22 Mart 2009 Pazar

Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç Düet Yaptılar !

Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç Düet Yaptılar !
gulbenin-cok-guzel-hareketi

Nisan ayının ilk haftası yeni albümü ile raflardaki yerini alacak olan Gülben Ergen'in 'Kariyerimin dönüm noktası' dediği yeni albümünde peş peşe sürprizler sürüyor. Sanatçı, Mazhar Alanson ve Bülent Ortaçgil gibi iki müzik otoritesinin yanı sıra televizyon izleyicisinin 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı televizyon programında yakından tanıdığı Oğuzhan Koç'un da bir bestesini seslendirdi. Ciddi bir genç hayran kitlesine sahip olan Oğuzhan Koç 'Giden Günlerim Oldu' adlı enfes parçasını Gülben Ergen ile birlikte söyleme şansını da yakaladı.



Gülben Ergen'in albümünü ve şarkısını dinlemek üzere ziyarete giden Oğuzhan Koç, provalar sırasında eserini Gülben Ergen ile birlikte söylemek üzere stüdyoya girdi. Oğuzhan'ın şaşırtıcı yorumu karşısında yönetmen Taşkın Sabah ve Gülben Ergen bu şarkının düet olmasını istediler.O gün gerçekleşen kayıtlar albüme taşındı.

Ses renklerinin birbirine çok uyduğunu belirten Ergen, oyunculuğunu da çok beğendiği Oguzhan ın müzikteki yolunun da çok açık olduğunu söyledi.


Albümünün hayranlarına ulaşmasının hemen ardından 8 Nisan 2009'da BKM'de vereceği lansman konseri için hazırlıklarını da son sürat sürdüren sanatçı, her zamanki gibi konserinde dinleyicilerini şaşırtacak sürprizler hazırlıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder