28 Mayıs 2012 Pazartesi

2012 etekler etek modelleri

2012 etekler etek modelleri

Bacak boyunuz kısa ise bu yüksek bel kalem eteği tercih edebilirsiniz çalışan bayanlarında
gömleklerle kombinleyebileceği bir model özel günlerde de size ağır bir hava yarattıracaktır.
2011-2012 vazgeçilmezi leoparı her yerde görmek mümkün bu etek sizi hem asil hem ağır gösterecek fazla kısa sevmeyen bayanlar bu eteği tercih edebilirsiniz bacak boyunuz uzunsa çok hoş duracaktır.
jean seven bayanların dikkatini çekebilecek dar kesim deri görünümlü kumaş bu etek tam size göre yüksek bel eteği ister bluzunuzu dışarda bırakarak ister eteği üstüne giyerek iki şekilde de kullanabilirsiniz.
Farklı deseniyle göz alıcı bu etek dar basenli bayanlara göre tasarlanmış sultanların havasını yaratacak bir görünüm kazandıran bu eteği siyah koton çoroplada kombinleyebilirsiniz çok şık duracağından emin olabilirsiniz.
Etekten vazgeçemeyen bayanlar günlük kullanımda da her türlü tşört bluz ve uzun gömleklerle kombinleyebileceğiniz bu deri etek muhteşem ve çok iddalı hem modayı yakından takip edeceksiniz hemde çok şık olacaksınız.
2011-2012 yılında daha çok görmeye başladığımız paletli kumaştan bu etek ışıltısıyla sizi girdiğiniz ortamın yıldızı haline getirecek herkesin dikkatini üzerinize toplamasını sağlayacak.
Özellikle çalışan bayanların tercih edebileceği bir model şık olmaya özen gösteren iş kadınları bu kalın belli kloş etek tam size göre hem klasik hemde günlük hayatınız da da kullanabileceğiniz bir etek modeli.
2011-2012 yılının modası bu kat kat fırfırlı bu etek sizin olgun görünümünüzü daha çıtı pıtı hale getirecek sevimli bir tarz yaratmanıza yardımcı olabilecek bir model aşırı zayıflarında ilk tercihi olabilir.
Deri özellikle eteklerde çok hoş bir görünüm kazanıyor camel rengi bu deri etekte harika her mevsim kullanabilirsiniz kışın çizme veya botlarla harika bir görünüm kazanmanızı sağlayacak.
Özel bir davete gideceksiniz ve elbise giymek istemiyor musunuz ozaman bu şık etek tam size göre farklı tasarımı abiyeleştirilebilir yapıdaki bu eteği kendi kombinlemenizle daha güzel bir hale getirebilirsiniz.
Artık bütün mağazalarda butiklerde sürekli karşımıza çıkan bu modeli denemediyseniz denemizi tavsiye ediyoruz şifon altı kumaş bu etek fermuar yada düğme zahmeti de olmadan belindeki lastik kemeri sayesinde kullanışı kolaylaştırıyor.
Yaz aylarında rengiyle ve görüntüsüyle içimizi açıcak bir renkte olan bu etek senenin modası ince pileleriyle harika her beden de kurtarıcı olabilecek yüksel bel eteği ceketlede kombinleyebilirsiniz.
Gotik bir tarzınız mı var ozaman bu etek tam size göre siyah yüksek bel diz üstü bu eteği uzun çorop veya çizmelerle kombinleyebilirsiniz deri ceketler yada siyah trendkotlarla da çok şık duracaktır
2012'nin renklerinden biri olan bu oranj renkteki etek farklı modeliyle karşımızda yanlardan verilen dökümü özellikle baseni olmayan bayanların tercih edebileceği bir model.