22 Kasım 2011 Salı

Aldatılmak Terk Edilmek

Aldatılmak Terk Edilmek
ihanete uğradım 
Aldatıldınız. Onu biriyle gördünüz ya da sizi aldattığına tam emin oldunuz. Üstüne üstlük bir de sizi terk etti. Yalnız ve mutsuz insan ne yapar? Şimdi ne yapmalısınız? Aldatılan insanlar hemen kendini suçlar ve
saldırganlaşabilir. Biraz sakin olun. Okuyun ve düşünün. Aldatılmak da dünyanın sonu değil, terk edilmek de. Bunu yapan kişinin kişiliksiz bir insan olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Size bunu neden yaptı?
Siz olmasanız, başkası olsa gene aynısını yapacaktı. Sizi siz olduğunuz için aldatmadı. Aldatmak onun mizacında vardı. Karakteri böyle ve aldattı. O nedenle kendinizi yetersiz ya da suçlu hissetmeyin. Aldatmaya meyilli insan kimle birlikte olursa olsun bir fırsatını bulduğunda aldatır.
Şimdi ne olacak?
Onunla mail ya da msn yoluyla değil yüzyüze konuşun. İçinizdekileri, hislerinizi ve düşüncelerinizi ona direkt aktarın. Yazışmak hem yetersiz iletişime neden olur hem de sizi bunaltır. Kendinizi ifade etmemenize yol açar.
Kendinizi evinize ya da odanıza kapatmak yerine dışarı açılın. Gezin, arkadaşlarınızla birlikte olun ve kafanızı dağıtın. Onun size vurduğu darbe aslında kendi kişiliğine vurduğu darbedir. Onun için üzülmeye değmez. Bunu düşünün. Ağlamak istiyorsanız ağlayın ve açılın. Hepimiz insanız ve hepimiz zayıfız.
Onu tamamen unutun. O bir lekeydi hayatınızda. Silin ve yolunuza devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder