29 Nisan 2009 Çarşamba

Bostancıdaki Hücre Evinin Kapısı !

Bostancıdaki Hücre Evinin Kapısı !
Kapı canlı yayında yaşadıklarını anlattı!

İstanbul Bostancı'da bir terör örgütüne ait hücre eve yapılan baskında terörist Orhan Yılmazkaya, direnç göstermiş ve biri polis, diğeri sivil iki kişiyi öldürüp, 7 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu.

Önceki gün İstanbul'u ayağa kaldıran bu çatışma sırasında yaşananları en iyi anlatan şey evin çelik kapısıydı.

Polislerin açtıkları ateşle delik deşik olan kapı, Show TV Ana Haber Bülteni'ninde izleyiciye gösterildi.

Polisin yaptığı incelemenin ardından belediyenin açık alana terk ettiği kapıyı alıp Show TV'ye getirdiklerini belirten Korcan Karar, kapının üzerindeki kurşun izlerinden yola çıkarak çatışmanın ne kadar sert yaşındığını anlattı.

kullan

Ali Kırca, çatışmada öldürülen terörist Orhan Yılmazkaya'nın içeriden kapının dışındaki polislere karşılık verdiğini kapının üzerindeki mermi izlerinden seyircilere gösterdi. Polislerin içeriye yönelik yüzlerce mermi sıktığı belirgin bir şekilde görülürken, Ali Kırca, teröristin yaptığı atışların polisleri öldürmeye yönelik, baş kısmına doğru atışlar olduğu vurgusunu, Yılmazkaya'nın kapının üst tarafına denk gelen mermi izlerini göstererek anlattı.

Ali Kırca, "Bu kapı aslında olayın belki de en belirgin tanığı. Neler yaşandığını bütün dehşeti ile ortaya koyuyor. Çok acımasız bir terörist ile karşı karşıya olunduğu buradan anlaşılıyor" ifadelerini kullandı. (Televizyon Gazetesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder