26 Haziran 2010 Cumartesi

Mayo ve bikini seçiminde dikkat edilecekler

Mayo ve bikini seçiminde dikkat edilecekler
http://www.dantelelisi.com/wp-content/uploads/mayobikini1.jpg

Yaz mevsimini karşıladığımız bugünlerde tatil hazırlıkları yapmaya başladınız mı? Plajda göz kamaştırmak, vücut tipinize en uygun bikini ve mayoyu seçmek için tüyolar.
Mayo ya da bikini alışverişine çıkmadan önce vücut bakımınızı yapıp, istenmeyen tüylerinizden kurtulun. Bacaklarınıza parlatıcı vücut
simlerinden sürün, kendinizi harika hissedin. Peki, tüm bunları neden yapacaksınız? Mağazalardaki spot ışıklar vücudunuzda kusur, iz, leke olmasa bile varmış gibi gösterir. Siz mayo denemek için soyunma kabinine girdiğinizde spot ışıkların moral bozucu etkisi  de soluğu yanınızda alır. Acımasız ışıkların gösterdiği lekeler nedeniyle mayo modeline odaklanmazsınız ve moraliniz bozulabilir.
Vücut tipinize göre mayo ya da bikini seçmeden önce vücut analizini tarafsız olarak yapmalısınız. Göğüsleriniz büyük mü yoksa küçük mü, çok mu zayıfsınız yoksa fazla kilolarınız var, basenleriniz geniş mi yoksa dar mı? Tüm bu sorulara doğru yanıtları vermeye hazırsanız; doğru seçim tüyolara geçebiliriz.
Büyük Göğüsler
Büyük göğüslere  sahipseniz; boyundan askılı, göğüsleri toparlayacak destekli modelde bikini üstlerini tercih edebilirsiniz. Mayo giymek istiyorsanız; üst bölümünün göğüsleri destekleyici özelliğe sahip olmasına dikkat edin.
Küçük Göğüsler
Küçük göğüslere sahipseniz; daha dolgun görünüm için yuvarlak kesimli bikini ve mayo üstleri sizin için uygun olacaktır. Destekli modeller istediğiniz etkiyi yaratmanıza yardımcı olur.
İncelik
İnce bir vücut yapısına sahipseniz; üst parçalarda destekli, göğse hacim kazandıran modeller seçmenizde fayda vardır. Basenlerinizi daha dolgun göstermek için etekli ya da şortlu bikini modellerini tercih edebilirsiniz.
Balıketli
Balıketli vücut yapısına sahipseniz; tek parça, tek renk ve özellikle de koyu renk mayo modelleri sizin için uygun olacaktır. Mayo ya da bikinilerde desen, çizgi kullanmamaya dikkat edin çünkü sizi olduğunuzdan  daha geniş gösterebilir.
Minyon
Minyon tipli vücut yapısına sahipseniz; üst bölümü üçgen şeklinde bikini ve mayolar sizin için uygundur. İlk bakışta vücudunuzun daha uzun görünmesini sağlayacaktır. 
Msn Kadın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder