6 Mart 2009 Cuma

Köpek Balığı Özlü Yüz Temizleme İçin Jel Yüz Temizleme Jeli

Köpek Balığı Özlü Yüz Temizleme İçin Jel Yüz Temizleme Jeli
Köpek Balığı Yüzgeci Özlü Ovalama Jeli

İçindekiler: Sgualiolus extratum,Cera apis,Algae,Amino asid.

Köpek balığının yağıA,E, vitaminleri, squalen, squalamine içermektedir. Bu maddenin aktif bileşenleri – squalen ve squalamine doğal antibiyotik gibi etki yapmaktadırlar.

A VİTAMİNİ (Vitamin A) veya retinol; ciltte çıkan retinol ve eterleri retion aside dönüşmektedirler, bu epidermi hücrelerinin bölünme proseslerini düzenleyen en çok aktif olan biyolojik şekildir. Bunun dışında, retinol metal proteinaz seviyesinin yükselmesini önlemektedir ve ciltte kolajen sentezini teşvik etmektedir.

Deniz yosunları yaşam fonksiyonları ve dengesi için eşsiz mikro elemanlar, protein, aminoasitler ve vitaminler bakımından zengindirler. Çok büyük aktif maddeler konsantrasyonuna sahipler ve dokularında toprak bitkilerinden iyot, kalsiyum ve magnezyum içermektedirler.
Dıştan tesir ederek (kozmetik) yosunlar teşvik edici, kuvvetlendirici, nemlendirici, denge onarıcı ve temizleyici özelliklere sahipler.

Temizleyici Jel – cildin ölü hücrelerini temizler ve onların doğal yenilenme prosesini önemli ölçüde pekiştirir. Temizleme çok yumuşak ve incedir, tesir derecesi “sert” peeling’lere taviz vermez, hatta onlardan daha kuvvetlidir.

Kuru ve yorgun ciltler için
Yüzdeki kir yağ ve ölü deriyi mükemel ve etkili temizleyerek gözeneklerin nefes almasını sağlar cildi besler nem dengesini korur cildi sıkılaştırarak kırışıklıkların oluşumunu engeller siyah noktaları giderir kan dolaşımını düzenler bu aşamadan sonra maske uygulamaya hazırdır

KULLANIMI:cilde ince bir tabaka halinde sürülür 35 saniye bekletildikten sonra ve ovarak çıkartın cillt ılık su ile yıkanıp kurulandıktan sonra uygun olan maskeyi kulanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder