21 Mart 2009 Cumartesi

Sibel Can Eşi Sulhi Aksütten Boşanıyor !

Sibel Can Eşi Sulhi Aksütten Boşanıyor !
sibel-can-bosaniyor-foto-galeri
Assolist Sibel Can, eşi Sulhi Aksüt'ten boşanıyor. 8 yıllık evlilikleri boyunca haklarında defalarca ayrılık dedikodusu çıkan Sibel Can ile Sulhi Aksüt, geçtiğimiz günlerde boşanarak yollarını ayırma kararı aldı.
Habertürk'ün haberine göre; Aksüt, yakınlarına “Biz Sibel'le ayrılıyoruz. Gidin kendisiyle konuşun” diyor. Can ise, bu boşanma kararının duyulmadan tek celsede bitebilmesi için kimseyle konuşmuyor. İki ünlü isim, evlilikleri boyunca ayrılık dedikodularına aldırmadan birlikteliklerini yürütmeye çalıştı. Çift yıllar önce Can'ın tangalı fotoğrafları yayınlandığı dönemde ayrılma aşamasına geldi.

EMİR DE BÜYÜDÜ...
Aksüt, Can'ın sahnede kapalı kıyafetler giymesi için de telkinlerde bulunuyordu. Oğlu Emir'in büyümesinin ardından Can'ın yakınlarına “Artık Sulhi ile aramızdaki bazı sorunları aşamayacağımızı hissediyorum. Ayrılmamız gerekli” dediği konuşuluyor.

DURUM RESMİLEŞİNCE AKSÜT TAŞINACAK
Beykoz Konakları'nda yaşayan Sibel Can ile Sulhi Aksüt, araları bozuk da olsa özellikle çocukları için aynı evi paylaşıyor. Çiftin, ayrılık kararının resmileşmesinin ardından Aksüt'ün başka bir eve geçeceği belirtiliyor.

Vatan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder