30 Haziran 2009 Salı

Etkili güzellik önerileri

Etkili güzellik önerileri

Cilt lekeleri, ölü deriler, kırılmış tırnaklar için çözümler elinizin altında olabilir. İşte etrafınızdaki ufak tefek şeylerle gelen güzellik..
Yarım limon
Güneş lekeleri için evinizdeki limon iyi bir çözüm olabilir. Limonu ortadan kesin ve lekelrinize sürün. Yüzünüz bu şekilde 3 dakika bekleyin ve durulayın.
Kibrit kutusundan törpü
Tırnağınız kırıldı ancak törpünüzü evinizde unuttunuz.. Kibrit kutusunun yakma şeridi ile tırnağınızı kısa sürede törpüleyebilirsiniz.
Türk kahvesiyle peeling
İçtiğiniz türk kahvesinin telvesini dökmeyin. Kahve telvesiyle bepanten kremi karıştırın ve yüzünüze dairesel hareketlerle sürün. Hoş görünmese de ölü derilerden kurtulmak için en basit çözüm.
Eski maskaralar kullanılabilir
Tarihi geçen maskaranız hala işinize yarayabilir. Eski maskaranızı alt kirpiklerinize sürün. Kalıntılarını temizlemek kolay olurken daha doğal görümüm elde edebilirsiniz.
Bal ile cildiniz parlasın
Kurumuş ve çatlamış ciltler için bir kaşık bal ile şekeri karıştırın. Dudaklarınıza sürün ve bekletin. Böylece yumuşacık ve pürüzsüz, canlı dudaklara sahip olabilirsiniz...

1 yorum:

  1. Merhabalar!
    Değerli Blog Master, BloglarYarisiyor Kampanyasi Başlatarak; Bloglamanın Önemine Binaen Bir Yarışmayı Başlatmış Bulunuyoruz.
    Sizde Blogunuzu BloglarYarisiyor Kampanyasina 30 Sn. İçerisinde Kayıt Ederek Hem Kalite Hem de Ödüller Kazanabilirsiniz.Katılan Tüm Blogcular Promosyon Ürünlerimizle Ödüllendirileceklerdir.Fazla Vakit Kaybetmeden BloglarYarisiyor Kampanyasina Sizde Ücretsiz Başvurun.Unutmayınız! Önce Hayal Sonra Gerçek...
    Kampanya Geçerlilik Tarihi:
    29 Haziran - 31 Temmuz

    Bloqunuzu BloglarYarisiyor.Com Sitemizden Kayıt Yaparak Ücretsiz-Ödüllü Yarişmaya Katılmaya Hak Kazanabilirsiniz.
    Tüm Kategorilerde Olan Bloglar Arasında En Harika, En Beğenilen Blogu Seceğiz ve Türkiye'nin En Harika Blogu Olduğuna Dair Tescilli Patent ile Blogunuz Tanıtılacak.

    ÖDÜLLER;
    En Harika Blog 1.si
    -10 Bin TL Para Ödülü ve Google Adwords 1000 TL Kupon
    -TRT-2 Üzerinden Blogun ve Sahibinin Tanıtılması
    -Hürriyet, Milliyet, Zaman, Sabah, Akşam, Gazetelerinde Blog Tanıtımı
    -Blog Marka Tescili 1.liği

    En Harika Blog 2.si
    -Toshiba Satellite A300D-214 Notebook
    -Blog Marka Tescili 2.liği

    En Harika Blog 3.sü
    -Sony Cyber-Shot DSC-T90 12.QMP 3.0 Diji-Foto Makinesi
    -Blog Marka Tescili 3.lüğü

    Tüm Blogculara Promosyon Ürünleri Dağıtılacaktır.


    Teşekkürler!
    www.BloglarYarisiyor.com

    YanıtlaSil