19 Şubat 2010 Cuma

Vildan atasever pat diye patladı :)

Vildan atasever pat diye patladı :)





Son günlerde oynadığı diziden ayrılacağı hakkında çıkan haberlere sessiz kalan oyuncu Vildan Atasever, sessizliğini bozdu ve bomba bir açıklama yaptı.


Özcan Deniz'le başrollerini paylaştığı 'Samanyolu' dizisinden ayrılacağı yönündeki haberlerle bomba gibi düştü oyuncu Vildan Atasever magazin basınına. Kimi 'diziye yakışmadığı için çıkarılıyor' dedi, kimi ise yapımcıların güzel oyuncudan memnun olmadığı yazdı. Ayakligazete.com'un haberine göre, iddialara sessiz kalan güzel oyuncu, suskunluğunu bomba gibi bir kararla bozdu.


'Yapımcısına 'ayrılıyorum' dedi' Güzel oyuncunun hakkında çıkan bu haberlere yapımcıları da sesiz kalmış, bu yüzden kulaktan kulağa gezen dedikodular almış başını yürümüştü. Çıkan haberlere daha fazla dayanamayan Vildan Atasever, şok bir kararla diziyi bıraktığını açıkladı yapımcılarına.

Yapımcısı Kerem Çatay'la bir araya gelen güzel oyuncu, 'Bu kadar konuşmadan, bu kadar laftan sonra dizide yer almak istemiyorum. Artık çok rahatsız ediyor bu beni, daha fazla devam edemeyeceğim' diyen güzel oyuncu, önümüzde ki bölümler de olmayacağını da sözlerine ekleyerek herkesi şok etti.


kaynak: (Milliyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder