30 Aralık 2008 Salı

Kızıl Saç , Kalıcı Kızıl Saça Sahip Olabilmek

Kızıl Saç , Kalıcı Kızıl Saça Sahip Olabilmek


Profesyonel kuaförlerin tercih ettiği Majırouge ve Luocolor kızılları Rubilane teknolojisi ile yenilendi! Rubilane™ ‘ı çok kuvvetli renklendirme gücüne sahip yeni jenerasyon bir molekül olarak tanımlayabiliriz. Saç tellerine derinlemesine nüfuz eder,yoğun ve parlak bir bakır kızılı yansıtır. Rubilane™ teknolojisi 3 devrimci avantaj sunuyor:Saf ve çok parlayan saçlar, uzun süre kalcı renk, saç dibinden ucuna kadar değişiklik göstermeyen bir renklendirme sağlar. Majirouge’un Kırmızıları Rubilane™
Eksiksiz dişiliğinizi yansıtabilmek için yoğun sofistike kızıllar arıyorsanız,hem cezbedici olup hemde beyazlarınızı kapamayı arzu ediyorsanız, Majirouge’un kızıl Rubilane™ nüansları tam size göre. Etkileyici bir kızıla cesaret edebilmek için kızılın imzasına başvurun: renk ışınları saçlarınız hareket ettikçe görünür hale gelsin ve görünümünüze izini bıraksın.
Luocolor Rubilane™ kızılları
Modernliğinizin bir simgesi olarak, siz avant-garde bir kadınsınız, elegan ve hafif bir kırmızı arıyorsunuz ve Luocolor’ın kızılı Rubilane nüanslarını seçiyorsunuz. Saçlarınıza parlaklık veren taze ve ışıklı kızıllar: Sizi öne çıkartmak ve sadece size özel bir görünüme sahip olabilmek için. 8 yıkama sonrası bile saç rengi daha da canlı ve ışıl ışıl bir görünüm kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder