6 Eylül 2013 Cuma

Hamileyim Diyebilmenin yolları

Hamileyim Diyebilmenin yolları


Hamile olduğunuzu öğrenmenin size ne kadar heyecan verdiğini tahmin edebiliyoruz. Gebelik her genç kadının hayallerini süsleyen en değerli anlardan bir tanesi ve bunu hemen eşinizle, dostlarınızla ve akrabalarınızla paylaşmak istediğinizi biliyoruz. Her ne kadar bunu yapmanın sadece söyleyivermek gibi klasik yolları olsa da bu açıklamayı daha eğlenceli hale getirmek için deneyebilecekleriniz var. İşte "hamileyim" demenin yolları...

Artık daha hamileliğin başında bile bebeklerin başarılı ultrasonları çekilebiliyor ve bunlar ailelere veriliyor. Her ne kadar çoğunlukla karı koca bu görüntüleri birlikte alsalar da kendi başınıza da doktor gidebilir ve çocuğunuzun ilk fotoğrafını doktorunuzdan alabilirsiniz. Hem eşinize hem de diğer tanıdıklarınıza bu fotoğrafı posta ya da e-posta yoluyla gönderirseniz ilk başta ne olduğunu anlamayacaklardır ancak bir kaç saniye sonra kafalarına dank edecektir. Hem muzip hem de eğlenceli olan bu yöntemi şaşırtmayı seven bir karakteriniz varsa denemenizi öneriyoruz.



Yeni telefonların arka arkaya onlarca fotoğrafı anında çekebildikleri bir gerçek. Biraz da bunun avantajlarından faydalanarak hamilelik sürprizinizi en güzel şekilde kaydedebilirsiniz. Bir eğlence, parti, piknik, varsa doğum günü gibi organizasyon yaptıktan sonra herkesin fotoğraf çekileceği ana geldiğinizde makineyi kapın ve gülümsemelerin ortasında hamile olduğunuzu haykırın ve yüzlerce fotoğrafı arka arkaya çekin. Herkesin yüzünde yaşanan o şaşkınlık anını daha sonra izlemeniz eminim ki güzel anılar ortaya koyacaktır. Hem de herkese aynı anda haber verme şansınız olması sayesinde onlar da bu anı en iyi şekilde hatırlayacaklardır.


Son yıllarda ortaya çıkan yeniliklerden bir tanesi ise gebeliğinizi açıklayacağınız gece tüm aile ve dostlarınızı bir yemek için bir araya getirmektir. Ancak herkes açlığını yatıştırmak için enfes yemeklerinizi beklerken onlara her şeyi bebek ve çocuk temalı olarak getirin. Bebek şekilli hamur işleri, tatlılar, mamalar gibi hazırlanmış püre yemekler ve biberonlarla getirilen içecekler gibi aklınıza gelebilecek çocuk temalı her şey bu geceyi güzelleştirecektir. Bir kaç dakika sonra ne demeye çalıştığınızı anladıklarında hep beraber bir kutlama yapmaya başlayabilirsiniz.

Düzenleme : 25.11.2018 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder