16 Ağustos 2009 Pazar

Banana rebublic 2009 - 2010 Kış Koleksiyon Görüntüleri

Banana rebublic 2009 - 2010 Kış Koleksiyon Görüntüleri

Skinny pantolonlar, vücudu sarmalayan kazaklar, göz kamaştırıcı fırfırlar ve çarpık drapeler ile Banana Republic tarzını yansıtırken aynı zamanda sonbahar sezonunda şık stilin geri dönüşünü kutluyor.

Beyaz gömlek bu sezon da vazgeçilmezler arasında yerini alıyor. Elbise koleksiyonu, yine feminen bir alternatif olarak gardroplarda yerini alıyor. Farklı desen ve modellerle karşımıza çıkan elbiseler, şık bir kolye veya hırka ile kombinlenerek hayat kurtarıcınız olacak. Beyaz gömlek gibi, siyah elbise de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Şık bir geceye giydiğiniz bir siyah elbise ile göz alıcı olabilir, ofise giydiğiniz bir elbise ile sofistike bir çizgi yaratabilirsiniz.

Trençkot, bu sezonda da farklı modelleriyle beğeninize sunuluyor. Denim pantolon sadece spor giyim olarak değil, hayatımızın her anında rahatlıkla giyebileceğimiz bir parça olarak olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Özellikle bu sezon çok moda olan ve paçası fermuar detaylı “skinny jean” ile kombinleyeceğiniz süet “Bootie” ayakkabıllar mevcut.

Yine bu senenin önemli detaylarından püskül ve fırfır da bluzlarında öne çıkıyor. Her zaman rahatlıkla giyebileceğiniz saten biyeli tshirt’ler ise mutlaka gardrobunuzda olması gerekenler arasında.

Kısa bot modeli yine sezonun önde giden modellerinden, süet “Bootie”lere ve bantlı ayakkabılara bakmadan alışverişinizi tamamlamayın. Büyük taşlı eski görünümlü yüzükler ile uyum sağlayan madalyon kolye, taşlı burgu bilezikler, birbirinden zarif küpeler ve her kıyafete uyum sağlayabilen fularlar mevcut. Yumuşak deriden üretilen çanta koleksiyonu ise kalitesi ve tasarımları ile dikkat çekici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder