23 Temmuz 2009 Perşembe

Gece makyajı için bazı teknikler : gece makyajı

Gece makyajı için bazı teknikler : gece makyajı

1- Gece daha sade bir makyaj yapın. Az ışıklı bir ortamda T bölgenize ve yanaklarınıza biraz fondöten uygulamanız yeterli. Makyaj süngerinizi bir damla suyla nemlendirirseniz, fondötenin cildinizde taze bir etki yarattığını görebilirsiniz. Işığı geçiren transparan bir pudra ile tüm makyajınızı sabitleyebilir ve terlemeyi en az seviyeye indirebilirsiniz.
2- Kullandığınız pudrayı uygulayacağınız maksra katları arasına hafifçe sürün. Böylece fazladan bir hacim elde edersiniz. Göz kaelmi uygulamaya vaktiniz yoksa maskara fırçanızın ucunu kirpik diplerinize sürün. Daha gizemli bir hava katmak için koyu tonlarda bir göz farı uygulayın. Özellikle koyu mor ve lavanta renkleri her ten rengine uygun olma özelliğine sahip.
3- Koyu göz makyajınızı dudaklarınızın doğal görünüm ile dengelemek yerinde bir çözüm olacaktır. Dikkat çekici, dolgun ama aynı zamanda doğal bir etki yaratmak için, üst dudak kenarınıza ten rengi bir kaelm uygulayın ve şeffaf bir dudak parlatıcısı sürün.
4- Fazla frapan olmayan ama bakımlı duran bir görünüm elde etmek için saç düzleştiricinizin plakalarını zeytinyağı ile ovun. Ardından saç düzleştiricinizi saçınızın ön kısımlarına uygulayın. Yüzünüzü çevreledikleri için bu tutamlar hemen göze çarpacaktır. Saçınızın geri kalanını ise dağınık topuz galine getirin. Zeytinyağı saçınızı ağırlaştırmadan parlaklık katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder