16 Kasım 2011 Çarşamba

Suna Dumankaya 4 tane sivilce maskesi

Suna Dumankaya 4 tane sivilce maskesi



Suna Dumankaya sivilce maskeleri, 4 adet sivice maskesi.. Sivilce birçok genç kızın ve erkeğin sorunudur. Özellikle de ergenlik döneminde ortaya çıkan ergenlik sivilceleri insanı rahatsız eder ve özgüveni azaltır. Bu sorunun azaltılabilmesi için Suna Dumankaya sivilce maskeleri tariflerini evinizde kolayca hazırlayıp kullanabilirsiniz. Aşağıdaki sivilce maskelerini kullanmanın yanında kişi kuruyemişlerden ve asitli içeceklerden de uzak durmalıdır.

Suna Dumankaya sivilce maskesi 1
Birer çay kaşığı aspirin tozunu, limon suyunu ve beyaz kili karıştırıp sivilcenizin üzerine sürün ve bu maskeyi 20 dakika bekletin
Suna Dumankaya sivilce maskesi 2
Bir adet orta boy soğanı pişirin ve mikserden geçirin. Ardından bir çoba kaşığı kükürtü yarım limonun suyunda eritip mikserden geçirilmiş soğanla karıştırın. Hazırladığınız bu sivilce maskesini yüzünüze uygulayın.
Suna Dumankaya sivilce maskesi 3
Bir çay kaşığı kükürtü un haline getirin ve içine bir tutam reyhan otunu toz haline getirdikten sonra karıştırın. Bunların içine bir adet limonun suyunu da ilave edin ve boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Cildinizi temizledikten sonra bu sivilce kürünü yüzünüze serpin.
Suna Dumankaya sivilce maskesi 4
Öncelikle yüzünüzü oksijenli su kullanarak temizleyin. Daha sonra bir adet taze cevizin yeşil kabuğunun suyunu çıkarın ve bu ceviz kabuğu suyunu sivilcelerin üzerine sürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder