6 Nisan 2010 Salı

Makyaj temizleyicisini uygulama yöntemi

Makyaj temizleyicisini uygulama yöntemi

Bu is için özellikle ayrilmis bir tasa, yada avucunuza temizleyici maddeden yeterli miktarda koyun

Tüm yüzünüze ve boynunuza parmaklarinizin ucuyla kalinca bir tabaka halinde sürün.

Yüzünüzün ortasindan baslayip, hafif , daireler seklinde sürerek
ürünün dokulara islemesini saglayin.

Alindan baslayin, burnun basladigi yerden sakaklar yönünde dairesel hareketlerle saçlarin basladigi yere kadar yükselin.

Sonra, piramidal dan hareket edip, gözün alt çemberinden geçerek kulagin üst kismina kadar yükselin

Daha sonra dudagin üst çemberinden hareket edip kulak memesine kadar ilerleyin, elmacik kemigi boyunca islemi sürdürün, çene alti için de ayni hareketi uygulayin

Boyun için de ayni sekilde, ortadan baslayip iki yana dogru, ilk önce boynun basladigi yerde, ardindan köprücük kemiginin hemen üstünde ayni hareketleri uygulayin. Makyaj temizleyicinin tüm izlerini makyaj temizleyici bir kagitla ortadan kaldirin.

Ikinci bir uygulama yapi, bu kez iki elinizle simetrik bir sekilde bir perdahlama hareketi gerçeklestirin. Hareketin sirasi ve yönleri ayni olacak. sadece boyunda yukaridan asagiya dogru uygulanacaktir.

Alt ve üst göz kapaklarina gelince, iç köseden dis köseye, dis köseden iç köseye dogru dis köseyi bir parmaginizla tutarak oksamayi andiran hafif dairesel hareketler uygulayin.

Kullanilan makyaj temizleyicinin türüne göre; eger bir süt kullanmissaniz bir süngerle yikayarak temizleyin. Eger söz konusu olan bir krem yada pelteyse islatilmis bir pamuk kullanin; bir sabun-krem ya da ikili bir süt uygulamissaniz bol su ile yikayin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder