirdiğiniz saçları daha sonra üst kısmına krepe atarak iki yandan alıp arkadan toplayabilirsiniz.
Bu model çok hoşunuza gidecek ve her zaman kullanabileceğiniz bir modeldir. Önce saçlarınızın iki yana ayırarak yan kısımlardan ince bir tutam saç alarak diğer saçlarınızı düz şekilde bırakın ve arkada birleştirerek bu şekilde fiyonk kurdele görüntüsü verebilirsiniz.
Bir çok tarzda birbirinden farklı topuz modelleri vardır ister en tepede ister tam ortada isterseniz de bu şekilde alt kısımda toplanan bir topuz modelini tercih edebilirsiniz klasik sade ve gayet hoş görünen bir topuz modelidir.
Saçlarınızın daha havalı ve kabarık görünmesi için ilk önce üst kısmına krepe atarsanız istediğiniz sonucu elde edeceksiniz daha sonra krepe yaptığınız saçınızı istediğiniz şekilde toplayarak harika ve kullanışlı doğal bir model çıkacaktır.
Bir koyteyle gidiyorsunuz ve uzun şık bir elbise giydiniz buna uygun olabilecek olan saç modellerinden bir tanesi de topuz modelleridir bir çok şekilde topuz modelleri vardır bunlara örnek olarak bu ön kısımları örgü şeklinde arkada birleşen saç modelini gösterebiliriz.
Kahkül her bayanda güzel durmasa da bir çok bayan bu modeli beğenir eğer alnınızın yapısı geniş ve büyük ise kahkül yüzünüze çok yakışacaktır ve kahkülün bir çok avantajı var saçınızı normal bir şekilde toplasanız bile kahkül sayesinde çok güzel görünecektir.
Özel günlerde genelde kendimizi günlük hayatın dışında daha şık kıyafetler kullanarak daha ağır makyaj yaparak ve özellikle saçlarımızı farklı modeller vererek güzel bir görünüm elde etmek isteriz bunun içinde davetin ağırlığına da uyacak şekilde modeller yaptırırız.
Artık saçlarda doğallıklar daha çok ortaya çıkıyor hem renk yönünden hemde model yönünden saçınızı normal bir şekilde şekillendiriciler yardımı ile toplayabilir yine topladığınız kısımdaki tokayı saçınız yardımı ile kapatabilir harika bir görünüm elde edebilirsiniz.
Günlük hayatınızda da özel davetlerde de kullanabileceğiniz bir saç modelidir. Su dalgası olarak da adlandırılan bu modeli isteer kuaförde isterseniz de evinizde maşa yardımı ile yapabilir dalgasını kendinin saç şekillendiricileri ile ayarlayabilirsiniz.